У кореша, ему ширина не подошла, будет С17 брать. А он в своё время по моему тянул из-за бугра откуда-то. Стало оно ему в 120$Gavri1a:
Отправлено спустя 9 минут 53 секунды:а где покупал?r1d3r:Brooks-Cambium-C15-Carved-All-Weather-Saddle-59741-0-1506413048.jpeg
Да оно нереально мягкое и удобное. Я ж говорю, как диван))
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
r1d3r
Member
-
nukeproof
Member
https://www.chainreactioncycles.com/ua/ ... prod169571Gavri1a:а где покупал?
Отправлено спустя 5 минут 59 секунд:
r1d3r: Стало оно ему в 120$
-
murzik
Member
стоит брать? https://rozetka.com.ua/ua/optic_nerve_f ... /p1730932/
я просто человек-акционер
Модель: жіночі
-
wigar
Member
-
Hotspur
Member
в оптику сходи, без шутокmurzik:стоит брать? https://rozetka.com.ua/ua/optic_nerve_f ... /p1730932/
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
не сильно плохо но надо с механиком вживую смотреть
-
r1d3r
Member
Не, ну мне оно дешевле зашло))nukeproof:
Отправлено спустя 5 минут 59 секунд:r1d3r: Стало оно ему в 120$
Даже если так, вы сможете за эту сумму с чейнэрекшн привезти? Я бы ещё одно купил!
Готов заплатить 85$ так уж и быть
-
murzik
Member
Hotspur
Обзоры на вел норм
Обзоры на вел норм
-
Hotspur
Member
вел норм, 40к новый, вопрос по состоянию. при мне месяц назад купленный б у скотт смотрели, подвесик - тормоза в утиль, переднее колесо туда же, ротора туда же. на ровном месте чувак на 7000 попал. скотта брал он за 1200 баксов как рабочегоmurzik:Hotspur
Обзоры на вел норм
-
Crossbow
Member
Hotspur
видимо я обладаю "даром" покупать Б\У велики в состоянии -- "отлично" и на твердую 5ку по 5 балам.
Насчет того Кросса -- смотреть в живую обязательно при покупке или получении по почте.
видимо я обладаю "даром" покупать Б\У велики в состоянии -- "отлично" и на твердую 5ку по 5 балам.
Насчет того Кросса -- смотреть в живую обязательно при покупке или получении по почте.
-
nukeproof
Member
Я давно не брал там ничего но на мелкие заказы ~7 евро доставка была. А кастомный вилсет мне когда то EMS аж за 24 евро доперла за 4 дня. Регайтесь и заказывайте - там сразу конечную стоимость с доставкой видно в корзине. Хотите сэкономить на доставке объединитесь с кем то но помните о лимите на таможне, раньше было 150 евро сейчас вроде бы 100 евро сделали, главное что бы стоимость доставки была отдельной строкой в инвойсе иначе её включат в лимит на таможне.r1d3r:Даже если так, вы сможете за эту сумму с чейнэрекшн привезти? Я бы ещё одно купил!
-
murzik
Member
Как двигаться велосипедисту по многополосному круговому движению?
-
mumu
Member
Якомога правіше, я ще показую рукою "лівий поворот", коли продовжую рух по колу, щоб автомобіль, який повертає направо, мене пропустив. Але якщо рух на колі щільний, швидкісний, і автомобілі повертають з двох або й трьох рядів, краще пару метрів до перехода/світлофора катнути. Якщо по колу є велосипедна доріжка, то можна сміло їхати нею, автомобілі мають пропустити.
-
tw-r
Advanced Member
Є користувачі фетбайків? Сподобався Pride Donut 6.1. По відгуках, то в стоку тільки на раму не жалілись
може є які альтернативи? Планую в перший сезон не апгрейдити)
Беру чисто для фітнесу
Беру чисто для фітнесу
-
Hotspur
Member
нормальные дорогие. бери лучше 27+ или 29+. 3" вполне себе фетикMyp4uk_psx:Є користувачі фетбайків? Сподобався Pride Donut 6.1. По відгуках, то в стоку тільки на раму не жалілисьможе є які альтернативи? Планую в перший сезон не апгрейдити)
Беру чисто для фітнесу
-
tw-r
Advanced Member
Я хочу чим простіше в обслуговуванні, тим краще. На гібриді з жорсткою вилкою відкатався, хочеться те саме, але на широких колесах.
-
nukeproof
Member
советская Украина тогда, можно даже не смазыватьMyp4uk_psx:Я хочу чим простіше в обслуговуванні, тим краще.
-
mumu
Member
Мені з прайдів тільки Pride ROCX DIRT Tour подобається, бо Trek 920 коштує в два рази дорожче.
Якби такий, але з планетаркою - ідеальний був би велосипед для міста, на крайняк 1х10 або 1х11
Фет не для міста, імхо. Якщо не електро. Але все одно буде їсти покришки від низького тиску, щоб з комфортом катати, або буде козликом стрибати на нерівностях. Це з мого досвіду катання на ноббініках
Якби такий, але з планетаркою - ідеальний був би велосипед для міста, на крайняк 1х10 або 1х11
Фет не для міста, імхо. Якщо не електро. Але все одно буде їсти покришки від низького тиску, щоб з комфортом катати, або буде козликом стрибати на нерівностях. Це з мого досвіду катання на ноббініках
-
Барбарис
Member
Myp4uk_psx, а вони ще є в продажі? Чи я щось плутаю: перша версія була з 1 зіркою попереду(1:10 СРАМ), в другій вже відмовились та перейшли на пару.
-
murzik
Member
фет для понтов
-
tw-r
Advanced Member
Барбарис
Повно. На 6.1 1:8 стоїть
З досвіду катання на антипрокольних 700х32, шин вистачає на 2000км, далі прокол через день на рівному асфальті.
Ідеальним для себе бачу жорстка вилка на планетарці і широкі колеса. Або синглспід і широкі колеса.
Повно. На 6.1 1:8 стоїть
З досвіду катання на антипрокольних 700х32, шин вистачає на 2000км, далі прокол через день на рівному асфальті.
Ідеальним для себе бачу жорстка вилка на планетарці і широкі колеса. Або синглспід і широкі колеса.