RoMiLiUs: ↑ 25.07.2026 19:11Яке ти маєш відношення до розумних людей?
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
Radio Bay
Member
-
MSiAventador
Member
Radio Bay: ↑ 25.07.2026 19:02Продай Макінтош за треть ціни та купи цап, колонки, підсилювач, стійки і узнаєш, як люди нормально чують музикуQFlash: ↑ 25.07.2026 18:53Я пропоную рішення інженерів Mcintosh
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:Той, якого ти чуєш? Дякую, я так не зможу зпохабити системуQFlash: ↑ 25.07.2026 18:59Я хотів Вас навчити щоб Ви почули той самий звук![]()

-
QFlash
Member
RoMiLiUs
Мовчи, я думаю.
Мовчи, я думаю.
-
StTechnik
Member
Чет ржу. Официально засрали еще одну тему 
-
Filabatya
Member
НЕ ГОДУЙТЕ ТРОЛЯ!!!
-
QFlash
Member
Filabatya
Покажи своє. Троль.
Я і так опозорився з таким виконанням.
Вже кожен кактус всьо знає.
Відправлено через 12 хвилин 13 секунд:
Так можливо треба розпотрошити декодери.
Якось mp3 краще, не має значення 320 чи менше...
Покажи своє. Троль.
Я і так опозорився з таким виконанням.
Вже кожен кактус всьо знає.
Відправлено через 12 хвилин 13 секунд:
Так можливо треба розпотрошити декодери.
Якось mp3 краще, не має значення 320 чи менше...
-
Z440_User
Member
....QFlash: ↑ 25.07.2026 19:36 Якось mp3 краще, не має значення 320 чи менше...
мені не вистачає словникового запасу...
Хоча може ми тут розмовляємо про високі матерії в дусі джазової, оркестрової, важкої, експериментальної музики, прогресивну всякого...
Ну там сцена, панч, об'єм, промальовка шарів музичних інструментів по відстані від слухача, промальовка кожного інструменту в просторі та часі...
А людина відштовхується від "кабаково-весільного" тиць-тиць-тиць і взагалі не розуміє про що ми тут.
Або реально троль.
-
QFlash
Member
Z440_User
У мене на виході стоять 2SC5200 та комплімент 2SA1943 на канал. 4 штуки на радіаторах.
Транзистори без витоку при 100 град в кипятку тримав і міряв переходи в обратці на витік по мегаомах - хоч би шо.
Так совкові не вміють - вони течуть по чорному.
Я не довіряю текучим транзисторам.
Не виключно що в мене якісна підробка.
Ті що прислали КиТаЯц також без витоку. Я ніколи не зустрічав силових транзисторів з витоком у імпорта.
У мене на виході стоять 2SC5200 та комплімент 2SA1943 на канал. 4 штуки на радіаторах.
Транзистори без витоку при 100 град в кипятку тримав і міряв переходи в обратці на витік по мегаомах - хоч би шо.
Так совкові не вміють - вони течуть по чорному.
Я не довіряю текучим транзисторам.
Не виключно що в мене якісна підробка.
Ті що прислали КиТаЯц також без витоку. Я ніколи не зустрічав силових транзисторів з витоком у імпорта.
-
Radio Bay
Member
А грає усе рівно, як лайноQFlash: ↑ 25.07.2026 20:04У мене на виході стоять 2SC5200 та комплімент 2SA1943 на канал. 4 штуки на радіаторах.
-
QFlash
Member
Дякую. Знаю таке.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 20:15А грає усе рівно, як лайно