Дуже вірю і не спорю, але щит і ШП - це дуже нішева історія:) І гарні ШП вартують..ну добре вартують. Наприклад ШП Altec 604e(хоча вони типу як коаксіальні йдуть, але вони дуже близькі до ШП). Вони грають так, що можна кончити на місці. + який небудь однотакт - це ще багато грошей. + приміщення відповідне треба. Короче, багато нюансів:)Z440_User: ↑ 25.07.2026 17:07Заради справедливості, ті 10ГДШ що стоять в романтиці, "кубіках" від маяка, багато де ще - досить непоганий широкополосний динамік.
Він чудово розкривається з лампою на відкритих щитах, в джазі, класиці, вокальній музиці. Ну там фортепіано+вокал чи фортепіано+гітара+скрипки/віолончелі.
Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
RoMiLiUs
Member
-
QFlash
Member
Все чудово співає і ніякого суперового приміщення. Звісно на свої W та кошти.RoMiLiUs: ↑ 25.07.2026 17:16Дуже вірю і не спорю, але щит і ШП - це дуже нішева історія:) І гарні ШП вартують..ну добре вартують. Наприклад ШП Altec 604e(хоча вони типу як коаксіальні йдуть, але вони дуже близькі до ШП). Вони грають так, що можна кончити на місці. + який небудь однотакт - це ще багато грошей. + приміщення відповідне треба. Короче, багато нюансів:)
Звісно якщо навалити йому 50W то динамічна головка здохне.
-
Churchill
Junior
del
-
QFlash
Member
Дуже все чудово працює.Z440_User: ↑ 25.07.2026 17:07Заради справедливості, ті 10ГДШ що стоять в романтиці, "кубіках" від маяка, багато де ще - досить непоганий широкополосний динамік.
Він чудово розкривається з лампою на відкритих щитах, в джазі, класиці, вокальній музиці. Ну там фортепіано+вокал чи фортепіано+гітара+скрипки/віолончелі.
Ніяких там "бум-тиц", чи великих оркестрів.
Я чув як вони можуть грати в такому виконанні.
Ну ще бум-тиц а-ля Олія Полякова вони ще можуть в любому ящику грати, хоч і картоному
-
Z440_User
Member
Є.
І параметричний побутовий Амфітон е-005с (не користуюся);
І параметричний гітарний Лєль (в складі педалборда);
І графічний побутовий на 10 смуг/канал (не користуюся);
І графічний естрадний на 20 смуг/канал (не користуюся);
В ПК жодного темброблоках не активовано, взагалі, ні в плеєрах, ні в системі, будь-якого. Жодного еквалайзера.
Воно НЕМАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ до отих пунктів що перелічив про АС.
З особистого:
Я біля 2000го року почув як грає top of the top радянського союзу після повної реставрації дотошним аж до стану "прибити нафіг" знайомим для себе любимого, вождєлєнної іграшки, яку чекав щонайменше 10років. Людина з профільною освітою, бурса по напрямку телемайстер + вище по напрямку радіо інженер. Та досвідом роботи тим самим телемайстром по ремонту всього що втикається в розетку.
Комплекс Фенікс 005 + Електроніка 100АС-060.
Ота електроніка, саме 060, то вершина досягнень радянської промисловості. Все, вище та краще АС не існує.
А здирали її з Fisher STE-1200. Причому того фішера віддано було для дерибану на атоми і повторення 1:1. Завдання партії з першими замовленнями для партійних бонз.
Радянські технології змогли десь на 75-80% повторити, задіявши всі виробництва та інститути що було в совку.
От ота ікона совку дійсно грає дуже і дуже космічно. Важко описати її звук. Він живий, природній, справжній. Сцена, ілюзія, характер, все є.
Графіки, до речі, теж недосяжні для всього що робив совок.
Потім економіка сказала що трохи треба оптимізувати технології виробництва, бо дуже складно і дорого. Викотили Електроніка 100АС-063 які при тих самих графіках і параметрах були зроблені трошки простіше. Але при тому були на порядки краще за все інше в совку.
Але реальність сувора.
Ось так грає вершина досягнень совка на фоні JBL Ti 5000
- спойлер
я думаю тепер зрозуміло чому у мене з'явилися Fisher STE-1150
І да, вони грають інакше в порівнянні з Електронікою 100АС-060 знайомого. Але то порівняння некоректне. Його сетап у нього дома vs мій сетап у мене дома.
Ну як є. 80-90кг таскати один до одного для послухати ніхто не буде.
-
QFlash
Member
Якщо прослідкувати звучання - так цікаве дуже, дуже, дуже глибокий бас. Але у мене на виході санкени.
Це цікаво.
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Z440_User
У Тебе є така штука? то дорогуще дермо?
Це цікаво.
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Z440_User
У Тебе є така штука? то дорогуще дермо?
Востаннє редагувалось 25.07.2026 18:00 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
RoMiLiUs
Member
Савєтскій романтичний пердьож до басу не має ніякого відношення. Навіть опосередкованого.QFlash: ↑ 25.07.2026 17:57так цікаве дуже, дуже, дуже глибокий бас.
Скажи, навіщо ти стільки бухаєш?
-
QFlash
Member
Це не так.RoMiLiUs: ↑ 25.07.2026 18:00Савєтскій романтичний пердьож до басу не має ніякого відношення.
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Z440_User
Маєш в наявності параметричний?
Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
Як хочу так і д**чу.RoMiLiUs: ↑ 25.07.2026 18:00Скажи, навіщо ти стільки бухаєш?
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
RoMiLiUs
Почитай щось студент.
-
RoMiLiUs
Member
Ах как Дух совєтского пєрдєжа вам сладок і пріятєнQFlash: ↑ 25.07.2026 18:06Це не так.
ПомітноQFlash: ↑ 25.07.2026 18:06Як хочу так і д**чу.
Прокапайся, діду.
-
QFlash
Member
Дякую Тобі. Це не дуже гарно з Твого боку.RoMiLiUs: ↑ 25.07.2026 18:08Прокапайся, діду.
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
Для чого Ти таке пишеш.RoMiLiUs: ↑ 25.07.2026 18:08Прокапайся, діду.
У Тебе проблеми чи ти Ти підсів?
-
Z440_User
Member
Це що в попередньому повідомлені?
Z440_User: ↑ 25.07.2026 17:51 Є.
І параметричний побутовий Амфітон е-005с (не користуюся);
І параметричний гітарний Лєль (в складі педалборда);
І графічний побутовий на 10 смуг/канал (не користуюся);
І графічний естрадний на 20 смуг/канал (не користуюся);
-
QFlash
Member
Параметричний еквалайзер хоть з китаю - маєш?Z440_User: ↑ 25.07.2026 18:23Це що в попередньому повідомлені?
Любий, маєш чи ні?
Востаннє редагувалось 25.07.2026 18:27 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Z440_User
Member
Тобто середину та вч ти не почув...QFlash: ↑ 25.07.2026 17:59 Якщо прослідкувати звучання - так цікаве дуже, дуже, дуже глибокий бас. Але у мене на виході санкени.
Це цікаво.
Головне бас та "dolbit normal'no"
Купи Ы90 і буде тобі "бас" (саме так, в лапках, бУхає, але не грає)
-
Radio Bay
Member
До речі, ліпше буде, ніж ця параша, що зараз, бо такого дна ще пошукатиZ440_User: ↑ 25.07.2026 18:26Купи Ы90 і буде тобі "бас"
Відправлено через 55 секунд:
Так перечитай його постиQFlash: ↑ 25.07.2026 18:28Я Тебе запитав чи маєш параметричний еквалайзер?
-
QFlash
Member
Ти маєш параметричний еквалайзер?Radio Bay: ↑ 25.07.2026 18:30До речі, ліпше буде, ніж ця параша, що зараз, бо такого дна ще пошукати
Ніколи не мав такої штуки тому питаю.
Востаннє редагувалось 25.07.2026 18:33 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
MSiAventador
Member
У мого старого смартфона РОСО Х3 - басів більше
-
QFlash
Member
MSiAventador
У Вас є параметричний еквалайзер.?
У Вас є параметричний еквалайзер.?
-
MSiAventador
Member
Є. Якщо запулю повзунки басу - смартфон стрибатиме з рук, а за місяць задня кришка смартфона відклеїться з-за резонансів
Востаннє редагувалось 25.07.2026 18:37 користувачем MSiAventador, всього редагувалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Так розумію ні у кого немає. Цікаво?
Відправлено через 47 секунд:
Відправлено через 47 секунд:
Ні.MSiAventador: ↑ 25.07.2026 18:36Є. Якщо запулю повзунки басу - смартфон виприкуватиме з рука а за місяць задня крішка смартфона відклеїться з-за резонансів