Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
MSiAventador
Member
Я планував перейти на саме цю акустику з Ікон але вони за Марк.2 загнули +700 баксів (версія оздоблення табако) і я післав ДАЛІ подалі з такою ціновою політикою.QFlash: ↑ 25.07.2026 10:24 Чувак вибрав собі акустику:
Може такі взяти.
Чувак надає консультації за оплату. Може попитати у нього?![]()
![]()
З інтегральним Аmplifier у мене проблем немає.
І не жалкую, бо ці ДАЛІ не для гіків аудіофілії, вони для того аби пробачати бюджетні та не синергічні компоненти тракту та для легкого розташування в кімнаті.
Це не аналітична акустика проти мого ітогового вибору МА Сільвер 500 6Г.
-
Radio Bay
Member
Він відпрацює тільки при наявності відповідних АС, тобто не в тебе. Крапка.QFlash: ↑ 25.07.2026 14:08Amplifier повинен чудово відпрацювати свої W
В тебе ці просто лайнокоробка, яка не може зіграти
-
MSiAventador
Member
З іншого боку , якби купив ці ДАЛІ, так і сидів би на ресивері Ямаха 459 з 4N OFC кабелем .... джізус, скільки б грошей зекономив на ЦАПах, шнурах, акустичному оформленні кімнати, живленні від АКБ, юсб ізоляторах і всьому цьому 
-
QFlash
Member
Так я ж шукаю АС......Radio Bay: ↑ 25.07.2026 14:13Він відпрацює тільки при наявності відповідних АС, тобто не в тебе. Крапка.
-
Radio Bay
Member
Перше, що роблять у таких випадках - визначають бюджет, це базаQFlash: ↑ 25.07.2026 14:15Так я ж шукаю АС......
-
MSiAventador
Member
Давай вихідні дані (50Кілогривен/75Кілогривен/100Кілогривен) і я запропоную тандем: ЦАП/міжблок/підсилювач/акустику .QFlash: ↑ 25.07.2026 14:15Так я ж шукаю АС......Radio Bay: ↑ 25.07.2026 14:13Він відпрацює тільки при наявності відповідних АС, тобто не в тебе. Крапка.
О, а це цікава забавка на тиждень, кожному запропонувати свій варіант на 1 або на всі 3 варіанти ціни!
-
QFlash
Member
Як Ти можеш пояснити - що в мене співає на драній коробі від Ромашки. Чи це збіг обставин. Як так не думаю.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 14:13В тебе ці просто лайнокоробка, яка не може зіграти
Мікрофона я не маю щоб надати графік чи нормальний матеріал.
-
Radio Bay
Member
Ні, просто тобі ні з чим порівняти, кому і кобила нивісткаQFlash: ↑ 25.07.2026 14:23що в мене співає на драній коробі від Ромашки. Чи це збіг обставин.
-
QFlash
Member
Навіщо ти говориш так, якщо не знаєш суті питання?Radio Bay: ↑ 25.07.2026 14:26Ні, просто тобі ні з чим порівняти, кому і кобила нивістка
Ти розбирав динамічну головку?
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 14:29, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Я демку спеціально слухавQFlash: ↑ 25.07.2026 14:27Навіщо ти говориш так, якщо не знаєш суті питання?
-
QFlash
Member
Ти розбирав динамічну головку?Radio Bay: ↑ 25.07.2026 14:28Я демку спеціально слухав
Я розбирав і потім дав на ремонт.
Не витянгув і облажався. Точніше замовив нові настроєні.
Так ті самі ширики.
Вони чудово відпрацьовують якщо настроєні.
-
Radio Bay
Member
Я що дурень у цьому копатися , у ЮТQFlash: ↑ 25.07.2026 14:30Ти розбирав динамічну головку?
- Колонки Романтика 10 АС 207
-
QFlash
Member
От дивись, Ти завжди когось обзиваєш дурнем, нехай я дурень і я поліз і навчився чогось.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 14:35Я що дурень у цьому копатися , у ЮТ
Колонки Романтика 10 АС 207
Він ще поліз і дінамаміки псувати
У мене тепер є знання бо я був дурнем в плані електроніки.
Нічого я не зіпсував, якщо мені чого не зрозуміло запитую. І ці динамики не були мною биті - їх і так життя не пощадило.
Тому замовляв нові.
Я в плані комп'ютерної техніки дурень раз у мене стоїть система на 6-9Th проци, бо вони уже нікому не потрібні.
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 14:48, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Оце я поважаю, але від того ти не став розуміти, як звучить нормальний звук. Ти просто не розумієш, як він виглядає, а колупання цікаві. Оце я не критикуюQFlash: ↑ 25.07.2026 14:42я поліз і навчився чогось
-
QFlash
Member
"Виглядає" на графіку - має звучати ідеально, майже.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 14:47Ти просто не розумієш, як він виглядає,
-
Z440_User
Member
QFlash запам'ятай. Звук не завжди відповідає графікам. Далеко не завжди. 
-
Radio Bay
Member
От тому ти і дурень ,до вважаєш, що по графіках можна зрозуміти звук, хоча тобі нічого більше не лишається. В нього по графикам "Романтика" ідеально, а для більшості у живу, як лайноQFlash: ↑ 25.07.2026 14:50"Виглядає" на графіку - має звучати ідеально, майже
-
Filabatya
Member
На пляшку коньяку їх треба виміняти терміново, поки коньяк не пішов в стратосферу за соляркою 
Але головне, що б жінка не взнала
Треба буде просто ще один фікус доставити
Але головне, що б жінка не взнала
Треба буде просто ще один фікус доставити
-
Radio Bay
Member
До того ж вони не можить показати усі важливі параметри. АЧХ там покажуть і все, зараз усі нормальні колонки з більш-менш рівною АЧХ так що спусти свої графіки у каналізацію. Ти взгалі не зрозимієш, що таке "гарно грає" стосовно загальних стандартівZ440_User: ↑ 25.07.2026 14:53Звук не завжди відповідає графікам