Ти собі радь, та мотай на вус, бо взагалі не маєш уяви, як то грає та як будуються системиQFlash: ↑ 25.07.2026 12:15Моя Тобі порада - залиш кабелі в спокої
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
Radio Bay
Member
-
tablestikus
Member
А що там наш алко-експерт - вже обира акустику собі по порадам хайпожера на ютубі і забув про графіки?
-
QFlash
Member
Так, звісно, я використовую різні варіанти підходу і вибору щодо питань акустичних систем.tablestikus: ↑ 25.07.2026 12:30А що там наш алко-експерт - вже обира акустику собі по порадам хайпожера на ютубі і забув про графіки?
У мене є знання. Дякую що мав змогу навчитись і набратись досвіду у такому чудовому форумі.
Відправлено через 56 секунд:
Це не критично. Слідкуй за власними бажаннями.tablestikus: ↑ 25.07.2026 12:30А що там наш алко-експерт
-
Radio Bay
Member
В тебе нема практики: теорія без практики — нуль. Ти навіть не знаєш, чим нормальний цап від встрійки по звуку відрізняється. Вся товоя практика - усякі йолопи з ЮТ та нерозуміль графіки, не вигадуйQFlash: ↑ 25.07.2026 12:36У мене є знання
-
QFlash
Member
Графіків у мене багато є напрацювання. Хтось казав - це окрема тема.tablestikus: ↑ 25.07.2026 12:30забув про графіки?
Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
Так - спробуй одним оком паяти, smd компоненти.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 12:43В тебе нема практики
Нащо ти пишеш того чого не знаєш.
Пори те, у мене avplifier Ромашки працює так само як MA8950 на малій гучності.
Я багато говорив по цій темі.
-
Radio Bay
Member
Я сказав, бо вони ніяк не описують звук, ми тут намагаємось обговорювати зразумілою мовою пристрої для звуку. Графіки: Hi-Fi Forum, Audiogarret и Radiohobby Forum — это ключевые украинские площадки, где инженеры-электронщики обсуждают схемотехнику, ремонт и конструирование аудиоаппаратуры.QFlash: ↑ 25.07.2026 12:45Хтось казав - це окрема тема
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
То до звуку не має ніякого стосунку, ну, припаяв — і що? Хото сказав, що воно гарно грає?QFlash: ↑ 25.07.2026 12:49Так - спробуй одним оком паяти, smd компоненти.
Нащо ти пишеш того чого не знаєш
-
QFlash
Member
Все правильно. Ти чудово розумієш моменти.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 12:51Я сказав, бо вони ніяк не описують звук, ми тут намагаємось обговорювати зразумілою мовою пристрої для звуку. Графіки: Hi-Fi Forum, Audiogarret и Radiohobby Forum — это ключевые украинские площадки, где инженеры-электронщики обсуждают схемотехнику, ремонт и конструирование аудиоаппаратуры.
Не має недосяжного чогось. Ти робиш і все буде співати.
Подивлюсь. Дякую.
Якось у мене не дуже є бажання реєструватись по всяких форумах окрім https://winraid.level1techs.com
-
Radio Bay
Member
Ти не розумієш, що у людському розумінні співати — це не твоя фантазія, бо ти не знаєш, як звучить гарне стерео. В тебе немає референсу та розуміння звуку на рівні "жінці подобається". З тобою на більш-менш проф. форумах взагалі розмовляти не будутьQFlash: ↑ 25.07.2026 12:54Ти робиш і все буде співати
Відправлено через 44 секунди:
Може твоє співати для усіх кров із вух
-
QFlash
Member
Навіщо так критично. Я зробив не сам, мені допомогли інженери Mcintoch/Radio Bay: ↑ 25.07.2026 13:01Ти не розумієш, що у людському розумінні співати — це не твоя фантазія, бо ти не знаєш, як звучить гарне стерео. В тебе немає референсу та розуміння звуку на рівні "жінці подобається". З тобою на більш-менш проф. форумах взагалі розмовляти не будуть
Це цікаво.
До речі mp3 якось краще співає за flac по радіо.
Так і по зчитувані з вінта mp3 якось краще. Можливо від запису та цифрової обробки залежить.
Добре. Це вибір Акустичних систем.
І я ще шукаю АС...
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 13:14, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Ти реально дурень? В тебе колонки "Романтика", які ліпше за все замість табуретки використовувати. Піди послухай, як грають нормальні колонки. Система грає на рівні найгіршого компонента. Твій Макінтош грає, як Романтика. Загалом, продай його, купи нормальний звук, то "не по Хуану самбреро". Хтось з Dynadio Confidence купить, а ти будеш слухати Dali або Єдики і, нарешті, узнаєш, що таке нормльний звук, а не то перепаяне лайноQFlash: ↑ 25.07.2026 13:04 зробив не сам, мені допомогли інженери Mcintoch
-
QFlash
Member
Вся суть питання.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 13:14Ти реально дурень? В тебе колонки "Романтика", які ліпше за все замість табуретки використовувати. Піди послухай, як грають нормальні колонки. Система грає на рівні найгіршого компонента. Твій Макінтош грає, як Романтика. Загалом, продай його, купи нормальний звук, то "не по Хуану самбреро". Хотя хтось з Dynadio Confidence купить, а ти будеш слухати Dali або Єдики і, нарешті, узнаєш, що таке нормльній звук, а не то перепаяне лайно
Так я задумав, на рівні найгіршого компонента. Слабка ланка - акустика.
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 13:17, всего редактировалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
нема там ніякого макінтоша 
-
Radio Bay
Member
Не здивуюсьFilabatya: ↑ 25.07.2026 13:15нема там ніякого макінтоша
-
QFlash
Member
Звісно нема, у Вас. У мене є. Як думаєте звідки я почерпнув ці знання.Filabatya: ↑ 25.07.2026 13:15нема там ніякого макінтоша
Я просто читав даташити і порівнював звучання + експерименти.
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 13:19, всего редактировалось 1 раз.
-
tablestikus
Member
З дна пляшки.QFlash: ↑ 25.07.2026 13:18Як думаєте звідки я почерпнув ці знання.Filabatya: ↑ 25.07.2026 13:15нема там ніякого макінтоша
-
QFlash
Member
Я Тебе розумію. Є невдоволення чимось.tablestikus: ↑ 25.07.2026 13:19З дна пляшки.
Відправлено через 7 хвилин 49 секунд:
В плані fmplifier немає нічого складного я приводив симуляцію.
Все зводиться до ключових питань:
- тонкорекція або параметричний еквалайзер
- акустика.
-
Filabatya
Member
Все зводиться до ключових питань: купити закуску, чи ще одну пляшку натомість 
-
QFlash
Member
Цікаво. Я не подумав про тоFilabatya: ↑ 25.07.2026 13:31Все зводиться до ключових питань: купити закуску, чи ще одну пляшку натомість
Так багато хто говорить.
Але я за вирішення питань.
Поки що мене цікавить акустичні системи.
Дійсно Ромашка не відігрує по ВЧ. Хоча вони шиплячі і на вуха не давлять.
По НЧ чудово встигають відпрацювати.
-
Radio Bay
Member
Пляшку та "Снікерс"Filabatya: ↑ 25.07.2026 13:31купити закуску, чи ще одну пляшку натомість
-
QFlash
Member
Так, сумно звісно, кожен думає про те на що заслуговує.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 13:53Пляшку та "Снікерс"
Якось не правильно все це.
Amplifier повинен чудово відпрацювати свої W і акустика повинна чудово відпрацювати свої W не більше.
Акустику можна брати з запасом відносно потужності amplifier на 30%, якщо не помиляюсь, можна і більше але тоді воно не розкриється.
Щодо акустики - чим плавніший хід стиковки підвіса динамічної головки зі каркасом - тим краще.
Візьміть гуму по периметру і послухайте. Але є різні варіанити гуми - каучук підходить.
Нижня центровка також повинна бути м'яка/
Які такі секретні технології? Неодимовий магніт інтегрувати чи що?
Це важко зробити оскільки там механіка - вона постійно в русі. Це своєрідний коливальний контур разам з amplifier/
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 14:10, всего редактировалось 1 раз.