Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Odin-dnepr
Member

Повідомлення

Привет всем что посоветуете на 27 в разрешении 2560x1440 для почитать ,посмотреть ну и поиграть естественно?
leif
Member

Повідомлення

Odin-dnepr:Привет всем что посоветуете на 27 в разрешении 2560x1440 для почитать ,посмотреть ну и поиграть естественно?
бюджет ви не вказали, тож раджу однозначно Asus PG279Q\MG279Q чи його аналог від ACER :beer:
Odin-dnepr
Member

Повідомлення

Монитор беру на долго тут жлобится себе дороже выйдет.
https://hotline.ua/computer/monitory/17433-24733/ это тот что на 3м месте?
WalkMan
Member

Повідомлення

Odin-dnepr:Монитор беру на долго тут жлобится себе дороже выйдет.
https://hotline.ua/computer/monitory/17433-24733/ это тот что на 3м месте?
Якщо на довго то варто дивитись на монітори з матрицями LG (AH-IPS), тут буде і хороша яскравість і передача кольорів. А від варіантів запропонованих вище, варто утриматись. Там використовуються матриці від AUO, коротко кажучи, це дешевий «аналог/пародія» IPS :laugh: . Ці матриці тулять в монітори від $300 і ліплять різні лейби ULTIMATE, GAMING, RGB… Тому, у твоєму випадку, варто дивитись на реальний IPS від LG або PLS від Samsung.
Востаннє редагувалось 07.12.2018 14:51 користувачем WalkMan, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

WalkMan
"спеціаліст" в темі :laugh:

покажи монітор з G-sync за 300$?

людина обирає універсальний монітор аж ніяк не для роботи з кольором.

я запропонував на свій погляд оптимальний варіант, збалансований.

запропонуй конкретну модель, яка буде збалансована ("почитати-пограти-подивитись") краще?

ага, ну і в профілі жодного монітору на зазначено... чому я не здивований :)
Востаннє редагувалось 07.12.2018 15:00 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
Odin-dnepr
Member

Повідомлення

G-sync гугл сказал что полезная штука притом что у меня карточка 1070
leif
Member

Повідомлення

Odin-dnepr:G-sync гугл сказал что полезная штука притом что у меня карточка 1070
G-sync не просто корисна, а супер-корисна штука, правду пишуть. 1070 буде трохи замало для 2560х1440, але на перший час вистачить, а потім і карту можна буде замінити :up:
Odin-dnepr
Member

Повідомлення

Сильно мало для 2560х1440 может лучше тогда на 1920x1080 чтото подбирать?
leif
Member

Повідомлення

Odin-dnepr:Сильно мало для 2560х1440 может лучше тогда на 1920x1080 чтото подбирать?
2560х1440 набагато краще від 1920х1080, я б на другий варіант не дивився на порозі 2019го, тим паче шо, як правило, монітор купується надовше ніж ВК, тож під неї підлаштовуватись не варто. я використовував певний час свій монітор з gtx 1070, все було досить непогано, але з 1080ті ще краще, зовсім інша справа
WalkMan
Member

Повідомлення

Odin-dnepr:G-sync гугл сказал что полезная штука притом что у меня карточка 1070
А гугл не сказав скільки потрібно буде заплатити за цю корисну штуку при покупці монітора? А це $150+ до ціни монітора, інша справа, що з увімкненим Adaptive v-sync шанс отримання профіта від г-сінк зменшується. Ну і підтримка Nvidia технології Adaptive Sync всупереч власному G-Sync!?
leif
Member

Повідомлення

WalkMan: А це $150+ до ціни монітора
зазвичай більше
інша справа, що з увімкненим Adaptive v-sync шанс отримання профіта від г-сінк зменшується
пруф? власний досвід з g-sync маєш?
_SerGe_
Member

Повідомлення

Odin-dnepr
якщо грати в ксго при 500 фпс і робота з фото/відеоне пріоритет, то не обов'язково переплачувати за гсінк і ІПС матрицю і 165 Гц
leif
Member

Повідомлення

_SerGe_:якщо грати в ксго при 500 фпс і робота з фото/відеоне пріоритет, то не обов'язково переплачувати за гсінк і ІПС матрицю і 165 Гц
знов одне й те ж) сам не бачив, але критикую, бо думаю шо знаю як воно

ще розкажи про найшвидші VA
_SerGe_
Member

Повідомлення

Odin-dnepr
рекомендую почитати профільні сайти 144Hz, той же prad.de
leif
Member

Повідомлення

_SerGe_:рекомендую почитати профільні сайти 144Hz, той же prad.de
де ти там таке побачив, що це профільний 144гц сайт?

ось приклад профільного 144гц сайту, прошу:

https://www.blurbusters.com/
_SerGe_
Member

Повідомлення

leif
а чим сайт, який пише лише огляди моніторів не профільний?
leif
Member

Повідомлення

_SerGe_:а чим сайт, який пише лише огляди моніторів не профільний?
тим, що на prad.de виходять огляди моніторів 120+гц в тому числі, а є ресурси (один з яких я навів вище), що спеціалізуються саме на поглибленому вивченні і порівнянні 120+ гц дисплеїв.

що буде правильно назвати "профільним 144гц сайтом" ?

визначення беру твоє
_SerGe_
Member

Повідомлення

leif
ще раз запитую:
1. 144 гц оглядай і пише лише про монітори?
2. Чи можна сайт, який присвячений лише одній тематиці називати профільним?
leif
Member

Повідомлення

_SerGe_
:facepalm:

розберись спочатку зі словником, що яке слово означає перед тим як в дискусію лізти.

чекаю на твої наступні корисні поради стосовно речей, які ти на ютубі тільки бачив у кращому випадку
_SerGe_
Member

Повідомлення

leif
так ти і розберись, відкрий великий тлумачний словник і подивись слово "Профіль"

Отправлено спустя 11 минут 32 секунды:
я спочатку не зрозумів, до чого ти причепився, а виявляється ти ще й не вмієш розуміти написаного :lol: ,а я думаю, що з тобою не так
https://www.144hzmonitors.com/

http://www.prad.de/
Відповісти