У новій стратегії розвитку PlayStation компанія Sony видалила згадки про ПК та зробила акцент на ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

MVE: 21.06.2026 20:52
kabostebeztak: 21.06.2026 19:33

який сенс від 5080, якщо інпут лаг лютий? або відео шакальне
З нормальним роутером там нормальний інпут лаг
Для третіх героів
MALANDOREC
Junior

Та і бог з ними.В що там грати.Однокнопочні ікслюзіві їхні хай самі грають.Немає навіть і однієї багатокористувацької гри від соні.І це в 21 столітті.Хоч би батл рояль уже якийсь випустили ,чи шо.А те кіно їхнє ,де одну кніпку жмакать,щоб пройти гру,це хай для свої хомячків,які фапають на логотип соні,залишать

Відправлено через 7 хвилин 6 секунд:
MVE: 20.06.2026 23:54 ПК завжди було про економію, щоб купити подешевше і розігнати, а софт стягнути з торенту. Тому соні правильно робить, що скіпає цю бомжарню. Сподіваюсь GTA 6 портують максимально нескоро, або не портують взагалі, нехай краще вкладають ресурси в свою екосистему без оглядки на інших. Шкода, що Xbox не може піти по цьому шляху також :teacher:
Це мабуть школярик,який не застав ,як неекономні соснольщики ламали свої плойки,накатували прошивки і скачували ігри з торенту,щоб залить на ломану коробку :D
Grava
Member

MALANDOREC: 22.06.2026 08:54Немає навіть і однієї багатокористувацької гри від соні
Helldivers 2
denon312
Member

del помилився темою.
Inqizitor2022
Member

XXXshadyXXX: 21.06.2026 11:45
Inqizitor2022: 21.06.2026 11:10за последние 6 лет кроме последнего Анчартед и Хорайзена 1
Эти игры вышли 10 и 9 лет назад, а не 6. Ну а так почти угадал да, Uncharted 4 на пк как раз появился через 6 лет с момента выхода на PS4, дождались наконец-то :gigi:
А так за последние 6 лет:
The Last of Us Part II
Ghost of Tsushima
Demon’s Souls Remake
Ratchet & Clank: Rift Apart
God of War Ragnarök
Gran Turismo 7
Marvel’s Spider-Man 2
Astro Bot
Ghost of Yōtei

И это я не учел 2ю часть Horizon(не фанат) и Returnal(тоже не фанат) + выходил Last of Us Part 1 - для меня ноль смысла, так как сначала я прошел данную игру далеким летом 2013, и потом еще в 2015м прошел ремастер на PS4 - а пк бояри ждали релиза почти 10 лет Карл :rotate:

Мне вообще полюбить если честно, если выходит классная игра по моему мнению, то я могу спокойно купить игровую консоль(б.у разумеется :D ) ради той игры или игр. Я играю в игры, хочу играю на пк, хочу на плойке, хочу куплю Nintendo Switch и поиграю в Зельду :)
спойлер
The Last of Us Part II
Ghost of Tsushima
Demon’s Souls Remake
Ratchet & Clank: Rift Apart
God of War Ragnarök
Astro Bot
Ghost of Yōtei
ну то есть какой-то шлак вообще. Вопросов нет. Gran Turismo 7 и Marvel’s Spider-Man 2 - ещё куда ни шло.
rjavyi_pastor
Member

MVE: 20.06.2026 23:54 ПК завжди було про економію, щоб купити подешевше і розігнати, а софт стягнути з торенту. Тому соні правильно робить, що скіпає цю бомжарню. Сподіваюсь GTA 6 портують максимально нескоро, або не портують взагалі, нехай краще вкладають ресурси в свою екосистему без оглядки на інших. Шкода, що Xbox не може піти по цьому шляху також :teacher:
скоріше це про консоль, бо до свіча багато консолей були хакнуті ще в часи своєї актуальності. Наприклад хакнутий 360(якщо не зловив відвал) до 2010 був імбою за свої гроші:консоль коштувала як бюджетний пк+болванки з ринку
XXXshadyXXX
Member

rjavyi_pastor: 22.06.2026 14:45хакнутий 360(якщо не зловив відвал)
Там только первые ревизии ловили отвал)))
У меня Jasper был.... LT 2.0, потом прошил на LT 3.0... Ох и дисков было записано, штук 200 уж точно :gigi:
PS3 Slim кстати тоже шитая у меня была(великий Jailbreak с флешки), но не долго, где то год, потом прошил на лицензию ибо онлайн FIFA + открыл для себя форум с перепродажей аккаунтов.
rjavyi_pastor
Member

XXXshadyXXX: 22.06.2026 14:54
rjavyi_pastor: 22.06.2026 14:45хакнутий 360(якщо не зловив відвал)
Там только первые ревизии ловили отвал)))
У меня Jasper был.... LT 2.0, потом прошил на LT 3.0... Ох и дисков было записано, штук 200 уж точно :gigi:
PS3 Slim кстати тоже шитая у меня была(великий Jailbreak с флешки), но не долго, где то год, потом прошил на лицензию ибо онлайн FIFA + открыл для себя форум с перепродажей аккаунтов.
фатка та деякі слімки відвалювалися. В цілому 360 був одним з найкращих варіантів грати в ті часи і еталонною версією.
MALANDOREC
Junior

Grava: 22.06.2026 09:01
MALANDOREC: 22.06.2026 08:54Немає навіть і однієї багатокористувацької гри від соні
Helldivers 2
Так то кооп шутан.Про пвп нечутно
Ответить