Striker: ↑
26.02.2026 13:51
Аціо
Тепер таких же 2 скріни з Adrenalin, якщо не важко. 1 скрін, як у мене, де всі температури і частоти, 2 скрін з андервольтом, розгоном пам'яті, power limit. Щось мені підказує, що там андервольт в саму підлогу вжатий, бо якась сильно завищена частота. І я так і не зрозумів, що ви мали на увазі "що взагалі то і пам'ять в мене на 22000мгц частоті", якщо у вас розігнана до 2705 МГц. Що таке 22000?
Та андервольту немає, ПЛ +10%, пам'ять 2750 частота, то вона в деяких іграх так по моніторингу показує, а GPU-Z чомусь завжди занижує 15-20мгц частоту на моніторингу, тому і подумав ви знущаєтесь, адже і у інших це бачив.
22000 це 2750мгц.
- спойлер
- Вибачаюсь якщо здався грубим, я вже через тролів і на людей скоро кидатись буду, роблю паузу на тиждень від форумів.
taras_cs: ↑
26.02.2026 13:55
Я б не довіряв таким результатам. Дивіться, якщо порівнювати карти парами, результати часто не збігаються
От і я про це, там багато протилежних результатів, відповідь що або переплутали, або теоретично залежить % поламки від виробника пам'яті. Хоча не хочу в це вірити адже Самсунг як і Хайнікс наче добре роблять гддр6, це в них третя ітерація гддр6 пам'яті вона майже до ідеалу доведена.