знову те саме) у мене були обидва ці процесори, причому і одночасно, адже систему на 9900к я продав значно пізніше. я можу сказати, що ти помиляєшся. але все-таки на підставі чого висновки робиш ти?
Volodya811: ↑
04.08.2025 20:41Через чіплетну архіктеру 5900х фрізить в іграх відкритого світу та й не тільки. Для ігор підходять лише шести-восьмиядерні Зен3 на ОДНОМУ чіплеті (АМД нерідко впарює і по два відбракованих чіплета у 5800х).
ти знову видаєш народжені твоєю потужною уявою домисли за факти. чи маєш ти докази цим твердженням? питання риторичне, як ми вже переконались багаторазово
Volodya811: ↑
04.08.2025 20:41Психологічно Ви не хочете визнавати помилку, тому прилинули до червоного табору з криками "я особливий, не такий, як усі! У мене АМД"
я не вважаю, що я зробив якусь помилку, адже
- я ретельно вивчив тести перед покупкою
- мені було в першу чергу цікаво потицяти своїми руками прогрес в таборі амд, адже у мене були також і процесори на zen та zen2, і мені просто було цікаво, що там відбувається з архітектурою далі
- повторюсь, що я не продавав систему на 9900к, вона перейшла моїй дружині, яка до цього користувалась R5 3600. в будь-який момент я міг повернути 9900k назад собі, віддавши дружині систему на райзен, але я не хотів цього робити, тому що мені сподобалось як працює 5900х і в іграшках і в інших задачах
- про "визнавати свою помилку" ти зареструвався недавно і не читав цього, але старожили форуму мають пам'ятати, що колись було діло я купив тредріпер першого покоління -- 1950Х -- і потім довго і наполегливо тут викладав, що це поганий процесор для реального світу і широкого спектру задач, саме розповсюджених задач: адоби, фото-відео, дизайн, веб-розробка тощо, під що я його і купував. це була помилка і зовсім погано обдумане придбання (буває з усіма). за це червоні фанати наставили мені тут не одну сотню, а може і не одну тисячу мінусів
ніщо не заважало мені зробити так само і з 5900х, що б ти там собі не навигадував, доктор Фройд
нічого собі. прям перший ешелон? і шо інтел замість нього не треба купувати?
так у тебе взагалі райзенів не було, ти ж сам вище написав)) а стелиш так ніби ти кожне покоління потестив власноруч і розібрався, що там до чого
тобто надії немає ніякої?

а якщо я куплю чисто систему на інтелі і навіть відеокарту на інтелі і пам'ять на чіпах Ксінікс (sic!) і буду використовувати її тільки з параметрами JEDEC, є шанси на одужання? як на твою фахову точку зору?