В лютому найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam була GeForce RTX 4060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Nortrom: 03.03.2025 21:48
Раби Хуанга
в след месяце гейб пофиксит эту стату, уже проходили с 3060 и таким приростом за месяц :)
та ми вже з першого разу зрозуміли, що гейб пофіксить і насправді це в амд 90% доля ринку. напиши про це ще 3 рази
Вкладення
Снимок экрана 2025-03-03 220638.png
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 03.03.2025 21:08 GreenMile
Підійдіть до будь чого (подушка, стіл тощо) і зробіть скріншот крупним планом. А ще краще, якусь кірасу/одяг на комусь. Але повторюсь, що та гра не найкращий приклад. Те, що там текстури ніякі я писав ще задовго до сьогоднішньої суперечки. Там гарні пейзажі. Факт. Але все, що розташоване близько (в містечках/печерах особливо видно) - абсолютно вбоге. Та й споживання <8 в QHD якби натякає. Текстури є в тлоу, с2, юбісофті. Тут їх нема. Це як лайно-запис на лайно-колонках слухати на предмет "деталізації"
С2 в мене >10 брав, кінгдом <8.
Там майже немає разючої різниці зблизька, тому я обрав такий ракурс де максимально різні сцени задіяні. Споживання в КСД2 - 11 на експериментальному, де ви менше 8 взяли я не знаю. От якраз в С2 - 8 на епічних :)
В С2 - текстури таке саме лайно, просто там все інше настільки вбоге, шо єдине, на що можна дивитися - це текстури зброї і НПС зблизька, плюс перешарп :) Он у чувака капюшон замість круглого якийсь 12-кутник, так само як і виріз на футоболці, а на пальці взагалі дивитись страшно. При цьому в КСД деталей суттєво більше і вони спромоглись намалювати плавні лінії, де вони треба, а не ці піксельні сходинки.
спойлер
k-s.jpg
Геральт: 03.03.2025 21:08 Хоча...згадав, то перший, а другий не звертав уваги. Але він там недалеко від першого втік.
А, ну клас, сперечаєтесь за другий, граючи зараз в перший, я навіть коментувати не буду.
Volodya811
Member

Повідомлення

citizen17: 03.03.2025 19:12 Як там народна карта В580, захоплює ринок?
Інтел В580 має краще співвідношення ціна/якість, але гарантованої переваги у 15-20% над 4060 у майже усіх іграх немає. Я кажу про те, що важливо не демпінгувати, а продавати карти за точну ту ціну, що і ХХ60, але ПОТУЖНІШІ, і помітно потужніші.
Геральт
Member

Повідомлення

GreenMile: 03.03.2025 22:15 В С2 - текстури таке саме лайно
От вам паркан в 2му і сталкері. Не меліть дурниць.
спойлер
Зображення
Зображення
А от і костюмчик.
спойлер
Зображення
Nortrom
Member

Повідомлення

та ми вже з першого разу зрозуміли, що гейб пофіксить і насправді це в амд 90% доля ринку. напиши про це ще 3 рази
у нас есть результаты за Q125?
xandess
Member

Повідомлення

Майже 50% 32гб ОЗУ :-P ото я відстав. Розумію, що зараз менше 32гб немає сенсу брати, але камон, немало ноутів все ще з 16гб, та і не кожен оновлює залізо часто, я приблизно раз на 5 років, але як правило, коли воно зовсім не актуальне. Ну дуже не люблю займатися продажами старого в олх, або щоб валялось десь :weep:
daesz
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 03.03.2025 13:21
Геральт: 03.03.2025 13:14Які промені, так і тягне
При этом часто бок о бок с AMD, которые, как известно, лучи не тянут! :lol:
Я пройшов одне з проходжень кп77 на 7800хт з променями (освітлення/тіні/віддзеркалення) в 55-60 фпс без скейлера (1080р).
Alligator
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 03.03.2025 19:56Володарі радеон 7 із 16гб врами там теж стоять?
Ага, зліва на право володарі ігрових RTX, Radeon та серверних по типу NVIDIA TESLA M60 16GB PCI-E З.0 x16. :lol:
Ostin
Member

Повідомлення

Yalg: 03.03.2025 18:328 гб - это топовый стандарт 2016 года и для 2025 это смехотворно
:up:
Це як безкінечні тести в FHD, який був стандартом ще до 2010 року.
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 03.03.2025 22:29
GreenMile: 03.03.2025 22:15 В С2 - текстури таке саме лайно
От вам паркан в 2му і сталкері. Не меліть дурниць.
спойлер
Зображення
Зображення
А от і костюмчик.
спойлер
Зображення
І шо паркан? Чим він принципово відрізняється від порепаних колод з верхнього скріна? Давайте краще поговоримо, як хати вглядають в С2 і КСД2 :gigi:
Відповісти