Baldur's Gate 3 | 2023

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Геральт: 12.08.2023 19:33 Цікаві цифри. Але всього 400 чоловік за тиждень пройшло. Скільки ж там того всього є?
Ті люди, як би це помягше сказати - звиздять :-). Навіть якщо в грі контентну на 70 годин то це треба грати зранку до вечора цілий тиждень. Вони що відпустку взяли і всіх з дому вигнали?
У мене раз так було, після великого напруження на роботі взяв тиждень новорічної відпустки і грав Пленскейп. Але то мені було 22, купа сил ще. Вставав в 7 ранку , грав до 10 вечора. І так цілий тиждень. Після закінчення гри місяць на ігри не дивився, бо всі емоції віддав Пленскейпу. Звісно БГ3 по часу гри менший чим Пленскейп:Тормент, але всеодно за тиждень пройти таку гру ну дуже важко.
alex73
Junior

>Ті люди, як би це помягше сказати - звиздять
Это не люди, это статистика Стима. Есть такие, которые могут играть сутками без перерыва и без сна практически. Или в 2 смены с напарником. А еще есть спидранеры, наверняка часть контента можно обойти.
Donate
Member

Геральт: 12.08.2023 19:33
erazel: 11.08.2023 19:42 https://store.steampowered.com/news/app ... 7241938859

Там трішки статистики приїхало, по тому хто і як грає.
Цікаві цифри. Але всього 400 чоловік за тиждень пройшло. Скільки ж там того всього є?
40+40+80 там десь умовно зі слів людини яка не вилазила з гри. Акти на 100% ДУУУУЖЕ обємні
Paradox1306
Member

Donate: 13.08.2023 14:17
Геральт: 12.08.2023 19:33
Цікаві цифри. Але всього 400 чоловік за тиждень пройшло. Скільки ж там того всього є?
40+40+80 там десь. Акти на 100% ДУУУУЖЕ обємні
Ну або пройти гру відразу після падіння коробля :gigi: Тільки жаль такої ачівки не додали
Vagrant
Member

Не знаю, як можна в це грати декілька годин поспіль, при стабільних 60 FPS якось дуже некомфортно і годину просидіти. Все дрібне якесь, а шрифт та інтерфейс то взагалі (видалено цензурой :insane: )..
erazel
Member

Vagrant: 13.08.2023 15:02 Не знаю, як можна в це грати декілька годин поспіль, при стабільних 60 FPS якось дуже некомфортно і годину просидіти. Все дрібне якесь, а шрифт та інтерфейс то взагалі (видалено цензурой :insane: )..
Так розмір шрифта ж регулюється в налаштуваннях. Сам граю при 4К і 27 моніторі, тому прийшлось розмір шрифта збільшувати.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Панове, а ціни впливають від навиків того хто розпочав діалог, а не хто продає? а то я вічно всі речі перекладав головному персонажу, у котрого харизма 18. А тут бачу почав діалог ним, а річ у Астаріона - ціна 58. Почав діалог гейлом - 50. Астріоном - 48. Хоча кожного разу річ продавав саме Астаріон. Получається не обовязково речі передавати, головне вибрати ким діалог почати?

І це, не знаю чи ви в курсі, особисто я не знав - зілля лікування діє на всіх одночасно. тому якщо треба відхілити кілька персонажів то найкраще жбурнути пляшчиною в землю біля них, зілля подіє на всіх у повній мірі. Головне аби персонажі стояли близько поряд одного, бо інакше полікує того хто перший в розлиту пляму зайде.
Vagrant
Member

erazel: 13.08.2023 15:45 Так розмір шрифта ж регулюється в налаштуваннях.
Лише для діалогів та реплік.
Paradox1306
Member

erazel: 13.08.2023 15:45
Vagrant: 13.08.2023 15:02 Не знаю, як можна в це грати декілька годин поспіль, при стабільних 60 FPS якось дуже некомфортно і годину просидіти. Все дрібне якесь, а шрифт та інтерфейс то взагалі (видалено цензурой :insane: )..
Так розмір шрифта ж регулюється в налаштуваннях. Сам граю при 4К і 27 моніторі, тому прийшлось розмір шрифта збільшувати.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Панове, а ціни впливають від навиків того хто розпочав діалог, а не хто продає? а то я вічно всі речі перекладав головному персонажу, у котрого харизма 18. А тут бачу почав діалог ним, а річ у Астаріона - ціна 58. Почав діалог гейлом - 50. Астріоном - 48. Хоча кожного разу річ продавав саме Астаріон. Получається не обовязково речі передавати, головне вибрати ким діалог почати?

І це, не знаю чи ви в курсі, особисто я не знав - зілля лікування діє на всіх одночасно. тому якщо треба відхілити кілька персонажів то найкраще жбурнути пляшчиною в землю біля них, зілля подіє на всіх у повній мірі. Головне аби персонажі стояли близько поряд одного, бо інакше полікує того хто перший в розлиту пляму зайде.
Так там "магічні кармани", навіть якщо ключ в одного перса, а відкриваєш іншим воно відкриє і видасть про це повідомлення
Геральт
Member

erazel
З цінами не в курсі, не морочився, бо й так золото нікуди дівати. Та й в харизму нікому не вкладався.
А з пляшками цікаво. Що відхилювати можна кидком знав, але всю групу не здогадався. З іншого боку, після бою і так не проблема, а в бою зганяти їх в кучу то таке собі.
erazel
Member

Ось на очі попалось відео з порадами по тактиці.
_nic
Member

дошел до "испытания мягкого шага" и удалил игру.Все хватит с меня этого скучного тупорылого и однообразного геймплея.
Геральт
Member

Дійшов до захисту порталу і відчув, що граю в якийсь екшин :)
150 год, кінця-краю не видно
_FYA_EXel
Member

Геральт: 21.08.2023 09:25 150 год, кінця-краю не видно
По 9 часов в день, без перерывов - тру задрот :laugh:
Геральт
Member

_FYA_EXel
То з дочасним.
Але так, часу багато йде.
_FYA_EXel
Member

Геральт
У меня 50 часов :D
Правда не пойму куда сначала идти с первой локации - к дварфам или к гитьянки ?
YumaX
Member

_FYA_EXel
Одне одному не заважає :teacher:
_FYA_EXel
Member

YumaX: 21.08.2023 15:36 _FYA_EXel
На сюжет не повлияет, куда сначала пойти?
Spiryt
Member

_FYA_EXel: 21.08.2023 15:48
YumaX: 21.08.2023 15:36 _FYA_EXel
На сюжет не повлияет, куда сначала пойти?
С гномами проще
YumaX
Member

_FYA_EXel: 21.08.2023 15:48На сюжет не повлияет, куда сначала пойти?
Всі дороги ведуть у місячні вежі, я проходив дварфів, потім гітьянок, а потім пішов до веж :dontknow:
Spiryt
Member

Главное выполнить все квесты до начале третьей главы, а последовательность не особо важна
Ответить