Новости
Последние статьи и обзоры
Microsoft PC Game Pass офіційно запущено в Україні
-
Damien256
Member
Підкажіть, а там локалізація в усіх іграх тільки інгліш? Поставив Вулфенштейн2 - взагалі ніяких опцій
-
Dremjke
Member
Зараз проходжу Plague Tale Requiem і за замовчуванням була англійська, але через налаштування змінив на російську (українська локалізація, на жаль, в іграх - величезна рідкість). Хіба в Wolfenstein такого нема?Damien256: ↑ 15.04.2023 13:21Підкажіть, а там локалізація в усіх іграх тільки інгліш?
-
Damien256
Member
Ні, в самій грі взагалі немає вибору мови. В XBOX лаунчері теж нічого немає - стандартні uninstall/check updates і т.п.Dremjke: ↑ 15.04.2023 14:06 Хіба в Wolfenstein такого нема?
Дивно...
-
Kassatka
Member
20 років назад був 2003. Якраз саме в двохтисячні кожного року виходило багато класичних RTS, як чудово пророблених ААА-рівня з високим бюджетом, так бюджетних але з цікавими родзинками, так і на швидку руку задешево склепаних клонів, які теж чудово зайдуть для різноманіття, щоб не грати в одні й ті самі ігри й не проходити одні й ті самі кампанії. А зараз реально фігня виходить, або бюджетні ремастери, за 2022 мене поки що хоч трохи зацікавило лише 3 гри Victoria 3, Total War: Warhammer 3 та Knights of Honor 2: Sovereign, жодна з них не є класичною RTS по принципу C2C або W3C клонів, цього року одна гра - The Great War: Western Front від славетних Petroglyph, але й та заденувленаwaryag: ↑ 12.04.2023 14:38 А еще более абсурдного примера нельзя было придумать? 20 лет - большой срок. В основном, людей интересуют более свежие случаи.
Виходить, що взяти 20 років назад рік і нинішній, то 20 років назад куди більше ігор, які б мене цікавили.
Візьмеш ті ігри, й навіть половини не знайдеш у Стім чи Гог. І хто після цього спробує мені довести, що піратство завжди погано, а довбана нинішня система авторських прав правильно організована, при яких художні витвори тупо втрачаються й правовласники забивають на їх подальший продаж, бо щось там не поділили, не на все мають право, а заново передомовлятися економічно невигідно?
-
Donate
Member
Треба міняти монетізацію, перше граєш потім платиш. Тоді би достатньо швидко піднялась би якість. А так заплатив за кота в мішку і сам бовдурKassatka: ↑ 16.04.2023 01:33І хто після цього спробує мені довести, що піратство завжди погано
P.S: У більшості ігор взагалі геймплея вистачає на 3-6 годин і ти просто підключаешь СЕ бо займатися гріндом в сінгловому проєкті ну такє.
Оце все з GamePass як раз вирішує цю проблему, зайшов зрозумів шо 2/10 ти грав, 6/10 лайно, 2/10 не твій жанр. Після 200-300+ ігор все вже зачасту пахне з першої хвилини
-
Lekrs
Member
В налаштуваннях віндовс "мова та регіон" там де список мов поставте першою російську, якщо у грі є локалізація, запустиця на ній.Damien256: ↑ 15.04.2023 13:21 Підкажіть, а там локалізація в усіх іграх тільки інгліш? Поставив Вулфенштейн2 - взагалі ніяких опцій
Основні мови
"Програми з microsoft store відображатимуться першою підтримуваною мовою у цьому списку"
Це стосується й ігр.
-
Damien256
Member
Дякую, частково допомогло - сам Xbox лаунчер став російською, вулфенштейн так і лишився інглішLekrs: ↑ 16.04.2023 10:46 В налаштуваннях віндовс "мова та регіон" там де список мов поставте першою російську, якщо у грі є локалізація, запустиця на ній.
Основні мови
"Програми з microsoft store відображатимуться першою підтримуваною мовою у цьому списку"
Це стосується й ігр.
Мабуть, потрібно перевстановити гру
-
neonglaу
Member
Переважна більшість компів зайнята роботою, і їх на порядок більше за приставки. Але як раз комп виключно для ігор - це якесь збочення. В цьому разі мабуть дійсно краще купити приставкуВасильович: ↑ 15.04.2023 12:30Справедливості заради, переважна більшість компів всеодно не зайнята звітами, моделями та кресленнямиneonglaу: ↑ 15.04.2023 11:21Сильно багато на приставці зробиш бухгалтерських звітів або зробиш моделей або креслень?![]()
-
FANAT7
Member
Народ, кому дорого? Понятное дело что времена тяжелые, но 200грн за месяц это максимально бюджетно еще. Я за мобильную связь 400 плачу и многие тоже около 200 за связь только отдают, так что не знаю кому дорого 
-
peroxwhygen
Member
Это фиксится заменой региона на тот, локализацию которого вы хотите, без отвязки карты и прочего. Просто в настройках поменять страну, перезакачать игру и всё. Такая же проблема с Киберпанком на Аргентинском регионе.Damien256: ↑ 15.04.2023 23:05Ні, в самій грі взагалі немає вибору мови. В XBOX лаунчері теж нічого немає - стандартні uninstall/check updates і т.п.Dremjke: ↑ 15.04.2023 14:06 Хіба в Wolfenstein такого нема?
Дивно...
Отправлено спустя 9 минут 6 секунд:
Геймпасс конечно согласен, что 2280 за год это демократично, но восстаёт вопрос в том, как и чем будет окупаться покупка? Новинок не так уж и много залетает в геймпасс, тем кто уже к примеру год юзают его, скорее всего либо переиграли во всё что их интересовало, либо берут помесячно Аргентину и катают, либо вообще переходят на Аргентину для покупки игр задёшево.FANAT7: ↑ 17.04.2023 09:09 Народ, кому дорого? Понятное дело что времена тяжелые, но 200грн за месяц это максимально бюджетно еще. Я за мобильную связь 400 плачу и многие тоже около 200 за связь только отдают, так что не знаю кому дорого![]()
К примеру, я приобретал Аргентинский Геймпасс в Июне прошлого года. Прошёл 60+ игр, остальные меня не интересуют, но при этом я на скидках очень не плохо затарился за год играми, которые хочу пройти, перед телеком с геймпадом это удобнее чем за пк
Меня очень интересует ценовая политика на игры в Украинском регионе и можно ли сползать с Аргентины.
Если кому не сложно, скиньте скрины ценников на пару игр (GTA V, Mass effect Legendary edition, MGS V), что бы понять что там по ним.
-
Васильович
Member
Ви маєте якісь конкретні цифри чи це просто припущення?neonglaу: ↑ 17.04.2023 09:04Переважна більшість компів зайнята роботою, і їх на порядок більше за приставки.
Хоча, погоджуюся, що воно може бути реальним, якщо враховувати офісні ПК (які не універсальні і для ігор зовсім не підходять).
Ну, не знаю, не знаю.neonglaу: ↑ 17.04.2023 09:04Але як раз комп виключно для ігор - це якесь збочення.
Це умовно будь-який домашній комп "для навчання" - на ньому можуть качнути реферат в раз кілька місяців чи навіть набрати титулку в Word.
Але ж всі чудово розуміють, чим зайнятий цей ПК більшість часу
Ну, добре, в останні роки ще дистанційне навчання може лягти на плечі домашнього ПК.
-
Rhizone
Member
В застосунку Xbox прийшло повідомлення з подякою за участь у PC Game Pass Preview і подарували ще два місяці підписки 
-
Dremjke
Member
Так і є, мені подовжили підписку до 11 вересняRhizone: ↑ 20.04.2023 23:43подарували ще два місяці підписки
-
er[socrates]
Member
Я тоже за 3.99 подписался месяц назад. Сейчас смотрю в аккаунте, что следующее списание будет через 2 месяца и составит 190 грн. Т.е. они за 3.99 дали 3 мес подписки, а дальше будут снимать по фулл прайсу.The_Rusik: ↑ 15.04.2023 12:22 Сначала оформил первый месяц за 3 грн. Потом отменмл подписку.
Сейчас пишут что можно оформить за 29 грн, но у меня на ПК такого нет. Предлагает только оформить за 190 грн.
Это у меня только так? Иги может не так что-то делаю.
-
Nuclear World
Member
Лавочку уже прикрыли с акционной ценой за три месяца?
-
Балтазар
Member
Nuclear World Да,вчера хотел взять,не успел.Думал акция до конца апреля будет.