Останні статті і огляди
Новини
где починить монитор dell?
-
Nikolas_Sharp
Junior
Truchmann, впечатление 1 в 1. Но это после уже даже не вспомнить скольких лет использования. С тех пор, как потускнел, я им перестал пользоваться. А сейчас вот откопал в кладовке и думаю, может можно с ним что-то сделать? Потому что по памяти при покупке таких проблем у него не было, светил ярко. Что можно сделать? Сели лампы подсветки?
-
Truchmann
Member
Nikolas_Sharp
Скоріше за усе саме лампи підсвічування, або конвертор високовольтної напруги треба просто поміняти на нові. Монітор навіть станом на сьогодні хороший, але де його відремонтувати, то ціле питання. А це через те, що після ремонтування Dell U2311H, його треба правильно зібрати. Мовляв там якийсь аркуші для розподілу освітлення і їх дуже важко, чи то правильно зафіксувати, чи підібрати. Є ціла гілка тому присвячена, де багато скарг на нерівномірне підсвічування, що з'являється після ремонту різних несправностей в сервісах, навіть коли клієнт заздалегідь прохає сервіс приділити рівномірному підсвічуванню особливу увагу. Якщо я зрозумів правильно, то треба якийсь спеціальні пристосунки для фіксації, що їх бракує у звичайних сервісних центрах, або розмовляти безпосередньо з майстром, якщо той візьметься. Не те щоб відремонтувати Dell U2311H було не можливо у Україні, але нехлюйство й, що й казати, навіть звичайна некомпетентність трапляється часто-густо по-між сервісних центрів. Я читав відгуки, де йшлося про виникнення не лише нерівномірної підсвітки, а й до того ще й відбитків долоні - певно плям від жирних рук на моніторі з нутрі монітора. Якщо дізнаєтесь, де, чи хто візьметься відремонтувати без виникнення нерівномірності підсвічування та інших побічних пошкоджень, дайте знати.
Скоріше за усе саме лампи підсвічування, або конвертор високовольтної напруги треба просто поміняти на нові. Монітор навіть станом на сьогодні хороший, але де його відремонтувати, то ціле питання. А це через те, що після ремонтування Dell U2311H, його треба правильно зібрати. Мовляв там якийсь аркуші для розподілу освітлення і їх дуже важко, чи то правильно зафіксувати, чи підібрати. Є ціла гілка тому присвячена, де багато скарг на нерівномірне підсвічування, що з'являється після ремонту різних несправностей в сервісах, навіть коли клієнт заздалегідь прохає сервіс приділити рівномірному підсвічуванню особливу увагу. Якщо я зрозумів правильно, то треба якийсь спеціальні пристосунки для фіксації, що їх бракує у звичайних сервісних центрах, або розмовляти безпосередньо з майстром, якщо той візьметься. Не те щоб відремонтувати Dell U2311H було не можливо у Україні, але нехлюйство й, що й казати, навіть звичайна некомпетентність трапляється часто-густо по-між сервісних центрів. Я читав відгуки, де йшлося про виникнення не лише нерівномірної підсвітки, а й до того ще й відбитків долоні - певно плям від жирних рук на моніторі з нутрі монітора. Якщо дізнаєтесь, де, чи хто візьметься відремонтувати без виникнення нерівномірності підсвічування та інших побічних пошкоджень, дайте знати.
-
Nikolas_Sharp
Junior
Truchmann, спасибо большое за развёрнутый ответ! Если что предприму, отпишу в этой ветке.
-
jimbo
Member
обезъяны их рассыпают при разборке, вместо того, чтоб весь пакет целиком достать и не трогать.Truchmann:Мовляв там якийсь аркуші для розподілу освітлення і їх дуже важко, чи то правильно зафіксувати, чи підібрати
особенно учитывая кривость изначальную - виноваты сервисы, конечноTruchmann:Є ціла гілка тому присвячена, де багато скарг на нерівномірне підсвічування, що з'являється після ремонту різних несправностей в сервісах
а платить не хочет. Потому что вася за углом ему ламы за трыстагрывень поменяет же!Truchmann:навіть коли клієнт заздалегідь прохає сервіс приділити рівномірному підсвічуванню особливу увагу
Мразотных клиентов сильно больше, чем ара-сервисов, не обольщайтесь.
-
Nikolas_Sharp
Junior
jimbo, я в Киеве. Если вы в теме, то может подскажете, где умеют делать работу хорошо, и если конкретно сообщить, что готов платить за качество, то и выполнят на совесть? Но не из соображений: "Сделаю как попало, возьму в три дорога, а клиент пусть думает, что экслюзивчик ему сделали" - а именно на совесть и честно: "Работа сложная, поэтому вот столько хочу получить и постараюсь скрупулёзно, долго, по максимуму аккуратно".
-
nukeproof
Member
Лампы менять это изврат - равномерности как с завода не будет, плюс пыль, плюс кто то руками где то что то запачкает итд. Чистых камер/помещений то в основном нет ни у кого.
А если по электронике вопрос и донора нету, то можно купить универсальный скейлер и/или универсальный инвертор и просто заменить нужную плату.
А если по электронике вопрос и донора нету, то можно купить универсальный скейлер и/или универсальный инвертор и просто заменить нужную плату.
-
jimbo
Member
Её с завода в этих мониторах нет. Нормальные мастера забили по причине экономической нецелесообразности.nukeproof:равномерности как с завода не будет
-
evrial
Member
У меня равномерная подсветка, но тоже заметил что пожелтела. На LED их реально заменить?
-
jimbo
Member
О равномерности тогда забудь, хоть сам богимператор тебе матрас пересоберет.evrial:На LED их реально заменить?
-
Truchmann
Member
jimbo
Так що сенсу шукати майстра/майстерню не існує? Чи ще можна за більш меньш розумні гроші десь у нас в Україні зробити Dell U2311H. Мій просто став темнуватим. Можливо лампа, можливо високовольтний конвертор. Про які тут гроші за ремонт йдеться? Щоб налагодити може порадите до кого звернутися?
Так що сенсу шукати майстра/майстерню не існує? Чи ще можна за більш меньш розумні гроші десь у нас в Україні зробити Dell U2311H. Мій просто став темнуватим. Можливо лампа, можливо високовольтний конвертор. Про які тут гроші за ремонт йдеться? Щоб налагодити може порадите до кого звернутися?
-
jimbo
Member
Ищущий да надет. Темнеет, желтит, розовит - лампе конец кродеться.Truchmann:Так що сенсу шукати майстра/майстерню не існує?
Дело не в Украине, дело в целом в индустрии. За последний год перекидывал лампу ровно один раз, да и то - чтоб за копейки бабульке ноут старый оживить. А мониторы с дохлыми лампами иссякли. Года 3 назад было сильно больше.
Сейчас уже отгоревшие светодиоды, да дохлые внешние питальники идут.
-
nukeproof
Member
после замены все равно будет хужеjimbo:Её с завода в этих мониторах нет.
Отправлено спустя 59 секунд:
Изучи вопрос и почини сам - так дешевле всего но есть риск, что выкинешь.Truchmann:Чи ще можна за більш меньш розумні гроші десь у нас в Україні зробити Dell U2311H
-
evrial
Member
jimbo
дык почему о равномерности забыть, есть же 2312HM на диодах, там такая же равномерная.
дык почему о равномерности забыть, есть же 2312HM на диодах, там такая же равномерная.
-
jimbo
Member
Равномерность там - как повезет. Готовые китайпланки - тоже вещь гулящая по равномерности потока.evrial:дык почему о равномерности забыть, есть же 2312HM на диодах, там такая же равномерная.