Новости
Последние статьи и обзоры
Миші RAZER і коврики до них
-
Nic_Roman
Member
та я рішив, і договорився що поміняють якщо там такий баг, або накрайняк буду шити через хр або вісту, я думаю що в разорі знають про цей прікол і мусять якось це виправити, якщо це баг самого сенсора тоді цей баг повинна виправити гарантія, є ще такий прикол як 14 днів на повернення покупки(товару)
-
Ar2r
Advanced Member
Уже не раз писалось, что и в lachesis и в mamba такой прикол, а теперь и в imperator. И в razer уже пытались это вылечить прошивкой еще в lachesis. Так что, думаешь не знали? Но здесь опять те же грабли.Nic_Roman:я думаю що в разорі знають про цей прікол і мусять якось це виправити
-
Nic_Roman
Member
Ar2r
в тебе нема на Razer Death Adder, тому що оптичний сенсор, а на лазерех всіх такі проблеми, а може це в них така доля))), я всеодно ризикну
в тебе нема на Razer Death Adder, тому що оптичний сенсор, а на лазерех всіх такі проблеми, а може це в них така доля))), я всеодно ризикну
-
Ar2r
Advanced Member
Nic_Roman Та я ж тебе не відмовляю. Бери, самому цікаво, бо думав і собі колись таку придбати.
Так і я про це. Навіщо той лазер. Брати цю мишку за такі гроші, щоб потім заспокоювати себе, щоNic_Roman:в тебе нема на Razer Death Adder, тому що оптичний сенсор
Навіщо?Nic_Roman:це в них така доля
-
Nic_Roman
Member
66у.е. імператор, а да 62у.е. там де буду брати 
-
Ar2r
Advanced Member
Nic_Roman То я ж і не кажу, що ДА дешева. Якби в неї були такі проблеми, я б її теж не взяв.
-
Nic_Roman
Member
Ar2r
вибачай, я тобі нічого не кажу просто кажу скільки коштує там де я буду брати, бо переважно імператор коштує 78-84, ясно, щоо я переживаю щоб не було проблем, тому так переживаю всеж таки не малі гроші за миш, деякі люди за відео платять 80 і довольні, а замиш ніхто з моїх зрузів не дає більше 5у.е.
вибачай, я тобі нічого не кажу просто кажу скільки коштує там де я буду брати, бо переважно імператор коштує 78-84, ясно, щоо я переживаю щоб не було проблем, тому так переживаю всеж таки не малі гроші за миш, деякі люди за відео платять 80 і довольні, а замиш ніхто з моїх зрузів не дає більше 5у.е.
-
DLYNNUJ
Member
Самое главное,чтобы мышь работала хорошо и так же долго,как и те,за 5 у.е! 
-
Nic_Roman
Member
DLYNNUJ

-
almazmusic
Король клавиатуры
обязательно отпиши!!! очень прошуNic_Roman:казали що на цьому тижні можна буде замовити імператора
-
NOD32
Junior
Полюбому за 100 грн мыш - убожество
. Я бы себе тоже прикупил Императора невзирая на какой-то высосанный с пальца баг. Если хочется Razer то с этим сложно что-то поделать))), вот я взял Lachesis невзирая на дибильную эргономику на первый взгляд, но ведь в душу запала, и доволен ведь.
-
almazmusic
Король клавиатуры
NOD32:Полюбому за 100 грн мыш - убожество
давайте не будем из нормальной темы устраивать троллинг? спасибо!
-
DLYNNUJ
Member
А я тащусь от значка Рейзера с подсветкой...А в реале у меня ни одной не было.Кстати,клаву тоже хочется,но цена... 
-
almazmusic
Король клавиатуры
кому какDLYNNUJ:Кстати,клаву тоже хочется,но цена...
ну раз пошла такая пьянка, то вопрос: кто, как и куда клеит наклейки от рейзера? А то есть небольшой их склад, а куда наклеить так, до сих пор и не придумал.DLYNNUJ:А я тащусь от значка Рейзера с подсветкой...
-
Nic_Roman
Member
almazmusic
я відпишу обовязково, лише щоб була в наявності у поставщиків, я беру 100%,то якщо буде завтра то на понеділок привезуть
я відпишу обовязково, лише щоб була в наявності у поставщиків, я беру 100%,то якщо буде завтра то на понеділок привезуть
-
almazmusic
Король клавиатуры
Nic_Roman
О, ну круто, на тебя надежда
О, ну круто, на тебя надежда
-
Ar2r
Advanced Member
О, у меня тоже есть кучка, ни одной пока не наклеил, думал может на корпус, но пока так и лежат.almazmusic:вопрос: кто, как и куда клеит наклейки от рейзера? А то есть небольшой их склад, а куда наклеить так, до сих пор и не придумал.
Nic_Roman Ждем.
-
almazmusic
Король клавиатуры
Аналогично))) на корпус бы давно наклеил, если бы не собирался его менять.Ar2r:О, у меня тоже есть кучка, ни одной пока не наклеил, думал может на корпус, но пока так и лежат.
-
MixxS
Member
Кто-то уже менял тефлоновые ножки?
Реально ли это сделать? Есть ли они в продаже?
Реально ли это сделать? Есть ли они в продаже?
-
almazmusic
Король клавиатуры
MixxS
ggear.com.ua
gamershop.com.ua
ggear.com.ua
gamershop.com.ua