Перша ГТА яку я купив, ну рік я її не чекав, купив наприкінці січня. Але блін, я її досі не можу погаматиcolour:Пишите сразу в тех поддержку. Чем больше напишите, тем быстрее на торрентах будет версия с патчами .korzhyk:OMG! Запускаю ГТАху в диспечері показуєтся лоунчер і зразу за ним Звіт про помилку і всьо! Гра не граєтся
И за весь этот гемморой с загрузками и ошибками они отдали такие деньги и ждали год
Новости
Последние статьи и обзоры
GTA V Online
-
korzhyk
Member
-
AnDDriY
Member
Ag1l1ty
не зможеш, хіба що привяжеш до стіму як сторонню гру (стімовські ачівки здобуватись не будуть)
не зможеш, хіба що привяжеш до стіму як сторонню гру (стімовські ачівки здобуватись не будуть)
-
colour
Member
жди пираткиkorzhyk:Перша ГТА яку я купив, ну рік я її не чекав, купив наприкінці січня. Але блін, я її досі не можу погамати
-
starpallace
Member
щось почало качатись. Пів дня швидкість була - 0, годину тому почалось завантаження 90-140 кб, зараз - 200-350кб./с. Можливо паде навантаження сервера. Ті, хто як і я, не скачав- тримаємо кулаки. Є шанси попробувати в день релізу 
-
Equality
Junior
То що там з сумісною грою? Хтось вже створив банду?) 
-
korzhyk
Member
Я вирішив проблему, а саме, видалив штуку яка змінює рендер шрифтів у віндоус як на OSX https://code.google.com/p/gdipp/" target="_blank 
-
starpallace
Member
Толком встановилась вночі в 3-й годині. Сьогодні зранку пограв 2 години, гра - супер. Перші хвилини пройшли посередньо, а вже через 2 місії я згадав, що таке Grand TA. Белісімо! 
-
korzhyk
Member
Так, хтось там мені казав шо будуть слайди, так викусіть. Моя 6870 1ГБ видає на фуллХД 50-80 FPS )
Добавлено через 56 минут 45 секунд:
Чуть пошаманив, тепер на 2560*1440 видає 45-70 FPS при їзді на машині.
Можливо поки ПЕЧ970 відкладаєтся 
Чуть пошаманив, тепер на 2560*1440 видає 45-70 FPS при їзді на машині.
-
Diamond
Member
korzhyk
Все настройки под потолок?
-
Jumper007
Member
Diamond
И внешне на сан андрес смахивает наверное
И внешне на сан андрес смахивает наверное
-
studenkoff
Member
нет, ну это анекдот дняkorzhyk:Так, хтось там мені казав шо будуть слайди, так викусіть. Моя 6870 1ГБ видає на фуллХД 50-80 FPS )
Чуть пошаманив, тепер на 2560*1440 видає 45-70 FPS при їзді на машині.Можливо поки ПЕЧ970 відкладаєтся
-
miroslav_mm
Member
походу Ксенон рулит и 6870 решает! х.з. только завтра думаю опробую игрулину. Сегодня купил за 600грн. в виде СтимГифта.studenkoff:нет, ну это анекдот дняkorzhyk:Так, хтось там мені казав шо будуть слайди, так викусіть. Моя 6870 1ГБ видає на фуллХД 50-80 FPS )
Чуть пошаманив, тепер на 2560*1440 видає 45-70 FPS при їзді на машині.Можливо поки ПЕЧ970 відкладаєтся
-
Diamond
Member
miroslav_mm
Ага, решает, вот только выглядит все это дело как Вайз Сити
Ага, решает, вот только выглядит все это дело как Вайз Сити
-
starpallace
Member
Мені гра не дає виставити налаштування, навіть близькі до максимуму, так як є обмеження по споживаній пам'яті (щось схоже було в Пейні). Треба міняти відяху
. При тому графа все рівно виглядає дуже достойно (на тіні я уваги не звертаю. тому жертвую ними при першій можливості)
-
studenkoff
Member
Вот для такого конфига :
На 980-ой кто-то может выложить такое же для сравнения?
- спойлер

- спойлер

На 980-ой кто-то может выложить такое же для сравнения?
-
korzhyk
Member
Ну і яку відповідь ти хочеш почути? В плані гри, скажу одне: круто! На рахунок графіки, ось скріни http://steamcommunity.com//id/korzhyk/s ... pid=271590" target="_blankDiamond:korzhyk
-
Rafferty
Member
после прохождения сюжета можно будет и в он-лайне пошариться 
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Ребята, давайте организовываться в банду для прохождения онлайн миссий.
Отпишитесь в таком формате, кто желает:
Ник в Social Club — Vovchic1
Есть микрофон — да/нет.
Я подниму север в ТС, будем вместе играть.
Отпишитесь в таком формате, кто желает:
Ник в Social Club — Vovchic1
Есть микрофон — да/нет.
Я подниму север в ТС, будем вместе играть.
-
korzhyk
Member
a.korzh
true
true
-
Shaolin_Style
Member
studenkoff: На 980-ой кто-то может выложить такое же для сравнения?
- спойлер
- спойлер
Последний раз редактировалось Shaolin_Style 17.04.2015 14:46, всего редактировалось 1 раз.