GTA V Online

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

colour:
korzhyk:OMG! Запускаю ГТАху в диспечері показуєтся лоунчер і зразу за ним Звіт про помилку і всьо! Гра не граєтся
Пишите сразу в тех поддержку. Чем больше напишите, тем быстрее на торрентах будет версия с патчами .

И за весь этот гемморой с загрузками и ошибками они отдали такие деньги и ждали год :laugh:
Перша ГТА яку я купив, ну рік я її не чекав, купив наприкінці січня. Але блін, я її досі не можу погамати :(
AnDDriY
Member

Ag1l1ty
не зможеш, хіба що привяжеш до стіму як сторонню гру (стімовські ачівки здобуватись не будуть)
colour
Member

korzhyk:Перша ГТА яку я купив, ну рік я її не чекав, купив наприкінці січня. Але блін, я її досі не можу погамати
жди пиратки :laugh:
starpallace
Member

щось почало качатись. Пів дня швидкість була - 0, годину тому почалось завантаження 90-140 кб, зараз - 200-350кб./с. Можливо паде навантаження сервера. Ті, хто як і я, не скачав- тримаємо кулаки. Є шанси попробувати в день релізу :insane:
Equality
Junior

То що там з сумісною грою? Хтось вже створив банду?) :super:
korzhyk
Member

Я вирішив проблему, а саме, видалив штуку яка змінює рендер шрифтів у віндоус як на OSX https://code.google.com/p/gdipp/" target="_blank :super:
starpallace
Member

Толком встановилась вночі в 3-й годині. Сьогодні зранку пограв 2 години, гра - супер. Перші хвилини пройшли посередньо, а вже через 2 місії я згадав, що таке Grand TA. Белісімо! :rotate:
korzhyk
Member

Так, хтось там мені казав шо будуть слайди, так викусіть. Моя 6870 1ГБ видає на фуллХД 50-80 FPS )

Добавлено через 56 минут 45 секунд:
Чуть пошаманив, тепер на 2560*1440 видає 45-70 FPS при їзді на машині. :super: Можливо поки ПЕЧ970 відкладаєтся :)
Diamond
Member

korzhyk
Все настройки под потолок? :gigi:
Jumper007
Member

Diamond
И внешне на сан андрес смахивает наверное :laugh:
studenkoff
Member

korzhyk:Так, хтось там мені казав шо будуть слайди, так викусіть. Моя 6870 1ГБ видає на фуллХД 50-80 FPS )

Чуть пошаманив, тепер на 2560*1440 видає 45-70 FPS при їзді на машині. :super: Можливо поки ПЕЧ970 відкладаєтся :)
нет, ну это анекдот дня :gigi:
miroslav_mm
Member

studenkoff:
korzhyk:Так, хтось там мені казав шо будуть слайди, так викусіть. Моя 6870 1ГБ видає на фуллХД 50-80 FPS )

нет, ну это анекдот дня :gigi:
походу Ксенон рулит и 6870 решает! х.з. только завтра думаю опробую игрулину. Сегодня купил за 600грн. в виде СтимГифта.
Diamond
Member

miroslav_mm
Ага, решает, вот только выглядит все это дело как Вайз Сити :lol:
starpallace
Member

Мені гра не дає виставити налаштування, навіть близькі до максимуму, так як є обмеження по споживаній пам'яті (щось схоже було в Пейні). Треба міняти відяху :weep: . При тому графа все рівно виглядає дуже достойно (на тіні я уваги не звертаю. тому жертвую ними при першій можливості)
studenkoff
Member

Вот для такого конфига :
спойлер
Изображение
Nvidia Experience предлагает такую оптимизацию :
спойлер
Изображение
Изображение
На что влияют те параметры которые различаться в оптимизации?
На 980-ой кто-то может выложить такое же для сравнения?
korzhyk
Member

Diamond:korzhyk
Все настройки под потолок? :gigi:
Ну і яку відповідь ти хочеш почути? В плані гри, скажу одне: круто! На рахунок графіки, ось скріни http://steamcommunity.com//id/korzhyk/s ... pid=271590" target="_blank
Rafferty
Member

после прохождения сюжета можно будет и в он-лайне пошариться :)
Vovchic_jrc
Advanced Member

Ребята, давайте организовываться в банду для прохождения онлайн миссий.

Отпишитесь в таком формате, кто желает:

Ник в Social Club — Vovchic1
Есть микрофон — да/нет.

Я подниму север в ТС, будем вместе играть.
korzhyk
Member

a.korzh
true
Shaolin_Style
Member

studenkoff: На 980-ой кто-то может выложить такое же для сравнения?
спойлер
1.jpg
спойлер
2.jpg
3.jpg
Не стоит полагаться на рекомендации по настройки игры. Тот же Dying Light мне предлагало запускать в 4K разрешении, но с FXAA сглаживанием.
Последний раз редактировалось Shaolin_Style 17.04.2015 14:46, всего редактировалось 1 раз.
Ответить