Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
karokum
Member

Повідомлення

leif: 07.08.2026 20:14 це у вас акко світчі, так?
Ні, це уже Гатерони Baby Kangaroo v2
Ті геморні Акко я насилу відділив від кейкапів на які вони намертво сідають і більше бажання з ними щось робити немає
Змащував трібосіс 3204 і для пружин 105
Скажу що мабуть значна більшість звуків пішла за кілька днів після змащування, хоча я нічого в районі ліфу на мастив (звук точно від нього, я перевіряв свапом пружини)
Я мазюкав поверху заводського, може й трохи забагато вийшло, через що був спочатку такий ефект і через що звуки зникли лиш з часом коли все вже там розтеклося куди могло. Але як все встаканилось - тактильність на місці, нічого не хлюпає і відчуття ватності чи чогось такого нема, як на перший пілотний раз піде
На редітах можна знайти пару коментарів про таку проблему саме у цих Кенгуру, і там люди писали що такого роду худ мод вирішує її повністю. Мабуть таки замовлю якісь недорогі філми з аліку і спробую погратися, хоча б на найгучніших екземплярах щоб подивитися що з того вийде

Ще замовляв собі хвалені Мілкі Єлоу Про, але русня знищила склад а з ним і пак моїх посилок :mad: Ну нічо, Алі рефанд зробив то ті гроші вже пішли на русоріз :rolleyes:
Відповісти