Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
KingpinUA
Member

Повідомлення

Ребята подскажите видос, там где чувак тащит через реку на себе компьютерное барахло с Польши , плачет и матюкается :D где-то тут в темах видел, но теперь найти уже не могу. Заранее спасибо.
odessitmws
Member

Повідомлення

KingpinUA
вот культурная версия ;)
KingpinUA
Member

Повідомлення

odessitmws
Похожа, а та где не культурная ? Намного веселее :D
Sanьka
Member

Повідомлення

KingpinUA:Похожа, а та где не культурная ? Намного веселее
и мне плиз ссыль некультурной в ЛС
DarkJoney
Member

Повідомлення

спойлер
https://erc.ua/ware/324617-asus-tuf-gam ... sam4-b550/
Мне что-то в глаз попало, или она реально стоит 4600?!
анти__бот
Member

Повідомлення

*Рекомендованная цена
_clawfinger_
Member

Повідомлення

DarkJoney:Мне что-то в глаз попало, или она реально стоит 4600?!
Схоже що так, бо пошук в іншому магазині теж приблизні ціни видає. Ось варіант:
спойлер
https://elmir.ua/motherboards/_5d-1qoZ_4FC-5tBy/
анти__бот
Member

Повідомлення

И не говорите, дешман какой-то.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

На развес. Кому сколько взвесить?
odessitmws
Member

Повідомлення

не переживайте, то на время старта продаж
потом опустится до 4к :D инфляция все дела, так сказать войдите в положение, все хотят видеть в отчетах бодрые десятки процентов прибыли
DarkJoney
Member

Повідомлення

odessitmws
Мы TUF Pro B450 взяли за 2650, тут все же не инфляция, а жЫдовство.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Так самое интересное, это было предназначено для зен 3, но что то пошло не так :gigi: Я просто думаю старые чипсеты заканчиваются, а спрос есть
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_
Туф, геймінг і плюс в одній назві. Та я б менше 10к за таку плату і не просив би! :laugh:
анти__бот
Member

Повідомлення

Scoffer
Тю так в б450 есть туф про гаминг и туф плюс гаминг! что за слабые названия в этого б550.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

odessitmws:потом опустится до 4к :D инфляция все дела, так сказать войдите в положение, все хотят видеть в отчетах бодрые десятки процентов прибыли
Угу ось тільки курс підскочить плати теж, ті хто брав х570 коли курс по 24.6 був можуть сидіти й задоволено потирати руки, адже вони брали тоді набагато дешевше через низький курс.
Scoffer:Туф, геймінг і плюс в одній назві. Та я б менше 10к за таку плату і не просив би!
Серія туф давно фуфло, хоча кому я кажу. Раніше туф позиціонувався як робоча лошадка, а тепер робоча лошадка+геймінг :laugh:
От з того часу серія туф вмерла для мене.

Проте вся соль в тому, что різниця між чіпсетами б450, та б550 взагалі мізерна, хіба що псі-е 4.0 на нвме, адже відях ще нема. А от 2000 грн на бочку! :lol: Моє імхо цей б550 просто лохотрон клієнтів. :D

Відправлено через 2 хвилини :
Отже х470, та б450 ще довго народними будуть. Тому не дивно що АМД перенесла дзен 3 на наступний рік, лише ХТ, та АПУ випустять.
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_
Як місцевий предсказамус, я передбачаю, що зен 3 перенесли бо з EUV у TSMC досі бока і немає достатнього виходу справних кристалів.
Інших адекватних пояснень не бачу, правда є ще пара неадекватних :laugh:
DarkJoney
Member

Повідомлення

_clawfinger_
томагавк фуфло, а вот TUF Pro отличная плата за свои бабки. Только портов сзади зажали.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Scoffer:_clawfinger_
Як місцевий предсказамус, я передбачаю, що зен 3 перенесли бо з EUV у TSMC досі бока і немає достатнього виходу справних кристалів.
Інших адекватних пояснень не бачу, правда є ще пара неадекватних
Є ще один варіант. Запас для хуавея кристалів, щоб можна було більше мобілок зробити, поки доступ не закрили через санкціями. Може бути таке?
DarkJoney:_clawfinger_
томагавк фуфло, а вот TUF Pro отличная плата за свои бабки. Только портов сзади зажали.
Ключове слово була

Пост в темі про роутерів, там теж на асус бочку накотили... :lol: Ну й звісно за оверпрайс. Заради цікавості глянув на курс акції, справи у компанії не дуже, щось придумати не можуть, вирішили покращити свій стан за рахунок споживача. :laugh:

https://www.bloomberg.com/quote/2357:TT
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_:Запас для хуавея кристалів, щоб можна було більше мобілок зробити, поки доступ не закрили через санкціями. Може бути таке?
Ну а АМД який профіт з цього?
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Scoffer:Ну а АМД який профіт з цього?
Ніякий, просто стоїть в черзі й чекає поки дійде. А які варіанти? До іншого постачальника не підеш, не вийде. А Хуавей знає що можуть прикрити, от й скупає даючи зверху того.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Тим паче АМД не може дати грошей зверху того, як Єпл, або Хуавей, компанія не в тому становищі. То викрутились й так, ситуація позволяє, правда дає час для Інтела щоб злізти з тих 14 з плюсами, на 10нм процес.
Закрито