Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
KingpinUA
Member
Ребята подскажите видос, там где чувак тащит через реку на себе компьютерное барахло с Польши , плачет и матюкается
где-то тут в темах видел, но теперь найти уже не могу. Заранее спасибо.
-
odessitmws
Member
KingpinUA
вот культурная версия
вот культурная версия
-
KingpinUA
Member
odessitmws
Похожа, а та где не культурная ? Намного веселее
Похожа, а та где не культурная ? Намного веселее
-
Sanьka
Member
и мне плиз ссыль некультурной в ЛСKingpinUA:Похожа, а та где не культурная ? Намного веселее
-
DarkJoney
Member
Мне что-то в глаз попало, или она реально стоит 4600?!
-
анти__бот
Member
*Рекомендованная цена
-
_clawfinger_
Member
Схоже що так, бо пошук в іншому магазині теж приблизні ціни видає. Ось варіант:DarkJoney:Мне что-то в глаз попало, или она реально стоит 4600?!
-
анти__бот
Member
И не говорите, дешман какой-то.
-
Феном Феномыч
Member
На развес. Кому сколько взвесить?
-
odessitmws
Member
не переживайте, то на время старта продаж
потом опустится до 4к
инфляция все дела, так сказать войдите в положение, все хотят видеть в отчетах бодрые десятки процентов прибыли
потом опустится до 4к
-
DarkJoney
Member
odessitmws
Мы TUF Pro B450 взяли за 2650, тут все же не инфляция, а жЫдовство.
Мы TUF Pro B450 взяли за 2650, тут все же не инфляция, а жЫдовство.
-
Феном Феномыч
Member
Так самое интересное, это было предназначено для зен 3, но что то пошло не так
Я просто думаю старые чипсеты заканчиваются, а спрос есть
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Туф, геймінг і плюс в одній назві. Та я б менше 10к за таку плату і не просив би!
Туф, геймінг і плюс в одній назві. Та я б менше 10к за таку плату і не просив би!
-
анти__бот
Member
Scoffer
Тю так в б450 есть туф про гаминг и туф плюс гаминг! что за слабые названия в этого б550.
Тю так в б450 есть туф про гаминг и туф плюс гаминг! что за слабые названия в этого б550.
-
_clawfinger_
Member
Угу ось тільки курс підскочить плати теж, ті хто брав х570 коли курс по 24.6 був можуть сидіти й задоволено потирати руки, адже вони брали тоді набагато дешевше через низький курс.odessitmws:потом опустится до 4кинфляция все дела, так сказать войдите в положение, все хотят видеть в отчетах бодрые десятки процентов прибыли
Серія туф давно фуфло, хоча кому я кажу. Раніше туф позиціонувався як робоча лошадка, а тепер робоча лошадка+геймінгScoffer:Туф, геймінг і плюс в одній назві. Та я б менше 10к за таку плату і не просив би!
От з того часу серія туф вмерла для мене.
Проте вся соль в тому, что різниця між чіпсетами б450, та б550 взагалі мізерна, хіба що псі-е 4.0 на нвме, адже відях ще нема. А от 2000 грн на бочку!
Відправлено через 2 хвилини :
Отже х470, та б450 ще довго народними будуть. Тому не дивно що АМД перенесла дзен 3 на наступний рік, лише ХТ, та АПУ випустять.
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Як місцевий предсказамус, я передбачаю, що зен 3 перенесли бо з EUV у TSMC досі бока і немає достатнього виходу справних кристалів.
Інших адекватних пояснень не бачу, правда є ще пара неадекватних
Як місцевий предсказамус, я передбачаю, що зен 3 перенесли бо з EUV у TSMC досі бока і немає достатнього виходу справних кристалів.
-
DarkJoney
Member
_clawfinger_
томагавк фуфло, а вот TUF Pro отличная плата за свои бабки. Только портов сзади зажали.
томагавк фуфло, а вот TUF Pro отличная плата за свои бабки. Только портов сзади зажали.
-
_clawfinger_
Member
Є ще один варіант. Запас для хуавея кристалів, щоб можна було більше мобілок зробити, поки доступ не закрили через санкціями. Може бути таке?Scoffer:_clawfinger_
Ключове слово булаDarkJoney:_clawfinger_
Пост в темі про роутерів, там теж на асус бочку накотили...
https://www.bloomberg.com/quote/2357:TT
-
Scoffer
Member
Ну а АМД який профіт з цього?_clawfinger_:Запас для хуавея кристалів, щоб можна було більше мобілок зробити, поки доступ не закрили через санкціями. Може бути таке?
-
_clawfinger_
Member
Ніякий, просто стоїть в черзі й чекає поки дійде. А які варіанти? До іншого постачальника не підеш, не вийде. А Хуавей знає що можуть прикрити, от й скупає даючи зверху того.Scoffer:Ну а АМД який профіт з цього?
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Тим паче АМД не може дати грошей зверху того, як Єпл, або Хуавей, компанія не в тому становищі. То викрутились й так, ситуація позволяє, правда дає час для Інтела щоб злізти з тих 14 з плюсами, на 10нм процес.