Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Евгений King: 06.01.2026 16:17Чорт з ним що вони з АЦП + ЦАП
оце їх основна проблема
Евгений King
Member

Hotspur: 06.01.2026 16:24
Евгений King: 06.01.2026 16:17Чорт з ним що вони з АЦП + ЦАП
оце їх основна проблема
АЦП відпадає якщо включати SPDIF / USB
Та й я порівнював, що USB, що SPDIF з реалтеку 1220, що SPDIF з трьох різних ЗК, що просто аналог, там різниця не відчутна, не критична
Звісно якщо в якийсь реалтек простий не тикатись аналогом, щось трохи краще і вже буде непогано :gigi:
Radio Bay
Member

Евгений King: 06.01.2026 16:17S3000 Pro радують вже котрий рік
Нормальні колонки за свої гроші і, може бути важливо, увікнув та одразу працюють.
В мене так сталося, що я звик до багатокомпонентних систем, але то не усіи потрібно
tablestikus
Member

Hotspur
Member

Кліпіш це цікаво
Scoffer
Member

Рупорні ВЧ це не для дому. Хіба що у вас кімната 10 метрів довжиною.
Piter Cantrope
Member

Piter Cantrope: 05.01.2026 12:57
Filabatya: 04.01.2026 17:14 А земля колонок зєднана з переноскою? В себе через перехідники відєднав
Почитав вчора про ground loop. Це дуже добре пояснює, що в мене відбувається. То виходить, що я розбив цю петлю, перекинувши комп і колонки на різні розетки в хаті. А ви то зробили через перехідники.
Filabatya: 05.01.2026 13:04 То саме що ви, просто жовтий провід відєднав(два вусика в переносці) :gigi:
Знайшов отаке вдома.
спойлер
PXL_20260107_144557107.jpg
Підключив комп і колонки - ніякого шуму. Значить 100% винна земля. Good to know.
Radio Bay
Member

Piter Cantrope: 07.01.2026 16:53Знайшов отаке вдома
Дідько, купи нормальний подовжувач, або колодку, та збери сам. На збірці кінці ліпше лудити. Трешак якись
Пропоную Legrand, я б шукав не Китай, в мене французські колодки, але то до війни купував

https://rozetka.com.ua/ua/setevye-filtr ... 38,621324/
Piter Cantrope
Member

Radio Bay
Та то не в тому питання) А в тому, що з подовжувачем без землі в акустику не закрадаються паразитичні шуми - ground loop.
Просто експеримент. Я не буду цим старим подовжувачем користуватись.
Radio Bay
Member

Якщо землі у помешканні ні, то це ше питання чи вона подрібна у подовжувачі.
У аудіо межевих дротах, коли намає землі, рекомендується не під'єднювати землю із сторони девайсу.
Більш того, Van den Hul не паяє зімлю у межблоках із сторони куди приходить сигнал. Тодто у кабеля є напрямок.
Відверто говорячи, я різниці не помітив

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Piter Cantrope: 07.01.2026 19:08Я не буду цим старим подовжувачем користуватись
А, екпериминти, тут я завжди "за", тільки так зрозумієш, що до чого
tablestikus
Member

Scoffer: 06.01.2026 20:52 Рупорні ВЧ це не для дому. Хіба що у вас кімната 10 метрів довжиною.
Чудово грають не в 10 метрів довжиною.
Scoffer
Member

tablestikus: 07.01.2026 19:48Чудово грають не в 10 метрів довжиною.
Всі рупори дуже гостронаправлені. В тому положенні слухача і колонок як на заставці ніяких нормальних верхів в його точці не буде. Якщо ти не збираєшся сидіти строго в одній точці кімнати, то краще розглянути купольники, діаграма направленості котрих рази так в два ширше.
Firebrand
Member

Scoffer: 06.01.2026 20:52 Рупорні ВЧ це не для дому. Хіба що у вас кімната 10 метрів довжиною.
Вот это да.... :rolleyes:
tablestikus
Member

Scoffer: 07.01.2026 20:16
tablestikus: 07.01.2026 19:48Чудово грають не в 10 метрів довжиною.
Всі рупори дуже гостронаправлені. В тому положенні слухача і колонок як на заставці ніяких нормальних верхів в його точці не буде. Якщо ти не збираєшся сидіти строго в одній точці кімнати, то краще розглянути купольники, діаграма направленості котрих рази так в два ширше.
в мене за 4 роки вже дві пари кліпшів і все чудово там з верхами, годі вже цю маючню писати
Scoffer
Member

tablestikus
Це лише означає шо ти глухий як пробка :D
Діаграма направленості типового рупора:
спойлер
Изображение
І типового купола
спойлер
Изображение
Там де на купольнику починається просадка на 30 градусах на 8кгц, на рупорі вже на 10. А на 16кгц побоялись і намалювати, бо там буде просто голка на графіку. Чиста фізика і ніякої магії.
Рупора не для дому, рупора для концертної зали.
tablestikus
Member

Scoffer
знову ти графіками перемогаєш реальність
Scoffer
Member

В даташити кліпіхів звісно ніяких діаграм не намальовано. Кому вони треба. Аудіофіли все одно на слух не розуміють де верхів немає, головне шоб бренд модний був :laugh:
tablestikus
Member

Scoffer: 08.01.2026 00:14 В даташити кліпіхів звісно ніяких діаграм не намальовано. Кому вони треба. Аудіофіли все одно на слух не розуміють де верхів немає, головне шоб бренд модний був :laugh:
один ти все знаєш, а інші нічого не знають і не розуміють :laugh:
Scoffer
Member

tablestikus
Реальність в тому що ти відхиляєшся на 20 градусів, і 8кгц просаджується в 4, :censoured: , рази. Оце реальність.
tablestikus
Member

Scoffer: 08.01.2026 00:15 tablestikus
Реальність в тому що ти відхиляєшся на 20 градусів, і 8кгц просаджується в 4 рази. Оце реальність.
це твої фантазії, продовжуй спостереження за графіками поки я продовжу насолоджуватися звуком
Ответить