Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
murzik
Member

Повідомлення

способи стимуляції сновидінь? чому інколи є сновидіння, а інколи - ні?

Отправлено спустя 37 секунд:
https://www.gazeta.ru/science/2014/05/1 ... 7085.shtml
WakeMe
Member

Повідомлення

Повыходили смотрю в продажу интелы бюджетные, без малых ядер с заблокированным множетелем. Но смотрю цены по хотлайну, у нас как всегда, проще домазать до 12600к три копейки :laugh:
Sanьka
Member

Повідомлення

Кому надо этот синий хлам?
Если и хочется хлама то лучше на 1200, как минимум дешевле,хоть так же не перспективно.
WakeMe
Member

Повідомлення

Sanьka
Проц + нормальная доска под разгон, для дома, под игры и какие-то домашние задачи примерно выйдет в 15к, что на 1200, что на 1700, что на ам4. Если брать с нуля, почему не взять самое новое? К тому же как не крути, но малопоток на 1700 самый быстрый, даже с ддр4. При этом все 3 сокета к концу года будут тыквой, ну 1200 уже тыква :laugh:
mumu
Member

Повідомлення

В Spotify premium такий же гамняний звук якщо слухати онлайн як і в безкоштовному?
Sanьka
Member

Повідомлення

WakeMe: 09.01.2022 17:34, ну 1200 уже тыква
Ещё нет, благодаря цене.
neo89skynet
Member

Повідомлення

mumu
Чутка лучше, ogg 320kbps
Востаннє редагувалось 09.01.2022 17:57 користувачем neo89skynet, всього редагувалось 1 раз.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

mumu
в безкоштовному мп3 320кб, в преміумі там 16 біт 44.1гц тобто якість CD. Можна через шезам елп заманює отримати безкоштовно епл мюзік на 3 місяці, дають навіть на андроїді, не тільки на айфонах. Якщо не гонятися за "просторовим" аудіо яке норм (можливо) звучить хіба що в навушниках епла, а в усьому іншому майже як бяка. :)
7mindfields
Member

Повідомлення

mumu: 09.01.2022 17:35 В Spotify premium такий же гамняний звук якщо слухати онлайн як і в безкоштовному?
Spotify Premium supports the compressed, lossy Ogg Vorbis audio format and streams at 320kbps when at the Very High setting. Other settings are Low (24kbps), Normal (96kbps), High (160kbps), and Automatic (adjusts depending on network connection.
Купи себе виниловый проигрыватель или слушай композиции во флаке, выпускник диванной филармонии :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
_clawfinger_: 09.01.2022 17:56 mumu
в безкоштовному мп3 320кб, в преміумі там 16 біт 44.1гц тобто якість CD. Можна через шезам елп заманює отримати безкоштовно епл мюзік на 3 місяці, дають навіть на андроїді, не тільки на айфонах. Якщо не гонятися за "просторовим" аудіо яке норм (можливо) звучить хіба що в навушниках епла, а в усьому іншому майже як бяка. :)
Нет там в бесплатном 320.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

А ні обманюю, там 320 в преміум, а в безкоштовній 160 кб. обіцяли 16 біт 44.1 але нема досі його.
mumu
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.01.2022 17:59Купи себе виниловый проигрыватель или слушай композиции во флаке, выпускник диванной филармонии
ну так я й чую різницю між скачаними альбомами в флак або мп3 320 і тим, що стрімить спотіфай, тому й питаю.

_clawfinger_
та мене не так бітрейт цікавить, як сам звук. У спотіфая як-то через додатковий еквалайзер пропускають і частоти підрізають в безкоштовній версії. Навіть радіостанції з їх 128Кб/с та ютюб якийсь більш живий звук дають :(
7mindfields
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 09.01.2022 17:59 А ні обманюю, там 320 в преміум, а в безкоштовній 160 кб. обіцяли 16 біт 44.1 але нема досі його.
А теперь прочитай, что ты человеку перед этим ответил
_clawfinger_
Member

Повідомлення

mumu
Подивись в налаштуваннях може в тебе еквалайзер увімкнений? Також варто виставити максимальну якість звуку, й відключити економію трафіку, це теж впливає.

Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
7mindfields
тому й кажу, що обманюю. :D Бо реально наплутав. :beer:
7mindfields
Member

Повідомлення

mumu: 09.01.2022 18:15
7mindfields: 09.01.2022 17:59Купи себе виниловый проигрыватель или слушай композиции во флаке, выпускник диванной филармонии
ну так я й чую різницю між скачаними альбомами в флак або мп3 320 і тим, що стрімить спотіфай, тому й питаю.

_clawfinger_
та мене не так бітрейт цікавить, як сам звук. У спотіфая як-то через додатковий еквалайзер пропускають і частоти підрізають в безкоштовній версії. Навіть радіостанції з їх 128Кб/с та ютюб якийсь більш живий звук дають :(
Как ты мог слышать, как звучит 320 в спотифае, если ты не знаешь, есть ли разница в звучании между фри и премиум версиями? :facepalm:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

7mindfields
у мене преміум, я більше року на преміум версії, а фрі давно не слухав, тож не пам'ятаю який там звук. :)
7mindfields
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 09.01.2022 18:39 7mindfields
у мене преміум, я більше року на преміум версії, а фрі давно не слухав, тож не пам'ятаю який там звук. :)
Последний пост не тебе адресован был ;)
mumu
Member

Повідомлення

7mindfields,
Обвіослі, порівнюю з наявними у мене альбомами в flac/ape/mp3-320. Так як думаю, чи не взяти преміум спотіфай щоб постійно на смарт музику не перекидувати, вирішив спитати.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

mumu
Тут більше справа комфорту й зручності. Зручно коли не треба лазити по трекерам й вантажити, просто в пошук забив, або зашезамив й слухаєш.

Краще знайти банду й об'єднатись спотіфай преміум родина зручніше платити по 40 грн, кожному й дешевше виходить.
neo89skynet
Member

Повідомлення

mumu
можно на пк свой стриминговый сервис поднять по типу спотифай и слушать свою музыку с пк где угодно =)
7mindfields
Member

Повідомлення

mumu: 09.01.2022 19:04 7mindfields,
Обвіослі, порівнюю з наявними у мене альбомами в flac/ape/mp3-320. Так як думаю, чи не взяти преміум спотіфай щоб постійно на смарт музику не перекидувати, вирішив спитати.
Минус существенный у спотифая один, и это даже не навязчивая постоянная реклама на мобильных устройствах с фри версией, а то, что не все композиции там можно найти, в этом плане с ютубом проще.
Закрито