Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Radio Bay: 10.11.2025 17:19То він щось у мережі начитавс
У друзів бачив и чув щось :)
Hotspur
Member

alexander-magnus: 10.11.2025 15:408 000 т.гр. за штуку( Перебор по цене
дорого :weep: :weep: :weep:

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
alexander-magnus: 10.11.2025 16:36Та трохи соображает в качестве. Он взагалі хтів Klipsch чи Kanto. Тільки коштують вони в разі дорожче. Ну, не в рази, але дорожче.
Якій звук він розуміє
Кліпіші яскравий звук, народ таке любить. Kanto - 1 раз чую

Відправлено через 42 секунди:
alexander-magnus: 10.11.2025 17:24У друзів бачив и чув щось
Кліпіші сходи послухай сам, вони веселі. Тільки там ціна буде х3-х7 від того що ти купив
alexander-magnus
Member

Hotspur: 10.11.2025 18:04Тільки там ціна буде х3-х7 від того що ти купив
Ще не купив поки. По ціні я бачив дох.... :) Поки Edifier самое реальне по деньгам
Radio Bay
Member

Hotspur: 10.11.2025 18:04Кліпіші сходи послухай сам, вони веселі
Ох, середина у них ні про ще, Моторхеаду не буде :)
Моторхаед я зараз дуже рідко слухаю, але тест для мене це знаковий: драйв, плотняк, ураган.
tablestikus
Member

Radio Bay: 10.11.2025 20:21
Hotspur: 10.11.2025 18:04Кліпіші сходи послухай сам, вони веселі
Ох, середина у них ні про ще, Моторхеаду не буде :)
Моторхаед я зараз дуже рідко слухаю, але тест для мене це знаковий: драйв, плотняк, ураган.
а мені ок на них моторхед слухати
Radio Bay
Member

tablestikus: 10.11.2025 22:16а мені ок на них моторхед слухати
Та й слава богу, головне, щоб подобалося, я просто знаю, як звучить гитара з дістошеном вживу, а далі вмикається схоже/не схоже
elek
Member

Очень классные, как комп колонки, в ближнем поле (особенно когда дохлые Xeo 6 в роли подставок).
После полноценных LS50+усилок не чувствую особенной потери в качестве звука (сделаем скидку на чуть меньшую отдачу по басу, но их LS50 не самые басовитые).
Radio Bay
Member

elek: 21.11.2025 20:15Очень классные, как комп колонки, в ближнем поле
Именно так их и надо использовать, а дальше раскрашивать цапом. Как ММ они бимба. Саб по желанию.
Важно, они не занимают пол стола

Відправлено через 2 години 50 хвилин 36 секунд:
elek: 21.11.2025 20:15После полноценных LS50+усилок не чувствую особенной потери в качестве звука (сделаем скидку на чуть меньшую отдачу по басу, но их LS50 не самые басовитые).
Кстати, отмечу живое сравнение, вот это реально полезная ремарка
MSiAventador
Member

Ну нарешті. Де каса ? :D
Hotspur
Member

MSiAventador: 09.12.2025 22:44Ну нарешті. Де каса ?
чую буде дорого
Filabatya
Member

наскільки, як оригінальні джабли 43 серії?
MSiAventador
Member

Filabatya: 09.12.2025 23:04 наскільки, як оригінальні джабли 43 серії?
Тут одна лише пара с.ч. динаміків буде як JBL 4307 :gigi:

Відправлено через 2 години 55 хвилин 49 секунд:
$2,999.00 :jump:
Пізня п'ятниця, світло приглушене, а гітара наповнює повітря теплим і чистим звуком. Ти знаєш, що будеш вічно прагнути цього відчуття. З Nostala LB12 ти можеш знову і знову переживати ночі, які змінили твоє ставлення до музики.
Створені на честь цих спогадів, LB12 ставлять музику на перше місце. Шовковий купольний твітер забезпечує відкритий і плавний верхній діапазон, а наш середньочастотний динамік HyperDome™ зберігає природне тепло і характер голосу. Належний 12-дюймовий вуфер задає ритм. Корпус ретельно зміцнений і демпфований, а подвійні розширені передні порти забезпечують глибокий і чистий бас.
Зовнішній вигляд — це нанесений вручну шпон з натурального горіха, тому немає двох однакових комплектів. Два точні тумблери дозволяють регулювати присутність середніх частот і високих частот, поки звук не стане ідеальним, а вбудовані емблеми та інтегровані нахилені підставки доповнюють презентацію.
Магнітні решітки бежевого або сірого кольору пропонують різні варіанти стилю: прикріпіть їх або залиште дефлектор природним і без верхньої частини. Вибір за вами. LB12 — це сімейна реліквія, яка приємна на вигляд і ще краща на слух, а також має 10-річну гарантію.

Изображение
• Високочастотний драйвер: 28-мм (1 дюйм) шовковий купольний твітер з неодимовим магнітом, обробленою алюмінієвою лицьовою панеллю та алюмінієвою звуковою котушкою з мідним замикаючим кільцем.
• Середньочастотний драйвер: 5-1/4-дюймовий м'який тканинний середньочастотний перетворювач HyperDome з гумовим обрамленням, неодимовим магнітом і 75-мм алюмінієвою звуковою котушкою з мідним замикаючим кільцем.
• Низькочастотний драйвер: 12-дюймовий паперовий конусний вуфер з литим каркасом, двома 140-мм магнітами, NBR-окантовкою та 4-шаровою 50-мм звуковою котушкою з алюмінієвим замикаючим кільцем.

Електричні характеристики
• Ефективність: 91 дБ (2,83 В/1 м)
• Потужність: 150 Вт безперервно/350 Вт пікова
• Рекомендована потужність підсилювача: 100 Вт або більше
• Номінальний опір: 8 Ом
• Частотний діапазон: 40 Гц - 32 кГц (+3/-3 дБ)
• Кросовер (середньочастотний/високочастотний): 2 кГц; 12 дБ/октава
• Кросовер (низькочастотний/середньочастотний): 200 Гц; 12 дБ/октава
Radio Bay
Member

MSiAventador: 10.12.2025 02:13Електричні характеристики
Якась дурня
Scoffer
Member

Якийсь сильно здоровий у них купольник. Зазвичай мідрейндж купол це 2-3". Де вони відкопали 5.25?
MSiAventador
Member

Radio Bay: 10.12.2025 20:15
MSiAventador: 10.12.2025 02:13Електричні характеристики
Якась дурня
Та ні, типово для 91дБ акустики.

Відправлено через 5 хвилин 47 секунд:
Scoffer: 10.12.2025 21:16 Якийсь сильно здоровий у них купольник. Зазвичай мідрейндж купол це 2-3". Де вони відкопали 5.25?
Він виглядає не як чистий купольник, купола у нього не більше 4".
Scoffer
Member

MSiAventador
Тут одне з двох: або це купольна конструкція і в такому розмірі нічого грати він не буде тому що вже 3" куполах на верхніх сч проблемні, або це просто наліпка зверху конусного дифузора на увесь його розмір, і тоді він тим паче грати ніякі сч не буде :D Принаймні нормально. Їх недаремно такі не роблять.
MSiAventador
Member

Право першого огляду Ностали від Емотіви по блату отримав Чіпаудіомен
Radio Bay
Member

MSiAventador: 16.12.2025 04:30Право першого огляду Ностали від Емотіви по блату отримав Чіпаудіомен
Ого, я с початку подумав, що вони маленькі. 3К ціна.
Нажаль на знайшов саунд тестів, але чисто інтуітивно здаіться, що грати у нормальному тракті то буде.
До речі, чимось нагадують ATC
MSiAventador
Member

Scoffer: 11.12.2025 03:04 MSiAventador
Тут одне з двох: або це купольна конструкція і в такому розмірі нічого грати він не буде тому що вже 3" куполах на верхніх сч проблемні, або це просто наліпка зверху конусного дифузора на увесь його розмір, і тоді він тим паче грати ніякі сч не буде :D Принаймні нормально. Їх недаремно такі не роблять.
Ось тут про цей HyperDome драйвер.
IrosLAV
Member

Привіт. Не цікавився акустикою років 10, мав Мікролаб Соло 7, останні років 5 перейшов на навушники. Хочу щось для ютубу/фільмів/музики в невелику квартиру-студію 30 квадратів. Основне джерело звуку - ТВ. ЧатГПТ порадив Klipsch The Fives. Що скажете? По бюджету чітких рамок немає, можу і в 2 рази дорожче розглянути, якщо воно того варте. Основна перевага Кліпсів, як я зрозумів, універсальність: по ХДМІ підключив по тв і не парюсь, ЦАП вбудований, можна музику з телефону по блютус, можу з ПК по оптиці чи по аналогу вивести... А як зі звуком? Буде суттєво краще Соло7? Слухатись в основному будуть не дуже якісні джерела звуку (ютуб+фільми онлайн+музика онлайн) на маленькій гучності
Ответить