Все вірно, в Кореї ви Квон.leif: ↑ 21.04.2026 15:28 вони хочуть, щоб я ввів не своє ім'я, а те, яке вони дають в корейській адресі?
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Kosdnepr
Member
-
leif
Member
Kosdnepr
дякую
та у геона там досить жирний сейл стартував на кейкапи, затарив допів до base кіта gmk black snail, який я купив раніше ще коли у НП в кореї склад працював:
- BLACK SNAIL Red Cyrillic Alpha (чорний і L9 сет альф з латинкою + червоною кирилицею а-ля HASRO)
- BLACK SNAIL Alpha (L9 сет альф тільки латинка)
- BLACK SNAIL L9 Modifiers
- BLACK SNAIL U9 Modifiers
- BLACK SNAIL Novelties
- BLACK SNAIL Cherry Accents
єдине, що не взяв, так це 9009 акценти, треба було добрати до купи. вже трохи пошкодував, але пізно
але навіть без них буде мега-бандл. по суті це 3 сети:
1) власне black snail -- L9 легенди на чорному. або ж L9 легенди латинки + червона кирилиця теж на чорному
2) U9 моди і L9 альфи + червона кирилиця (класичні HASRO-кольори але на ABS-даблшот пластику)
3) L9 моди + L9 альфи без кирилиці (фулл бежевий сет з чорними легендами)
Відправлено через 6 хвилин 23 секунди:
спробував вбити китайську адресу -- мита до цін на сайті немає, але доставка 33 бакси
а в кореї мито 10% до цін на сайті, але доставка 3 бакси. ітого вийшло, що купити в кореї на кілька доларів дешевше, тож замовив туди.
сподіваюсь доїде) тьфу-тьху-тьху. перший досвід з містом
дякую
та у геона там досить жирний сейл стартував на кейкапи, затарив допів до base кіта gmk black snail, який я купив раніше ще коли у НП в кореї склад працював:
- BLACK SNAIL Red Cyrillic Alpha (чорний і L9 сет альф з латинкою + червоною кирилицею а-ля HASRO)
- BLACK SNAIL Alpha (L9 сет альф тільки латинка)
- BLACK SNAIL L9 Modifiers
- BLACK SNAIL U9 Modifiers
- BLACK SNAIL Novelties
- BLACK SNAIL Cherry Accents
єдине, що не взяв, так це 9009 акценти, треба було добрати до купи. вже трохи пошкодував, але пізно
але навіть без них буде мега-бандл. по суті це 3 сети:
1) власне black snail -- L9 легенди на чорному. або ж L9 легенди латинки + червона кирилиця теж на чорному
2) U9 моди і L9 альфи + червона кирилиця (класичні HASRO-кольори але на ABS-даблшот пластику)
3) L9 моди + L9 альфи без кирилиці (фулл бежевий сет з чорними легендами)
Відправлено через 6 хвилин 23 секунди:
спробував вбити китайську адресу -- мита до цін на сайті немає, але доставка 33 бакси
а в кореї мито 10% до цін на сайті, але доставка 3 бакси. ітого вийшло, що купити в кореї на кілька доларів дешевше, тож замовив туди.
сподіваюсь доїде) тьфу-тьху-тьху. перший досвід з містом
-
Kosdnepr
Member
leif
$90-105 за базу/альфи це жирний сейл?
$90-105 за базу/альфи це жирний сейл?
-
leif
Member
-
Kosdnepr
Member
leif
Ясно.
Зараз все розкупили і ціни на сайті інші.
Ясно.
Зараз все розкупили і ціни на сайті інші.
-
leif
Member
і якщо не плутаю нічого, нам пад був тільки чорний, L9 не було
Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
ви мабуть дивитесь просто через сторінку кейкапи. там те що в сейлі стоїть солдаут. треба через сторінку сейлу заходити, там все є і ціни зі знижкою. (але нампаду немає)Kosdnepr: ↑ 21.04.2026 17:09Зараз все розкупили і ціни на сайті інші.
-
Kosdnepr
Member
leif
Так, вже зайшов правильно, побачив. Мені зараз не потрібні, але тепер буду знати, як зашифровані сейли "по-корейськи"
Так, вже зайшов правильно, побачив. Мені зараз не потрібні, але тепер буду знати, як зашифровані сейли "по-корейськи"
-
leif
Member
так, нампад для блекснейла тільки чорний, для classic beige комбо або full L9 нічого не зробили додатково
Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
ага) там ще був прикол, що раптовий "солд-аут" всіх позицій, які готувались для сейлу, стався ще в кінці минулого тижня. я вже тоді запідозрив, що щось тут не так і мабуть гряде якась знижечка. так воно і сталось сьогодніKosdnepr: ↑ 21.04.2026 17:22але тепер буду знати, як зашифровані сейли "по-корейськи"
-
StTechnik
Member
leif
Welcome to the Meest Club
Welcome to the Meest Club
-
leif
Member
StTechnik

сподіваюсь, що все буде чікі-брікі
я так зрозумів у них так само, як у НП, після того як прийде трек-номер на пошту, треба його зарегати в кабінеті і далі вже чекаєш звісточки від митниці в Україні.
а, до речі, а цей фото огляд вони проводять по дефолту, чи треба десь попросити? не хочу щоб вони знімали плівки.
сподіваюсь, що все буде чікі-брікі
я так зрозумів у них так само, як у НП, після того як прийде трек-номер на пошту, треба його зарегати в кабінеті і далі вже чекаєш звісточки від митниці в Україні.
а, до речі, а цей фото огляд вони проводять по дефолту, чи треба десь попросити? не хочу щоб вони знімали плівки.
-
StTechnik
Member
Да, но я обычно по кабинету проверяю события. ЧТо оно поступило на склад, что оно уехало. Просто периодически проверяешь кабинет.leif: ↑ 21.04.2026 19:11я так зрозумів у них так само, як у НП, після того як прийде трек-номер на пошту, треба його зарегати в кабінеті і далі вже чекаєш звісточки від митниці в Україні.
На сколько я знаю - это отдельная услуга. Если ты зарегал и не указываешь, что тебе надо там что то делать - ничо они не открывают. По дефолту только фото взвешивания.leif: ↑ 21.04.2026 19:11а, до речі, а цей фото огляд вони проводять по дефолту, чи треба десь попросити? не хочу щоб вони знімали плівки.
-
leif
Member
Хєхє, тим часом солдер пцбшка для нео ерго, яку я замовив на Алі, обіцяла приїхати на верблюдах 06-21 червня (sic!) А вже пройшла митницю і мала б завтра бути на відділенні укр пошти
оце так норм пощастило з безкоштовною доставкою по термінах. Але подивимось як вона доїхала і що там взагалі всередині пакунка. Все таки дешевизна всієї дєлюгі мене насторожує 
-
leif
Member
1) пакування супер
2) пцбшка оригінальна на 101%, поза сумнівом
3) в комплекті ідуть навіть фоами
за 1250 грн з безкоштовною доставкою за 2 тижні (!) це вкрай вдале придбання.
для порівняння, в штатах ця ж пцбшка коштує 50 баксів і її треба 12 тижнів чекати поки вона лише туди доїде, а потім ще + доставка в Україну
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
до речі. що сталось з сайтом квертікейс? заходжу, всі товари -- солд аут. може як геон якийсь сейл готують) це ж не тільки у мене так?
2) пцбшка оригінальна на 101%, поза сумнівом
3) в комплекті ідуть навіть фоами
за 1250 грн з безкоштовною доставкою за 2 тижні (!) це вкрай вдале придбання.
для порівняння, в штатах ця ж пцбшка коштує 50 баксів і її треба 12 тижнів чекати поки вона лише туди доїде, а потім ще + доставка в Україну
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
до речі. що сталось з сайтом квертікейс? заходжу, всі товари -- солд аут. може як геон якийсь сейл готують) це ж не тільки у мене так?
-
StTechnik
Member
У меня вроде норм. Дает в корзину закинуть.leif: ↑ 22.04.2026 19:57що сталось з сайтом квертікейс?
- спойлер
-
leif
Member
щось глюкнув хром, агаStTechnik: ↑ 22.04.2026 20:06У меня вроде норм. Дает в корзину закинуть.
зайшов через інкогніто -- все є. дивнмй глюк, але ок
Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
до речі, це я правильно вчора вирішив не щолкать дзьобом і купувати у геона допи блекснейлу по знижках. сьогодні зранку вже комплекту з двух сетів альф з P3 кирилицею не було. вхопив
на новелкейс їх взагалі миттєво вимели, коли підвезли партію, без будь-яких знижок, і навіть дорожче ніж у геона на сайті. ну то штати, звісно. ринок №1 для будь-якого клавіатурного добра такого плану.
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
корейська пошта реально шустро працює. у НП був склад в сеулі, так там взагалі протягом доби доставили посилку, бо геон теж в сеулі. а міст має склад на півдні, але по трекінгу все також дуже швидко рухається.
StTechnik
о, до речі, що таке "посилання на документи" в кабінеті міста коли регаєш посилку? я пропустив усі 6, коли зарегав
-
StTechnik
Member
leif
Это как мне поддержка обьясняла для каких то ссылок на санитарные нормы или чо то еще. Это не ссылка на товар и не ссылка на твои квитанции
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
leif
Ты кстати если что - абсолютно не стесняйся звонить им в поддержку. Они прям очень клиентоориентированные, все рассказывают, объясняют и т.д.
Это полное Ничего. Забей.посилання на документи
Это как мне поддержка обьясняла для каких то ссылок на санитарные нормы или чо то еще. Это не ссылка на товар и не ссылка на твои квитанции
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
leif
Ты кстати если что - абсолютно не стесняйся звонить им в поддержку. Они прям очень клиентоориентированные, все рассказывают, объясняют и т.д.
-
StTechnik
Member
leif
Что там по посылке? На склад приехала? Все норм?
Что там по посылке? На склад приехала? Все норм?
-
leif
Member
-
StTechnik
Member
leif
Відправлено через 12 хвилин 7 секунд:
Мне бывало доставка приходила во внерабочее время склада. Кому они там ее оставили и где - часто загадка. Но по факту оно всплывает через день. Но волнения доставляет
Шикарная новость. Рад что у тебя все прошло норм. Просто знаешь - обычно прибытие посылки на их склад - это как бы первый чекап. Дальше уже особо можно не переживать. )Ніби процес пішов:
Відправлено через 12 хвилин 7 секунд:
Мне бывало доставка приходила во внерабочее время склада. Кому они там ее оставили и где - часто загадка. Но по факту оно всплывает через день. Но волнения доставляет
-
leif
Member
StTechnik: ↑ 24.04.2026 23:13Шикарная новость. Рад что у тебя все прошло норм.
мені теж здавалось так, що головне щоб не виникло плутанини з заповненням полей в шопіфай-магазі, які не зовсім співпадають з тим, що дає міст в якості адреси в Кореї. ще й це не своє ім'я трохи дивно було вводити, як користувачу НПшопінгу. але ні, все окей доставилось, тепер наступний момент під невеликим питанням це митниця, адже я скористався не комерційним містчайна (як ти з клавіатурою), а звичайним, на який вони типу пишуть, що відправляйте ним відправлення до 150. сподіваюсь, це не призведе до додаткових затримок і розмитнення не затягнеться в цілому.StTechnik: ↑ 24.04.2026 23:13Просто знаешь - обычно прибытие посылки на их склад - это как бы первый чекап. Дальше уже особо можно не переживать. )
а в китаї/кореї вони залишають в неробочий час все одно її на складі? у мене багато разів в штатах було таке, що приїжджали в неробочий час, але в такому випадку завжди переносили на наступний business day і в трекінгу про це писали. інколи навіть по кілька разів приїжджали невчасно, але кожен раз просто робили reschedule. думав, це всюди так (що було б логічно).StTechnik: ↑ 24.04.2026 23:13Кому они там ее оставили и где - часто загадка.
НП одразу пише, що реєстрація посилки інколи займає 2-3 дні, тому я раніше 3го дня не починаю їх смикати і не хвилююсь. з містом поки першу посилку зарегали миттєво, подивимось як буде далі. зараз ще збираюсь замовити на міст в штатах клавіатурне добро, подивимось як там пройде, адже, наскільки я зрозумів, міст чайна і міст штати це дві окремі структури.StTechnik: ↑ 24.04.2026 23:13Но по факту оно всплывает через день.
з.і.
якщо що: ні, це не офтоп, клавіатурне хобі нерозривно пов'язане з шопінгом на закордонних майданчиках, інакше це просто не працює. і знати яке клавіатурне добро де і через якого форвардера краще купувати (от як, скажімо, у геона -- головної фігури у всьому клавіатурному світі останні роки 4-5) -- вкрай корисне клавіатурне знання
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
до речі, розпродаж у геона тривав буквально 3 дні. акція дай боже. на головній сторінці ніяких посилань, в підрозділах -- аналогічно, спочатку піди знайди ту сторінку з сейлом на сайті, а потім він триває 3 дні, про що теж ніхто нікого не попереджав. оригінально, нічо не скажеш