Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Це якийсь vip-тариф. Звичайним людям $8,19
StTechnik
Member

Повідомлення

Kosdnepr
Даже не знаю. Я там обычный юзер.
Это минимальный тариф у них.
спойлер
IMG_4369.png
Kosdnepr
Member

Повідомлення

StTechnik
А, туплю, в мене ще ж коробочка з допками, тому вага перевалила за пів кіло (666г :gigi:) тому й тариф як за кг.
leif
Member

Повідомлення

за доставку останнього сету ГМК з делаверу я заплатив новій пошті 18 баксів) ну зручно звісно, дуже швидка доставка, і що відділення поруч. але не на +10 баксів зручно :lol: хоча ніяких затиків з митницею, як оце нещодавно було на росані, у них також не було жодного разу, скільки я користуюсь (з 19 десь року). в сенсі вони то може і були, але я не потрапляв
спойлер
Зображення
Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
раніше за це ж вони брали 12 і +4 долари я був ще готовий платити відносно конкурентів. але +10 ну це вже занадто. нагліють
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Я мог пропустить, но вроде у Миста тоже подорожает немного. Мелькало что то в новостях. Но пока так.
StTechnik
Member

Повідомлення

Как иногда бывает с НП - посылка приехала на день раньше :D
Не знаю чо там про красивую коробку говорили, но.... Она такая
спойлер
IMG_4370.jpg
рОспаковка на...
спойлер
IMG_4371.JPG
Мартин тоже проявляет неподдельный интерес :D
Упаковка кстати класная. Одна из немногих в которой капы не летают по всему пространству.
Цвет - ну это что то с чем то конечно. Не знаю как там Ада от ГМК, но тут.. Короче фото :-)
спойлер
IMG_4372.jpg
IMG_4373.JPG
IMG_4375.JPG
По моему - очень даже не плохо. Очень по летнему, свежо. Нравится прям. А за ту цену (меньше 30$) за которую это было куплено - вообще Агинь.
Скоро как раз День Короля в Нидерландах - вот я к нему по факту готов :D
Radio Bay
Member

Повідомлення

StTechnik: 19.04.2026 13:10Цвет - ну это что то с чем то конечно
Прикольно получилось :)
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 19.04.2026 13:10Как иногда бывает с НП
НП? :spy:
StTechnik: 19.04.2026 13:10Цвет - ну это что то с чем то конечно. Не знаю как там Ада от ГМК, но тут.. Короче фото
АДА це зовсім інший колір і вайб) тут же у сабжа ще більш насичений червоним помаранч ніж у гмк orenji

хоча по фотках непросто оцінити повноцінно, звісно, бо у тебе світло активне, навіть блакитний кейс не дуже то і блакитний на двох фотках :gigi: ну і взагалі такі речі треба дивитись вживу, бо всі ці відтінки це такі речі, які розкриваються і розуміються саме при очному знайомстві, по фотках не то.

як тобі по звуку після ПБТ капів?
StTechnik
Member

Повідомлення

Мне Мист везет до ММПО, а уже ко мне оно едет Новой Почтой. Мист не очень умеет в доставках по Украине.
leif: 19.04.2026 17:39як тобі по звуку після ПБТ капів?
Немного "ярче" звук конечно.. Как ты когда то сказал - "бахает" :-) Мне нравится. Очень празднично так.

leif
Ну а вообще как вид?
Kosdnepr
Member

Повідомлення

StTechnik: 19.04.2026 13:10Не знаю чо там про красивую коробку говорили, но.... Она такая
Ну а шо, класна коробка ж)
StTechnik: 19.04.2026 13:10Цвет - ну это что то с чем то конечно.
Вигладає реально класно. А мене в цьому світі яскравих кейкапів чомусь постійно тягне на сірість
dcx sleeper
Зображення
Зображення
До речі, в мене є дещо, що прекрасно впишеться в твій новий сетап:
спойлер
Зображення
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 19.04.2026 17:45Мне Мист везет до ММПО, а уже ко мне оно едет Новой Почтой. Мист не очень умеет в доставках по Украине.
аа, тобто це ще 2-3 бакси треба додавати до ціни доставки зі штатів? зрозуміло.
StTechnik: 19.04.2026 17:45Как ты когда то сказал - "бахает"
про абс таке казав? :dontknow: не пам'ятаю)) якщо так, то це я не найкраще слово підібрав для опису звучання абс капів
StTechnik: 19.04.2026 17:45Ну а вообще как вид?
яскравий, потужний B-)
The_Rusik
Member

Повідомлення

Ducky One 3 mini cbery mx red стоит внимания за 3к или нет? Если нет, то какая лучше до 3к грн. Спасибо
leif
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 19.04.2026 18:29А мене в цьому світі яскравих кейкапів чомусь постійно тягне на сірість
звісно, то справа смаку, але апріорі і то добре і то добре :super: одне інше не виключає, а гармонійно доповнює, хоча, звісно, можна угоріти виключно по дольчу, бежу чи wob`у і далі не ходити, теж цілком собі валідний варіант. і грошей економиться купа :banan:

он блексаймон перестав купувати гмк років 5 чи 6 тому і цілком себе добре почуває з його слів) з ідейних міркувань купує весь цей час лише клони CRP і каже, що його все влаштовує :apes:
Востаннє редагувалось 19.04.2026 20:02 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
про абс таке казав?
Не. Ты не прям про абс говорил а по моему про алю плейт. Не суть. Звук - стал немного ярче. Но я пока сильного отличия от пбт от ws не заметил. Они у меня сейчас стояли.
Вот если ставишь пбт толстые саб - там сразу чувствуется. Они глушат. Звук становится ниже. А тут прям такой хай пич в лучшем проявлении.

Відправлено через 5 хвилин 17 секунд:
Kosdnepr
До речі, в мене є дещо, що прекрасно впишеться в твій новий сетап:
Ахаха :D
Не. В моем случае - оранж это акцент. Я бы не хотел делать это одним из основных цветов.
leif
Member

Повідомлення

The_Rusik: 19.04.2026 20:02Если нет, то какая лучше до 3к грн. Спасибо
аула ф75 все ще неперевершений топчік за свої гроші в цій ціновій категорії, наскільки мені відомо
destructX
Member

Повідомлення

The_Rusik: 19.04.2026 20:02 Ducky One 3 mini cbery mx red стоит внимания за 3к или нет? Если нет, то какая лучше до 3к грн. Спасибо
якшо без ефок то - cidoo qk61 v2
якшо з ефками то - aula f75 max, mchose g75 pro, aula s75 pro, cidoo qk75
ну і вся остання лінійка хаторчіку Skyfall на сайлентах вийшла хорошою, маю 100 версію то мабуть найкращі клави, які в них є
Востаннє редагувалось 19.04.2026 20:56 користувачем destructX, всього редагувалось 2 разів.
Kosdnepr
Member

Повідомлення

leif: 19.04.2026 19:58 аа, тобто це ще 2-3 бакси треба додавати до ціни доставки зі штатів?
Ні, там здається просто тариф десь на $0,5/кг більший, без додаткової оплати за доставку по Україні.
Kosdnepr
Member

Повідомлення

А що зараз за фішка ставити соленоїд в клавіатуру? Типу до тактильності додати вібровідгук? Чи це для тих, кому cherry mx blue занадто тихі? :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Kosdnepr
Так а хто ставить крім мм студіо та ще парочки проектів (масштабом сильно поменше типу 21хх від CK)?

Це чисто максі-ретро тейк, додаткова свістєлка і пєрдєлка (буквально) :gigi:

Не думаю що хтось реально користується але типу "for lulz" додають. В клавіатурах під ретро зазвичай є місце в кейсі під нього

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
А ще цей недорогий пластмасовий борд був недавно з соленоідом, smurve80. Знову ж таки "під ретро"

Відправлено через 1 годину 37 хвилин 49 секунд:
після того як "peak-jwk" світч (a.k.a op black a.k.a popu) вкотре мене розчарував, я вирішив витягнути з цього сету гарні пружини і філми ТХ (щоб добро не простоювало) і свапнути їх в МХ2А блеки і заодно цей сет перезмастити, бо вже більше року минуло з їхнього змащення, а користувався я ними чимало. подивлюсь, що вийде внаслідок такої перестановки)
спойлер
Зображення
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
свапаю філми дескейс на полікарбонатні ТХ і пружини DL635 на ТХ 57гр 16мм
leif
Member

Повідомлення

нп закрила склад в південній кореї, замовляю тут через міст.

таке питання. я правильно зрозумів, що вони хочуть, щоб я ввів не своє ім'я, а те, яке вони дають в корейській адресі?

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
просто коли в Кореї замовляв через НП, то вводив своє ім'я. таке щоб вводив щось інше не стикався, трохи здивувався) але ж має бути ок, якщо вони таким чином пропонують
Відповісти