Canton для пенсів 60+
Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
MSiAventador
Member
-
Hotspur
Member
нада братиtablestikus: ↑ 30.09.2025 09:00Нормальні напольні підвезли
-
MSiAventador
Member
2 520 000,00 грн
Твоя платинова банківська картка має бути покрита родієм.
-
tablestikus
Member
Нащо мати платинову картку для ціни однушки в київіMSiAventador: ↑ 30.09.2025 20:582 520 000,00 грнHotspur: ↑ 30.09.2025 19:59 нада брати
Твоя платинова банківська картка має бути покрита родієм.![]()
-
Hotspur
Member
-
MSiAventador
Member
Ворлд фьорст
екскурсія на фабрику Хідізес Хайдіс
-
Filabatya
Member
каже хомячиха в нас 10 інжеренів, які постійно скуповують ці всі ваші бурмістері і корди і розбирають їх в надії, що якщо за 10% звуку ви не готові переплатити то ми маєм для вас цей сануд за пів ціни, а то і менше 
але для такої коробочки мати стрімінг по вафлі і сд карту це дійсйно круто, ще якшо якісь вуха багатодрайверні як хотспур кидав недавно до них підрубати, то нірвана для меломана. головне шахед почути вчасно від цих жеж ковідних 3.14 де рів
але для такої коробочки мати стрімінг по вафлі і сд карту це дійсйно круто, ще якшо якісь вуха багатодрайверні як хотспур кидав недавно до них підрубати, то нірвана для меломана. головне шахед почути вчасно від цих жеж ковідних 3.14 де рів
-
VolandInferno
Member
Ну шо, вибрали акустику?
-
Hotspur
Member
орав в голосFilabatya: ↑ 01.10.2025 01:02каже хомячиха в нас 10 інжеренів, які постійно скуповують ці всі ваші бурмістері і корди і розбирають їх в надії, що якщо за 10% звуку ви не готові переплатити то ми маєм для вас цей сануд за пів ціни, а то і менше
-
Radio Bay
Member
Навіть кабелі, там відос бувVolandInferno: ↑ 01.10.2025 01:31Ну шо, вибрали акустику?
-
MSiAventador
Member
Ага, Дженелеки, рвет все эти ваши Меджико в клочья. Тему можно закрывать и бежать в кассу.VolandInferno: ↑ 01.10.2025 01:31 Ну шо, вибрали акустику?
-
VolandInferno
Member
Я от доречі в пошуках нормально-вміняємого коаксіального кабеля, 3.5м і метровогоRadio Bay: ↑ 01.10.2025 02:15Навіть кабелі, там відос був
Бо якось трохи соромно перед Дінами, що вони зкомутовані ugreen за 500 грн
Може в когось є)
-
Hotspur
Member
все там нормальноVolandInferno: ↑ 01.10.2025 15:17 зкомутовані ugreen за 500 грн
-
VolandInferno
Member
Я розумію, тут скоріше питання не в звукові, а..як би так правильно сказати...чимось трохи якіснішим зкомутувати)Hotspur: ↑ 01.10.2025 15:24все там нормально
-
Hotspur
Member
не викидай гроші на дурню. Купиш собі там цап чи ще шось необхіднеVolandInferno: ↑ 01.10.2025 15:27Я розумію, тут скоріше питання не в звукові, а..як би так правильно сказати...чимось трохи якіснішим зкомутувати)
Востаннє редагувалось 01.10.2025 15:37 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
На фоні інших витрат, це так...)Hotspur: ↑ 01.10.2025 15:35не викидай гроші на дурню.
-
Hotspur
Member
в фізиці є поняття вузьке місце. покращення всього в системі крім нього не підвищує результативність взагалі. можеш золоті кабеля купити. краще потім докинеш ті 500 до чогось і купиш сабVolandInferno: ↑ 01.10.2025 15:36На фоні інших витрат, це так...)
Востаннє редагувалось 01.10.2025 15:40 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
Ну я ще раз повторюсь, я підхожу не з погляду якості, а з погляду відповідності. Я не шукаю в потенційно нових кабелях якіхось одкровень в звукові.Hotspur: ↑ 01.10.2025 15:38в фізиці є поняття вузьке місце. покращення всього в системі крім нього не підвищує результативність взагалі. можеш золоті кабеля купити
Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
Доречі саб я також розглядаю, дивлюсь на REL T5X, слухав його раніше неодноразово, дуже музикальний малюк.
-
Hotspur
Member
оце на нього гроші і витрачайVolandInferno: ↑ 01.10.2025 15:43Доречі саб я також розглядаю, дивлюсь на REL T5X, слухав його раніше неодноразово, дуже музикальний малюк.
-
VolandInferno
Member
так це зовсім різні треки, то одне, то інше, одне одному не заважає:) Саб то саб, кабель то кабель)Hotspur: ↑ 01.10.2025 16:12оце на нього гроші і витрачай