якщо хтось знає які є моделі то підкажіть
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Patruletz
Member
взагалі можна знайти алюмінієвий/металевий ткл бербоун з ргб-діодом зверху?
-
leif
Member
благородний вчинок! але, якщо людина не бачить отут три попередження, що це преордер (а потім вони ще на чекауті будуть) або не знає, що це слово означає, то вона зовсім випадковий відвідувач дівінікей і сильно навряд щось там буде купувати, хіба ні?Ortyomko: ↑ 16.02.2026 20:01звернув увагу спільноти
-
Барбарис
Member
leif, та це профдеформація, мабуть
Тому я все стандартами 70%, 99%. Всякі 50 для очищення монів тощо не згадую
А про розведення взагалі не думаю 
Тому я все стандартами 70%, 99%. Всякі 50 для очищення монів тощо не згадую
-
Ortyomko
Member
StTechnik: ↑ 16.02.2026 20:03 OrtyomkoСпасибо тебе. Уберег человека. Прекинь как бы он лоханулся щас. И локти кусал. Вот побольше бы таких людейВсе такі пів року чекати![]()
![]()
мда, норм тут у вас токсичне камуніті якесь, прастіті що сюди зайшов і взагалі щось написавleif: ↑ 16.02.2026 20:28благородний вчинок! але, якщо людина не бачить отут три попередження, що це преордер (а потім вони ще на чекауті будуть) або не знає, що це слово означає, то вона зовсім випадковий відвідувач дівінікей і сильно навряд щось там буде купувати, хіба ні?Ortyomko: ↑ 16.02.2026 20:01звернув увагу спільноти
-
StTechnik
Member
Ortyomko
Не обижайся. Мы по доброму. Просто клавиатурная тема это сплошь и рядом сплошные «груп бай», «преордер» с поставками минимум через месяц (клавиатуры) и до полугода (кейкапы). В этой теме это нормальные явления, все привыкли. И АБС кейкапы по 150 баксов наборы - вполне себе нарасхват. Причина банальна - очень специфичный рынок и штучность продуктов.мда, норм тут у вас токсичне камуніті якесь, прастіті що сюди зайшов і взагалі щось написав
-
Ortyomko
Member
чогось в моїй картині світу, топ кейкапи це PBT, а ABS це типу другий сорт типу логітека) виходить не дуже я в цій темі шарюStTechnik: ↑ 16.02.2026 22:47 OrtyomkoНе обижайся. Мы по доброму. Просто клавиатурная тема это сплошь и рядом сплошные «груп бай», «преордер» с поставками минимум через месяц (клавиатуры) и до полугода (кейкапы). В этой теме это нормальные явления, все привыкли. И АБС кейкапы по 150 баксов наборы - вполне себе нарасхват. Причина банальна - очень специфичный рынок и штучность продуктов.мда, норм тут у вас токсичне камуніті якесь, прастіті що сюди зайшов і взагалі щось написав
-
StTechnik
Member
Ortyomko
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
А насчет ожиданий - да. Простой пример. Я 27.02 ожидаю клавиатуру которая была заказана и оплачена 08.01. И официальный срок «поставки» у нее - полтора месяца.
Выходит что так. Я по началу тоже был удивлен. Но ABS делает GMK , KeyKoBo под заказ очень ограниченными партиями. И в ABS более насыщенная и разнообразная цветовая палитра. Ну и не все ABS одинаковы по качеству. Как оказалось.виходить не дуже я в цій темі шарю
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
А насчет ожиданий - да. Простой пример. Я 27.02 ожидаю клавиатуру которая была заказана и оплачена 08.01. И официальный срок «поставки» у нее - полтора месяца.
-
leif
Member
оце народ ніжний пішов, я фігєю)
> "не кожен міг побачити" (с), що на сторінці 3 рази в самих видних місцях написано, що це преордер
> в жартівливій формі, без образ відповідаю, що ти как би stating the obvious
> ТОКСІК!!!!1!!!!111!!!
¯\_(ツ)_/¯
> "не кожен міг побачити" (с), що на сторінці 3 рази в самих видних місцях написано, що це преордер
> ТОКСІК!!!!1!!!!111!!!
¯\_(ツ)_/¯
-
7mindfields
Member
Насправді не дуже дивно, якби не відгуки від місцевих, також би досі скептично відносився до всяких групбаїв та передзамовлень на довгу перспективуleif: ↑ 17.02.2026 11:53 оце народ ніжний пішов, я фігєю)
> ТОКСІК!!!!1!!!!111!!!
¯\_(ツ)_/¯
Хто все ще сумнівається з приводу висоти кейкапів і так само не може остаточно визначитися, лоу профайл чи чері профіль - berry profile те що ви шукаєте (з власного досвіду)
-
leif
Member
7mindfields
на комент в дусі "не подобається мені така двіжуха з передзамовленням на пів року" я б не жартував жарти, тому що це вже зовсім інший тейк ніж "на сторінці передзамовлення написано, що це передзамовлення". несприйняття -- це цілком зрозумілий і розповсюджений погляд на ГБ тащємто.
але це по суті така плата за те, щоб точно заполучити якийсь продукт. просто не всім звично, що в нашому світі масового виробництва в клавіатурному вимірі існують речі яких виготовляють пару сотень штук на кілька років (або ж і назавжди, як ту ж perestroika) і все))
але, звісно, в ГБ лізти не обов'язково навіть так. можеш ризикнути і посподіватись на екстри і те, що ти встигнеш з них купити сет, можеш спробувати купити на вторинці, питань нема, кому як зручніше і наскільки важливо отримати саме конкретний сет.
Відправлено через 3 години 23 хвилини 53 секунди:
нічосі, мінусатор живий, виявляється)
з поверненням, бідолашний!
на комент в дусі "не подобається мені така двіжуха з передзамовленням на пів року" я б не жартував жарти, тому що це вже зовсім інший тейк ніж "на сторінці передзамовлення написано, що це передзамовлення". несприйняття -- це цілком зрозумілий і розповсюджений погляд на ГБ тащємто.
але це по суті така плата за те, щоб точно заполучити якийсь продукт. просто не всім звично, що в нашому світі масового виробництва в клавіатурному вимірі існують речі яких виготовляють пару сотень штук на кілька років (або ж і назавжди, як ту ж perestroika) і все))
але, звісно, в ГБ лізти не обов'язково навіть так. можеш ризикнути і посподіватись на екстри і те, що ти встигнеш з них купити сет, можеш спробувати купити на вторинці, питань нема, кому як зручніше і наскільки важливо отримати саме конкретний сет.
Відправлено через 3 години 23 хвилини 53 секунди:
нічосі, мінусатор живий, виявляється)
з поверненням, бідолашний!
-
Ortyomko
Member
так, ти розумний, я ідіот, я не в темі цієї фішки групбаїв і передзамовлень на півроку.leif: ↑ 17.02.2026 11:53 оце народ ніжний пішов, я фігєю)
> ТОКСІК!!!!1!!!!111!!!
¯\_(ツ)_/¯
може вже годі ? чи ще на пару сторінок розтягнеш?
-
leif
Member
розтягуєш далі вже тільки ти, зверни увагу. саме цим постом. він вже 100% зайвий. як і пост про страшенно токсичнеи ком'юніті. попий чайку, заспокойся, тебе ніхто не ображав.Ortyomko: ↑ 17.02.2026 17:01так, ти розумний, я ідіот, я не в темі цієї фішки групбаїв і передзамовлень на півроку.
-
Ortyomko
Member
прямо на цій сторінці після мого поста на попередній, ти на три різних поста розписав який я дібіл що поліз в оце от все. Коли я вже тобі нічого не відповідав, ти знову про це згадував. Тому я і попросив припинити.leif: ↑ 17.02.2026 17:04розтягуєш далі вже тільки ти, зверни увагу. саме цим постом. він вже 100% зайвий. як і пост про страшенно токсичнеи ком'юніті. попий чайку, заспокойся, тебе ніхто не ображав.Ortyomko: ↑ 17.02.2026 17:01так, ти розумний, я ідіот, я не в темі цієї фішки групбаїв і передзамовлень на півроку.
-
leif
Member
це твоя інтерпретація, такого не було.Ortyomko: ↑ 17.02.2026 17:09розписав який я дібіл що поліз в оце от все
на твій тейк про "токсичність" (лол) я відповів, далі я вже відповідав 7mindfields, так що не вигадуй
-
Ortyomko
Member
я знаю, я про то і кажу, що ти вже не мені відповідав, а просто продовжував розкручувати цю тему, коли вже, здавалося б, і так всьо.leif: ↑ 17.02.2026 17:18це твоя інтерпретація, такого не було.Ortyomko: ↑ 17.02.2026 17:09розписав який я дібіл що поліз в оце от все
на твій тейк про "токсичність" (лол) я відповів, далі я вже відповідав 7mindfields, так що не вигадуй
І, як я бачу, тільки тебе вона так зачепила до глибини душі.
-
leif
Member
Ortyomko: ↑ 17.02.2026 17:21І, як я бачу, тільки тебе вона так зачепила до глибини душі.
з чого б це вона мене зачепила? чим саме?
я конкретно відповів 7mindfields, що до цього мова не йшла про скептичне ставлення до групбаїв, про яке він написав.
так, ладно, реально не розумію чому ти так розхвилювався на невинний жарт без образ і принижень. проїхали
Відправлено через 51 хвилину 4 секунди:
історичний момент. зозуля в гнізді
так, клава брудна дай боже, але виглядає, що це все від зберігання, а не довгого юзання, під брудом мало б бути все тіп топ.
переходжу до процедур з таблетками для зубних протезів
-
StTechnik
Member
Я бы сначала начал с выше теплой водой и фейри каким нибудь в УЗ ванне. А потом бы уже смотрел по результату. Те таблетки - они не от грязи. Они больше от органических отложений.leif: ↑ 17.02.2026 18:21так, клава брудна дай боже,
-
leif
Member
StTechnik
На олдових клавіатурних форумах стандарт для відмивання таких забруднень це як раз оці таблетки, все решта — в другу чергу.
Ну зараз вже нам пад закинув, його не шкода навіть якщо раптом зненацька щось піде не так. Побачимо що з цього вийде і тоді далі буду вирішувати
На олдових клавіатурних форумах стандарт для відмивання таких забруднень це як раз оці таблетки, все решта — в другу чергу.
Ну зараз вже нам пад закинув, його не шкода навіть якщо раптом зненацька щось піде не так. Побачимо що з цього вийде і тоді далі буду вирішувати
-
Patruletz
Member
жорстка зубна щітка та миюче, розмочити і потерти, впринципі мало б працюватиleif: ↑ 17.02.2026 18:44для відмивання таких забруднень
-
leif
Member
як виглядає результат 15 хв занурення в розчин з невисокою (про всяк випадок) концентрацією цих таблеток.
до: після: нічим не тер, ніяких щіток, тільки розчинив в воді повністю таблетку, закинув капи -- дав 15 хв полежати -- промив водою, протер паперовими рушниками
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
ща спробую для порівняння ще невелику партію помити просто щіткою з рідким милом в теплій воді
Відправлено через 7 хвилин 33 секунди:
закинув f-ряд
до: після: нічим не тер, ніяких щіток, тільки розчинив в воді повністю таблетку, закинув капи -- дав 15 хв полежати -- промив водою, протер паперовими рушниками
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
ща спробую для порівняння ще невелику партію помити просто щіткою з рідким милом в теплій воді
Відправлено через 7 хвилин 33 секунди:
закинув f-ряд