Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

leif, 22 мм. Поки так, моє.🤣 Я розумію, що відчутна та було трохи не очіковано, що настільки. Пальцями не так відчувається, як в стиснутому стані в світчі. Спробував поки є світло, масово поміняю пізніше. З алі ніби в магазині тх, бо як виявилось важчі мало де є в наявності або доставка не дуже.
Можливо ще SPRiT знайду, супрім чи прогресів. Але теж то Тайвань, то якийсь британський місцевий магазин має. Доставка лише пружин виходить ще на комплект пружин.
leif
Member

Барбарис: 19.01.2026 20:0522 мм. Поки так, моє.
ну ти потужний хлопець)

але головне, щоб радувало в використанні саме тебе. весь модінг тільки для цього і існує. чудово, що можна підкрутити під себе
Барбарис
Member

leif, дякую. А все заради кому)
7mindfields
Member

leif: 19.01.2026 16:25 створив таки темку в барахолці:

viewtopic.php?p=4085847#p4085847

крім 7mindfields та Барбарис ніхто не захотів купувати дешево, ну, то я й підняв ціни :gigi: але намагався не нагліти :shuffle:
Одне з кращих придбань в цьому році, прийшлося пил здувати з evo80 :rotate:
Ендлесс мікротізер
Изображение
leif
Member

7mindfields

і хто вийшов переможцем в батлі на цей раз? епсі? :)
7mindfields
Member

leif: 20.01.2026 13:19 7mindfields

і хто вийшов переможцем в батлі на цей раз? епсі? :)
Субʼєктивно звісно, але честь наявних гатеронів може відстоювати тільки старий ink v2 :insane:
З іншими претендентами все складніше (окрім durock)
leif
Member

Нє ну інки в2 це класика, золотий фонд світчебудування і сьогодні як і 6 років тому — ультрабазований світч. Мілкі йелоу треба хардкорно модити і йому потрібні конфіги, які дадуть резонувати світчу. В м'яких плейтах може звучати доволі мутно.

А шо там ще оіл кінги? Взагалі його не зрозумів

Так а "переможець" хто? Хто став в ево? Таки Інки?
7mindfields
Member

leif: 20.01.2026 13:45 Нє ну інки в2 це класика, золотий фонд світчебудування і сьогодні як і 6 років тому — ультрабазований світч. Мілкі йелоу треба хардкорно модити і йому потрібні конфіги, які дадуть резонувати світчу. В м'яких плейтах може звучати доволі мутно.

А шо там ще оіл кінги? Взагалі його не зрозумів

Так а "переможець" хто? Хто став в ево? Таки Інки?
Інки в мене номінально пару свічів для порівняння :D ще не визначився
StTechnik
Member

Ох мне скоро тоже предстоит играться всякими плейтами, шумками и прочим. Никогда не думал что буду звук и ощущения на клавиатуре подбирать. Но… интересно :-P
Аціо
Member

До речі зараз по знижкам йде Keychron J1 K pro Red хто питав недорогу адекватну механіку ЛП раджу, за свої ~45 баксів по відчуттям вона не гірша за Lofree Flow lite 84, а дешевша у рази три.
7mindfields
Member

Аціо: 20.01.2026 16:38 за свої ~45 баксів по відчуттям вона не гірша за Lofree Flow lite 84, а дешевша у рази три.
Кул сторі
noth1ng_matters
Member

Вітаю всіх гуру модингу, нарешті приїхала магнітна nzxt function elite з чорної пʼятниці за 50 баксів і тепер маю бажання поколупатись в своїй старій хатор. Хочу почати зі змащення свічів, виявилось що комплектні каіл ред взагалі сухі, оутему silent peach - те саме, але зі слідами трохи на пружинах.
Отже питання: як правильно все відмити і яку змазку початкового рівня взяти щоб це змастити і зрозуміти взагалі цікаво це мені чи ні?
Барбарис
Member

noth1ng_matters, на сакредкіб, здається, шукай шмарування/змащення чи в гуглі. І це буде гарна інструкція.
leif
Member

noth1ng_matters: 23.01.2026 16:38як правильно все відмити
або серветками вручну або в УЗ ванній (але в цьому варіанті доведеть поексперементувати, адже все мастило різне)

взагалі, на такому початковому рівні (а інколи і не тільки на ньому) я б радив нічого не відмивати, а мазати поверх старого (головне не оверлюбнути), нічого там принципово це не змінить. по самому мастилу вибір невеликий: або крайтокс 205 або 3204, далі новачку ходити не треба.

раджу тільки не брати підробки на алі, лише оригінал. щоб одразу точно склалось правильне враження про все це.
noth1ng_matters
Member

leif дякую, все чітко і зрозуміло, в нас є надійне джерело де можна купити не підробку?
leif
Member

noth1ng_matters
Так, і в фанкейс і в сакредкібз продають оригінальні
StTechnik
Member

leif: 23.01.2026 19:07сакредкібз
Я тут брал. Оно как бы немного дешевле чем у Фанкеев.
noth1ng_matters
Member

Добре, тоді буду закупатись і пробувати шо воно таке, всім дяка.
А скільки грамів замовляти з розрахунку на одну клавіатуру?
leif
Member

noth1ng_matters
там мінімально 3гр можна купити, змастиш всі світчі, стаби добряче перемажеш і ще й більша частина залишиться
StTechnik
Member

Знаю, что вам интересно, поэтому перейдем к важным новостям :gigi:
В гонке Клавиатуры и Свичей с небольшим отрывом побеждает.... клавиатура, которая буквально на день раньше добралась до Украины. Таким образом - прямой путь Китай - Украина (если доступен) немногим более быстр чем кругосветка Китай - США - Украина.
Так что я думаю что в эти выходные, а может и раньше если будет время я все соберу и поэкспериментирую.
Теперь зато можно точно посчитать во что это суммарно обошлось.
Клавиатура:
329$ суммарно с дорогой до Гонконга + 82$ доставка с Гонконга в Украину до моего отделения НП = Итого 411$
Свичи грубо посчитаю по 50$ до отделения НП. Итого все удовольствие целиком - 461$. Что на мой взгляд вполне неплохо как для такого продукта. Хотя да, если честно смотреть на вещи - то дороговато как для клавиатуры, но вполне нормально как для инструмента + хобби.
leif
Ничо мне таможня не прислала. Я не то что бы ждал конечно, но... есть как есть. ;)
Ответить