Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
FarCry
Member

Повідомлення

с приятной тактильной отдачей, но желательно тихую.
Вам могли бы понравится клавиатуры Topre Realforce... но там цены... да и дизайн никакой. :rolleyes:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 08.01.2026 09:43Фактический вес посылки получился 5.1кг.
клавіатура, відповідно, не 4.5кг, від чого я помилково відштовхувався в оцінці що і ~6-6.5кг може потягнути все разом. латунна + SS полегше буде. подивись скільки там всього на фото, точно не на 600гр еге ж?
StTechnik: 08.01.2026 09:4381,14$. Это доставка + растаможка + 2% страховка обязательная.
це доставка, а з митниці тобі ще окремий рахуночок залетить по приїзду ;) на 42 бакси чи скільки ми там рахували

але так, все одно дешевше ніж зі штатів, баксів на $20. профіт! єдине, що ще почекамо скільки буде їхати, тобто скільки мине часу від діспатчу і до отримання в Україні, теж важливий момент. китай-штати-Україна виходить десь три тижні, порівняємо скільки буде тут :write:

Відправлено через 54 секунди:
zsimpson: 08.01.2026 12:47Что еще можно взять прикольного?
вказуйте бюджет, який маєте на цю справу, так простіше буде дати якусь пораду.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 08.01.2026 14:11 а з митниці тобі ще окремий рахуночок залетить по приїзду на 42 бакси чи скільки ми там рахували
Давай просто поспорим, что я больше ничего не заплачу и ничего не прилетит? Ты ж по прежнему не веришь :D Мне уже два менеджера прямым текстом подтвердили.

Сегодня товарищу купили Neo98. С ПП плейтом. Но там все проще - оно спокойно влезло в лимит 150 евро. :D
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 08.01.2026 15:01Давай просто поспорим, что я больше ничего не заплачу и ничего не прилетит? Ты ж по прежнему не веришь Мне уже два менеджера прямым текстом подтвердили.
ні, дякую, битись об заклад не буду, але, як я і казав -- звичайно, у казки я не вірю. на сайті міста карго є тарифи, на розмитнення є тарифи, вони всюди вказані також прямим текстом. кожен може легко порахувати.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
я все уже уже заплатил. B-) С таможни мне ничего не придет - точно. Я Мист ровно для этого нанял - именно что бы НЕ приходило. Единственное - если мне вдруг придется что то платить еще (ну ВДРУГ, мало ли - вдруг ты прав) - я обязательно сообщу. Ничего не утаю. Но 99.9% я уже все оплатил. Не позже вторника оно должно уехать сюда, но может быть чудо - и успеет уехать завтра.
zsimpson
Junior

Повідомлення

leif: 08.01.2026 14:11 вказуйте бюджет, який маєте на цю справу, так простіше буде дати якусь пораду.
Та думаю в районе 3-4 тыс.
DuckRider
Member

Повідомлення

zsimpson: 08.01.2026 12:47 Добрый день!
На данный момент пользуюсь Hyper X Alloy FPS на Cherry MX Brown свичах, которой уже 9 лет. Немножко поднадоел громкий звук и в целом уже клавиатурка свое отработала. Пробовал ставить оринги под все клавиши, но сильно это помогло в плане шума =)

Подскажите пожалуйста хорошую клавиатурку механическую с приятной тактильной отдачей, но желательно тихую. Почитал тему, все пишут про Aula F99 F108, честно говоря даже не совсем понимаю в чем там у них отличия. Плюс ко всему мне не важна именно беспроводная технология, чтобы за нее переплачивать. Что еще можно взять прикольного? И какие именно свитчи искать) Потому что я со времен Cherry MX вообще не в курсе нынешних трендов.

Так же буду благодарен если скинете сразу ссылочку на али или тут где можно взять.
Если нам блок не нужен, то эпомейкер достаточно тихие и хорошо сбитые клавиатуры делает.

Из прикольного: пора перелазить на магнитки, если в игры играете, но там качество обычно уровня той же хайпер х.
zsimpson
Junior

Повідомлення

DuckRider: 08.01.2026 16:00 Из прикольного: пора перелазить на магнитки, если в игры играете, но там качество обычно уровня той же хайпер х.
AULA HERO 84 HE ? На ОЛХ нашел по 2500... правда мне кажется маленькая, непривычно будет
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Посоветуй пожалуйста линейные свичи для качественного звука (близкого в сторону Клаки) в сочетании с ПП плейтом? Может из HMX что то в идеале? Фоамов не будет. Спрашиваю для товарища, он любит когда оно так.... звонко все. Я понимаю что на РР оно прям звонко не будет, но все таки. Я ж понимаю что собирать ему придется мне, вот потому и спрашиваю :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
якщо клакі, то hmx чудово підійдуть

https://unikeyboards.com/products/hmx-k ... tion-10pcs

ось ці, скажімо, у мене такі є, гарний світч. не такий гучний як xinhai, акуратніший трохи. але клакі
7mindfields
Member

Повідомлення

StTechnik: 08.01.2026 16:30 leif
Посоветуй пожалуйста линейные свичи для качественного звука (близкого в сторону Клаки) в сочетании с ПП плейтом? Может из HMX что то в идеале? Фоамов не будет. Спрашиваю для товарища, он любит когда оно так.... звонко все. Я понимаю что на РР оно прям звонко не будет, но все таки. Я ж понимаю что собирать ему придется мне, вот потому и спрашиваю :shuffle:
Якщо прям потужне клакі, у leif краще викупити zaku, якщо ще залишились :shuffle:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
xinhai
Вот на эти я смотрел кстати. Очень популярные. Они ярче? И вот относительно моих Клаудов? За совет прям спасибо 🙏

Відправлено через 2 хвилини :
7mindfields
Якщо прям потужне клакі, у leif краще викупити zaku, якщо ще залишились
Да, человек воспитан в старых традициях орущих Черри Блу :D
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 08.01.2026 17:03Вот на эти я смотрел кстати. Очень популярные. Они ярче? И вот относительно моих Клаудов? За совет прям спасибо
так, це один з найпопулярніших світчів від hmx і один з найбільш визнаних і нахвалених. так, відносно клаудів вони якскравіше.
StTechnik: 08.01.2026 17:03Да, человек воспитан в старых традициях орущих Черри Блу
заку і xinhai цеф світчі з однієї опери, комусь більше подобаються перші комусь другі. тут чисто справа смаку. заку менш "скляні", але це кому плюс-кому мінус

Відправлено через 58 секунд:
7mindfields: 08.01.2026 16:45Якщо прям потужне клакі, у leif краще викупити zaku, якщо ще залишились
була нагода покрутити отриману посилку? (в новинах пишуть, що у вас там зі світлом прям зовсім капець) якщо так, що куди ставив? які враження?
Барбарис
Member

Повідомлення

Вони, як дзвіночок чи скляні кульки. Як на мене, то не такі голосні як блу, але дуже яскраві та чіткі. Хоча блакитні я давно не чув, але це точно не друкарська машинка.

Не брав пружини на 150г, бо незрозуміло що за виробник і чи є там зусилля. Але вже їдуть корейські tx uxl на 90 г 22мм. :gigi: Поставлю експеримент.

Відправлено через 12 хвилин 31 секунду:
leif, а є досвід світчів з брейк ін? Реально дає якісь інші відчуття?
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 08.01.2026 18:19так, це один з найпопулярніших світчів від hmx і один з найбільш визнаних і нахвалених. так, відносно клаудів вони якскравіше.
Ну завтра закажу ему. Пусть пока едут. Я честно говоря немного в приятном шоке от цены Neo98. Это как то даже не законно.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 08.01.2026 18:48leif, а є досвід світчів з брейк ін? Реально дає якісь інші відчуття?
є, для більшості сучасних світчів абслютно непотрібна штука, я перевіряв, до речі, заку у мене брейкнуті.

насправді хоч якийсь сенс можна знайти хіба для черрі і то я повністю розчарувався в цій процедурі станом на зараз. брейкати вінтаж це взагалі злочин (10 ГОД ТЮРМИ!!!!). брейкінг хайперглайдів теж, але не настільки важкий. хайперглайди після брейкіну починають звучати більш тонко. ну зате гладенькі. тут вже кому шо. я категоричний противник тепер
Барбарис: 08.01.2026 18:48Але вже їдуть корейські tx uxl на 90 г 22мм. Поставлю експеримент.
так у тебе зараз в ББН 80гр і теж не менше 18мм, може довше. ставиш на те, що 10гр все зарішають? :)
Барбарис
Member

Повідомлення

leif: 08.01.2026 19:02
так у тебе зараз в ББН 80гр і теж не менше 18мм, може довше. ставиш на те, що 10гр все зарішають? :)
Що? Я думав там десь 63,5 і 20 мм. Виходить я неправильні специфікації знайшов.
Востаннє редагувалось 08.01.2026 19:09 користувачем Барбарис, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 08.01.2026 19:07Що? Я думав там десь 65 і 20 мм. Виходить я неправильні специфікації знайшов.
оо, вибач, це у мене переплутались в голові характеристики. ти правий
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, але на фанкейс бачу і з 80г продають, але золотою. Мабуть мод. Я ж собі обрав без покриття, щоб лишніх звуків не було. Але не впевнений чи вони б з'явились.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 08.01.2026 19:13але на фанкейс бачу і з 80г продають
:insane:

а ось звідки у мене це засіло. точно. але у тебе така ж пружина там як у них
Відповісти