feniks_tm: ↑
28.12.2025 13:39Неочікувано, але мені дуже зайшло поєднання алю плейта та PC капів. Думав, що тонкий полікарбонат (1.4мм товщина) звучатиме дзвінко і пусто, але насправді виявилось навпаки. PC чомусь звучить чистіше та без зайвих призвуків, як у PBT.
залежить від того, який саме полікарбонат, який пбт в цьому конкертному випадку, які світчі-фоами-бербоун-плейт, і навіть такі речі як, наскільки щільно і добре сидять капи на стемах, що в підсумку усе разом і створює відчуття, як поєднується увесь конфіг. коротше, як завжди, дофіга змінних, це вже опускаючи той момент, що смаки у всіх різні.
тепер будемо сподіватись, що тобі добре зайде досить висока гучність і відчуття ботом-ауту лонгполл світчів з таким жорстким стемом, як у HMX, бо, тут все від людини залежить, нічого спрогнозувати неможливо. поки не потестуєш, нічого не скажеш, тож десь там в лютому дізнаємось
вже протестував?
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
до речі, я ніяк щось не зберусь ще з двох клавіатур WYSE світчі помити і посушити принаймні, не кажучи вже про те, що 206шт помитих вінтаж блеків так і лежать розібрані
зато на хайму натхнення у мене було, які я потестую пару годин і закину в шафу
Відправлено через 14 хвилин 15 секунд:
порахував я тут на дозвіллі, скільки у мене сетів світчів назбиралось, вийшло 71шт з урахуванням останніх надходжень.
середньоарифметично десь приблизно по 90 шт. в сеті і вийде, бо десь 108 і навіть 114, а десь менше. скоріше навіть трохи більше ніж по 90, може 93-94, але мені лінь вираховувати точно
так ось подивився я на це все діло, почухав репу, згадав, коли я востанне ставив в клавіатуру принаймні кількадесят сетів з цього добра, і, мабуть, що після НР треба виставити половину з них на ОЛХ, адже оце відчуття що воно там лежить і гріє мені душу тим, що воно є під рукою і можна спробувати 2 десятки світчів на один борд хоч прямо зараз, по мірі набуття досвіду поволі перестає доставляти. зі світчами стає все ясно, що куди, і тепер серед новинок буквально пару трійку сетів за пів року хочеться спробувати і то не принципово, і то більшість з них я спробую і покладу в шафу чи продам, як нова для мене опція. натомість приходить відчуття "йопересете, місця під клавіатурне барахло нема вже зовсім! куди це все складати?!

"
з.і. щодо кейкапів таких відчуттів нема взагалі і стосовно бербоунів поки також
Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
з іншого боку, у мене складається враження, що продати 30 сетів світчів, нехай і таких популярних як HMX і тд. в Україні, якщо ти не магазин, це ультраскладна задача, навіть якщо ти поставиш їх по ціні вдвічі дешевше нових, маючи на увазі не скільки відбити якісь гроші, а в першу чергу звільнити місце