Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
Scoffer
Member

_clawfinger_
Я не знаю чому всі так переживають за будівельну галузь в Китаї. По-перше вона там не рухне бо бодівництво міст в зборі - держзамовлення, а по-друге якби і рухнула, то нам від того ні холодно, ні жарко. На щастя цеглу поки що не з Китая везуть :laugh:
mumu
Member

Scoffer
дивися відео блумбергтокс, і вони показували, що народ вкладався в будівництва як інвестиції, а по факту в тих районах-містечках на десятки й сотні тисяч осіб майже ніхто жити не хоче. Десь з урбаністикою/благоустроєм трабли, так ще й через те, що народ вкладався в нерухомість для заробітку, ціни апнулись дуже сильно, тому там купити менше народу може дозволити, а ті, хто може і купив би, в порожні будинки і райони переїжджати не хоче. І їх можна зрозуміти, жити в районі на десятки тисяч помешкань, де заселено відсотків 10, - таке собі задоволення, може для маніяків і любителів постапокаліптичних романів ще норм буде :)
leif
Member

pixels: 14.12.2021 23:27А що там львів'яни, серуть на вулицях?
ніколи!!! це ж Галичина! тут у всіх людей 2 вищі освіти, дохід від 3кілобаксів і високі морально-етичні якості :lol: :laugh: :lol:

насправді Львів в середньому по лікарні (відкидаючи вокзали та інші злачні місця) чисте місто по українських мірках, не зважаючи на досить велику кількість відбитих людей тут, але проблеми з вивозом сміття трохи псують це враження в районах віддалених від центрального

коли я вперше потрапив у Львів в 2005 році я 2 тижні натурально офігєвав від того, що на вулиця немає смітників взагалі, до яких я цілком собі звик в рідному містечку на 120тис населення, і сміття там доводиться таскати з собою весь час, але мої родичі мене швиденько до цього привчили, у них це все дуже органічно виходило. розповідали тоді історію тоді як Куйбіда (мер з 1994 по 2002) намагався вирішити це питання, встановив такі смітники відомі у Львові як "куйбідончики", але їх швиденько всі порізали на метал і всі знову таскали сміття з собов. ситуація змінилась тільки ще через 5-7 років, коли туристична індустрія набрала обертів
Volodimir
Member

leif: 15.12.2021 11:28їх швиденько всі порізали на метал і всі знову таскали сміття з собов.
:eek: :weep: Культурна столиця :lol:
leif
Member

Volodimir
спойлер
Изображение
Відправлено через 34 секунди:
Український П'ємонт :banan:
Sanьka
Member

вуйкы!
Scoffer
Member

mumu
Інвестиції в нерухомість для економіки ще гірше ніж тримати гроші в банці :D Так що якщо згорять, то в цілому не страшно. Постраждають лише конкретно взяті персонажі.

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Котрі, власне, і панікують в новинах про інвестиції в нерухомість :laugh:
_clawfinger_
Member

Scoffer: 15.12.2021 10:33 _clawfinger_
Я не знаю чому всі так переживають за будівельну галузь в Китаї. По-перше вона там не рухне бо бодівництво міст в зборі - держзамовлення, а по-друге якби і рухнула, то нам від того ні холодно, ні жарко. На щастя цеглу поки що не з Китая везуть
Щось таке подібне чув, після банкрутства Леман Бразерс, а потім ой, було дуже кепсько.
Цеглу не везуть, а метал?
Подивись на список багачів українських, агро (без жрачки ніяк) й метал, а от тут халепа.
Scoffer
Member

_clawfinger_
Нє, банки то банки, там інша справа. А на метал і без однієї китайської контори бажаючих достатньо.
_clawfinger_
Member

Scoffer
добре, добре ок :laugh:
Scoffer
Member

_clawfinger_
Хай би ми ще щось путнє-технологічне продавали, а ми гонемо на експорт сирі ресурси.
_clawfinger_
Member

Scoffer
Дарма переймаєшся.
Жерти хочуть всі й зажди, от ми й будемо торгувати жрачкою.
Hells Angels
Member

_clawfinger_: 15.12.2021 14:43Жерти хочуть всі й зажди, от ми й будемо торгувати жрачкою
:laugh:

есть знакомый в Харькове, скидал как то фотку молока, польское литровое 32грн, какое то из наших 960мл 37грн почти. Почему польское промаслало в рефрежераторе 2к+ км и всеровно дешевле местного ?
Scoffer
Member

_clawfinger_
Так ми і в жрачкі примудряємось експортувати сирі ресурси. В основному фуражне зерно низької якості.
_clawfinger_
Member

Hells Angels
Одне слово: субсидії.

Scoffer
Ти стоїш біля пустиря й тикаєш пальцем й кажеш: чому тут нема гарного й крутого небоскреба. :)
Це так не працює, не мені тобі пояснювати, що для того щоб побудувати будинок, треба зробити велику купу роботи.

Агрокомпанії це теж розуміють й працюють в цьому напрямку. Зараз працюють над збільшенням кількості елеваторів, адже для переробки треба десь зберігати. Тому потрібні сховища й елеватори. Радянських мало, а ще деякі зруйновані, от й будовують з нуля. Це лише черговий етап в розвитку агросектору, на довгому шляху розвитку.
_nic
Member

Scoffer: 15.12.2021 10:33 _clawfinger_
Я не знаю чому всі так переживають за будівельну галузь в Китаї. По-перше вона там не рухне бо бодівництво міст в зборі - держзамовлення, а по-друге якби і рухнула, то нам від того ні холодно, ні жарко. На щастя цеглу поки що не з Китая везуть :laugh:
ну вам там у Куївах може і так, а арматуру також і з Кривого Рогу туди везуть
Sanьka
Member

_nic: 15.12.2021 16:12ну вам там у Куївах може і так, а арматуру також і з Кривого Рогу туди везуть
Він не с куева, він с Дніпра. На річці живе .
_clawfinger_
Member

_nic
Я з Черкас. :-P
Не киянин.
Scoffer
Member

_nic
Думаєш арматура така унікальна штука, що окрім китайців більше нікому не потрібна?)
Sanьka
Member

Scoffer: 15.12.2021 17:04Думаєш арматура така унікальна штука,
Криворожская арматура уникальна.
Закрыто