Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Бумик
Member

Повідомлення

Баталія продовжується
Бумик: 20.04.2026 00:41
З карткою Радеон 9600 ХТ
У режимі x 4
спойлер
Марк 01 тусла с процом Сел Туалатин 1000 @ 1500 ( фсб 150,пам 150 ) R 9600 XT AGP x4 catalist 4.3.jpg
Та тут раптово маємо ситуацію,що вже проц не *витягує*
Тест з карткою GF 7600GS
спойлер
Марк 01 Сел 1000@ 1500  пам 150  GF7600GS.jpg
Профіт лише 275 папуг у порівнянні з Радеон 9600 ХТ :gigi:
ApostolCV
Member

Повідомлення

Бумик,це і з категорії до K6-3 поставити GF4Ti4800, що б щось розкрити. Можливо чакри або 3-є око.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Треба підвищувати ставки і ставити 7900GS, тоді точно буде раскритіє, ну або хоча б 3850 B-)
offece-trader
Member

Повідомлення

Dr.Graf: 24.04.2026 13:08 offece-trader
Я б отут глянув уважніше:
спойлер
cdiTiT0h_o.jpg
Так оно же никуда не заведено было, как и соседняя дорога.
Anifix
Junior

Повідомлення

Шановні панове.
шукаю ось такий проц.
Процесор Celeron 300
перший свого імені на ядрі Mendocino для Socket 370
можу купити чи обміняти на шось шо треба.
Є всі Celeron крім цього вже підгорає не можу закрити гештальт
Dr.Graf
Member

Повідомлення

offece-trader: 24.04.2026 20:47Так оно же никуда не заведено было, как и соседняя дорога.
Це перехідні отвори, забезпечують з'єднання з відповідними двома доріжками на іншому боці плати.
offece-trader
Member

Повідомлення

Пользуясь случаем хочу похвастаться, смотрите что у меня есть: OCZ Platinum Edition XTC 4-5-4-15
спойлер
Зображення
Кому интересно, пишите. Неделю полежит - потом пойдет в металл.
offece-trader
Member

Повідомлення

Похвастаюсь 2, вся рабочая
спойлер
Зображення
spoglyadach
Member

Повідомлення

KingpinUA: 03.05.2026 18:32 Ну залежить від ціни і стану, то може і цікаво буде.
Ціна не дуже, тому мирного рішення не буде :laugh:
tornadox
Member

Повідомлення

Чи буде комусь цікавий такий комплект
Asus M4A77D, AMD Phenom X4 9650, 8GB DDR2-800
Є ще asus en210 1gb ddr3, 450w fsp з корпусом.
offece-trader
Member

Повідомлення

Надо кому 775 + AGP
Foxconn P4M800P7MB-RS2H
Внешнее состояние идеал, пухляшей и грязи нет.

пару дней полежат потом в метал.
Zakarul
Member

Повідомлення

нафига вы тут торгуете? Есть же профильные места для продаж.
Anifix
Junior

Повідомлення

Zakarul: 06.05.2026 10:48 нафига вы тут торгуете? Есть же профильные места для продаж.
єто не торговля. Єто одиночные пикеты. Гражданский протест против тоталитаризма и диктатуры в защиту прав человека, свободы слова и демократических ценностей.
пару страниц выше один хороший человек показал что у него есть комплект. Кое кого заинтерсовало и он для всех показал что по чем.
Мимо проходил какойто левый тип сделал замечание и начал запрещать, оскоблять. Сказал что научит всех как надо правильно жить а если нет то всех загонит под лавку, запретит писать ну заодно интернет и телеграм. Пригласил администрацию и начались репрессии. Ну и отверзлись ворота в ад.
я конечно чутка приувеличил уж извините старика за художественное изложение событий
offece-trader
Member

Повідомлення

Zakarul: 06.05.2026 10:48нафига вы тут торгуете? Есть же профильные места для продаж.
Где же вы увидели торговлю то ? Вот появилась у меня какая то редкая или интересная железка. Мне самому она не нужна, потому она пойдет в металл, но вдруг кому то из ценителей именно её и не хватало, вот потому я тут и пишу. Увидит кто и заинтересует - здорово, не увидит или не нужна никому - значит металлистам прибыток будет. У меня вот еще AGP + PCIe нашлось пару материнок, позже сюда закину.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Нафіга ви тут щось пишете, є ж профільні теми і форуми по кожному питанню :lol:
radical
Member

Повідомлення

offece-trader
А что за платьі с AGP+PCIe, модели?
Бумик
Member

Повідомлення

Del
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical: 08.05.2026 13:21 offece-trader
А что за платьі с AGP+PCIe, модели?
Да, скидайте фото ;)
Prescot478
Junior

Повідомлення

Всім привіт, є плата Gigabyte GA P55 USB3 і до неї проц Intel Core i5-650. Пробував до цього комплекту поставити память Хайпер Фюрі 1866мгц і чомусь це поєднання не працює, з менш швидкісною памятю Транценд 1333 все працює чудово.
Питання, куди копати, чи проц за слабий до цієї швидкої памяті, чи мамка не підтримує хайпер фюрі ??? дякую
spoglyadach
Member

Повідомлення

До чого тут проц взагалі, типова ситуація для гігабайт який може випустити до доволі недешевої плати буквально кілька оновлень біос, а потім забиває бебру. В мене була така сама ситуація в часи 1155, не в сенсі з пам'яттю а з платою в якій були серйозні нюанси біваса і їх ніхто так і не виправив. Скоріш за все просто не підвезли нормальну роботу з більш новими та швидкими плашками, можливо їй не подобається щільність чіпів або дворанкові чи сінглранкові плашки. Порівняйте хайпери з трансцендами, чи в них обох чіпи з двох сторн чи різна конфігурація, від цього вже й можна буде плясати. Маю пару ASUS 1156 туди встають 8Гб плашки на 2133 та 2400Мгц без проблем і все працює :up:
Відповісти