Останні статті і огляди
Новини
Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано
-
viperest1
Member
-
AmigoPhoenix
Member
yupi
Не знаю наскільки це стосується кожного кота, але коли підбирав своєму тарілки, то наштовхувався на інформацію, що котам не подобається коли до їх вусів щось торкається.
Не знаю наскільки це стосується кожного кота, але коли підбирав своєму тарілки, то наштовхувався на інформацію, що котам не подобається коли до їх вусів щось торкається.
-
Михута
Member
А я читал,что миска с водой не должна быть маленькой и не должна стоять рядом с миской с едой,для них вода главнее еды,им не нравится когда вода пахнет едой,миска должна быть большой,как типа большой лужей или озером у предков))и что б много!!что б не переживали,что воды мало,типа водопой у предков))
Зы лично моя пьёт с ванны,вёдер,с цветов,отовсюду но не с миски маленькой рядом с едой,как только поменял миску на тарелку и убрал дальше от еды-перестал вытаскивать кошку с ванной с мокрыми усами
Зы лично моя пьёт с ванны,вёдер,с цветов,отовсюду но не с миски маленькой рядом с едой,как только поменял миску на тарелку и убрал дальше от еды-перестал вытаскивать кошку с ванной с мокрыми усами
-
murzik
Member
Михута
пити вдома чисту вода - нєа
пиши воду з зацвівшою водою ставка - ага
судячи по тік ток і ютуб, котам дуже подобається фонтанчик
пити вдома чисту вода - нєа
пиши воду з зацвівшою водою ставка - ага
судячи по тік ток і ютуб, котам дуже подобається фонтанчик
-
sanya555
Member
-
viperest1
Member
sanya555
-
murzik
Member
Брав на АЛі для кота палочки з дерева валеріанти чи щось таке, не можу знайти у нас, щоб придбати.
Отправлено спустя 51 секунду:
а все , э https://prom.ua/ua/p1605309910-igrushka-dlya-kotov.html
"кошача мята" а не валеріана
Отправлено спустя 51 секунду:
а все , э https://prom.ua/ua/p1605309910-igrushka-dlya-kotov.html
"кошача мята" а не валеріана
-
murzik
Member
купив ті палички мяти, а вони тоненькі,і кіт їх їсть, прямо кусками. це безпечно? ладно, якщо б пережовував
з аліка я брав, так там товсті вони, він кору обгриз і на тому все.
і 150 грн воно не вартує
з аліка я брав, так там товсті вони, він кору обгриз і на тому все.
і 150 грн воно не вартує
-
Hells Angels
Member
продають шарик що клеїться на стіну, купив би краще його.murzik: ↑ 21.12.2022 21:29купив ті палички мяти
-
murzik
Member
Hells Angels
даремно я не прочитав відгук до замовленняAleksandra
05.12.2022
Іграшка для котів паличка (котяча м ята) 20шт/уп.
Доброго времени суток. Получила свой заказ. Я в бешенстве. Понимаю почему 100% предоплата. Что это за г пришло в мусорном пакете. Я заказывала палочки в заводской герметичной упаковке.
-
sanya555
Member
-
murzik
Member
чи знає кіт, що він - кіт?
-
murzik
Member
мотузка для когтеточки - "веревка сизалевая". хтось підкаже, яку брати? який діаметр, є з ворсом, є гладка ..
-
Saffa
Member
С такого ракурса сфоткал,как будто свыня лежит
-
murzik
Member
ну і ціни на корм ... felix 14-14.5 грн пачка, я брав по 6.8 рік тому ...
кіло сухого роял канін для стерилізованих - 350 грн на розвіс
кіло сухого роял канін для стерилізованих - 350 грн на розвіс
-
Мерзавчик
Member
Може в когось абіссинська котейка є, щось я собі сподобав наче - є щасливі власники поділитись враженнями?)
-
viperest1
Member
-
Mad Dog
Member
-
murzik
Member
Гад рип'яхів назбирав пузом і дупою (не знаю як), він сам дуже мало вичистив, а мені не дає. І ще є комки шерсті, які треба лише вирізати, а не дає. вичісую регулярно постійно
по стану кота - напружений, на руках не комфортно йому через ті реп'яхи
думаю, може йому загальний наркоз зробити, вирізати реп'яхи, комки шерсті, вичисати, чи краще зайвий раз такого не робити?
просто чого він сам не вигризає все зайве
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
зараз спить
Отправлено спустя 4 минуты :
є думка, що він дупою їздив по траві. обробив від паразитів адвокатом. але може і мишей ловив, бо це на городах
по стану кота - напружений, на руках не комфортно йому через ті реп'яхи
думаю, може йому загальний наркоз зробити, вирізати реп'яхи, комки шерсті, вичисати, чи краще зайвий раз такого не робити?
просто чого він сам не вигризає все зайве
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
зараз спить
Отправлено спустя 4 минуты :
є думка, що він дупою їздив по траві. обробив від паразитів адвокатом. але може і мишей ловив, бо це на городах
-
sanya555
Member
-
murzik
Member
sanya555
сказав дядя врач, що все норм - вирізати всі рип'яхи, комки шерсті, температура норм а як вирізати - не знаю, небезпечно для життя
хоча він облизує ніс і сопіти почав, раніше таке було коли спав, але це може бути спричинено дискомфортом через рип'яхи, які кіт сам чомусь не виГризає
сказав дядя врач, що все норм - вирізати всі рип'яхи, комки шерсті, температура норм а як вирізати - не знаю, небезпечно для життя
хоча він облизує ніс і сопіти почав, раніше таке було коли спав, але це може бути спричинено дискомфортом через рип'яхи, які кіт сам чомусь не виГризає