Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
leif
Member

Sanьka: 13.12.2021 10:46Тут у всех разные вкусы. Но норма +/- какие то мягкости у всех примерно одна. Другое дело явный перебор, который доктора называют ожирением.
Это вообще то болезнь с нехилыми последствиями для кучи систем организма начиная от сердечно сосудистой.
саме так, я повністю погоджуюсь з таким формулюванням і розстановкою акцентів
Последний раз редактировалось leif 13.12.2021 10:48, всего редактировалось 1 раз.
Sanьka
Member

leif: 13.12.2021 10:44з геями все ж таки інше питання, я до них абслютно спокійно ставлюсь, практично індеферентно
Я и к трансам и остальным абсолютно пофигистически отношусь. Лишь бы ко мне не лезли.
leif
Member

Sanьka
транс-культура міняє для світ сильніше ніж я б цього хотів. я не хочу нікого називати "вони", не хочу дивитись, як чоловік після операції по відрізанню прутня і гормонотерапії змагається в спорті з жінками і т.д.
Последний раз редактировалось leif 13.12.2021 10:49, всего редактировалось 1 раз.
Sanьka
Member

Кстати применение полных так же может быть актуальным.
Есть комедия кде полная девушка играет суперагента и охраняет какую то мажорку. Комедия, такая неплохая.
И там та толстушка очень норм вписывается. От этого что она полная наоборот еще смешнее.
leif
Member

Sanьka: 13.12.2021 10:49 От этого что она полная наоборот еще смешнее
от це бодішеймінг, ти вже попав десь в США, звільнили з роботи і взагалі подали в суд за хейт-спіч!
Sanьka
Member

ахахах выходит комедия в которой нельзя смеяться с главной героини :laugh:
leif
Member

Sanьka
сміятись можна, але в жодному разі не тому що вона повна, про це не можна згадувати в "бодіпозитивному" світі
mumu
Member

Бодіпозитив це не про те, що треба жирних показувати чи всім вони мають подобатись, а більше про те, що просто люди різні є, і створювати нереальні ідеали краси загалом шкідливо.
В деяких країнах косметичні операції - це мега величезні ринки, а всякі підлітки і просто тупенькі замість того щоб насолоджуватись життям страждають від того, що не можуть зробити очі, груди, сраку, ніс чи ще що. Заганяють себе в борги та депресію. Більше того, частина тих операцій ще й не дають той бажаний результат, призводять до каліцтв та смертей.

І якщо подивитись на британські та скандинавські фільми та серіали, то "пропаганди" бодіпозитиву чи ще чого немає, бо там в 99% і так актори різноманітні як вони є і завжди були такими.
Последний раз редактировалось mumu 13.12.2021 10:54, всего редактировалось 1 раз.
Sanьka
Member

Единственное это вызывают раздражения фем высеры. Где превосходство женщин показывается только за счет унижения мужчин.
Бездарно ((((
Почему нельзя создавать сильных женщин за которых переживаешь и которые вызывают уважения. Как герои Елен Рипли, Сара Коннор или Кларисса Старлинг. Ну приятно же смотреть. Понимаешь что они действительно сильные(морально , физически или и то и другое).
leif
Member

mumu: 13.12.2021 10:54Бодіпозитив це не про те, що треба жирних показувати чи всім вони мають подобатись
так не мало б бути, але так є. ти пропустив появу такої великої категорії як "плюс-сайз моделі"? там такий треш відбувається, "don't call me unhealthy" і оце от все. це дуже шкідливі приклади

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
mumu: 13.12.2021 10:54В деяких країнах косметичні операції - це мега величезні ринки, а всякі підлітки і просто тупенькі замість того щоб насолоджуватись життям страждають від того, що не можуть зробити очі, груди, сраку, ніс чи ще що. Заганяють себе в борги та депресію. Більше того, частина тих операцій ще й не дають той бажаний результат, призводять до каліцтв та смертей.
щось бодіпозитив від цього ніфіга не допомагає, а перелічені проблеми через явище "блогерів-інфлюенесерів" стають ще гірше

Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
дуже шкідливо, на мою думку, розмивати категорію "норми" аж настільки як це роблять. замість цього краще вчити людей спокійно ставитись до того що не є нормою, але не говорити що "нормально все". це суперечить самій суті життя і його продовження
Sanьka
Member

leif
Ты будешь делать трубки или шланги?
leif
Member

Sanьka
спочатку шланги
Sanьka
Member

leif: 13.12.2021 10:59щось бодіпозитив від цього ніфіга
Для меня бодипозитив это когда в зале ты смотришь на себя и понимаешь что да, все ок.
Когда понимаешь что в 35 у тебя физ форма лучше чем у большинства в 25.
Вот это бодипозитив :D
leif
Member

Sanьka: 13.12.2021 11:06Для меня бодипозитив это когда в зале ты смотришь на себя и понимаешь что да, все ок.
Когда понимаешь что в 35 у тебя физ форма лучше чем у большинства в 25.
Вот это бодипозитив
респект :up:

ЗСЖ в медіа теж вистачає зараз, люди в середньому по світу і навіть в Україні набагато стали здоровіші і більше вчадівають по спорту\харчуванню. це мене тішить, це правильно
WakeMe
Member

Sanьka: 13.12.2021 11:06Вот это бодипозитив
Нет, теперь это называется маскулинностью, патриархатом и шовинизмом :lol:
Kosdnepr
Member

Sanьka: 13.12.2021 11:06Когда понимаешь что в 35 у тебя физ форма лучше чем у большинства в 25.
Вот это бодипозитив
А терять форму - это тот еще бодинегатив :weep:
Особенно когда в прошлом немало лет занятий.
leif: 13.12.2021 10:49транс-культура міняє для світ сильніше ніж я б цього хотів
Проблемы сытого общества, умноженные на свободное время карантинов :laugh: Ну и политота - категория потенциальных избирателей все-таки.
Sanьka
Member

А почему бабье когда заказывает стриптизеров не хочет что бы они были .... бодипозитивними?

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Шутка за 300:
Толстая стриптизёрша во время своего выступления слегка перегнула палку :gigi:
Scoffer
Member

Sanьka: 13.12.2021 11:06Для меня бодипозитив это когда в зале ты смотришь на себя и понимаешь что да, все ок.
Изображение

Відправлено через 23 хвилини 33 секунди:
спойлер
Изображение
leif
Member

Scoffer
:lol: :lol: :lol:
Sanьka
Member

leif
Ты на ЕК будешь тарится?