Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
до речі
Выглядит прям вот агинь. Такой прям «колор мач» класный. И цвета сложные. Выглядит дорого - богато. Прям совсем максимально кастом.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 06.12.2025 21:57 дорого - богато
Особливо для Акко

Кейкапи - 90
Стаби - 15
Світчі - 25
Бербоун 100
...
Церакот 80 :laugh:

Дурка :rotate: :shuffle: :rolleyes:

Норбафорс ще ладно, недешева іграшка, церакот цілком доречний тим паче він навіть дешевше ніж для акко: 60 (ще дві ніжки треба окремо церакотити – додалось до ціни)
спойлер
Зображення
Я про ці ніжки згадав вже перед тим як пакував посилку чуваку
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Особливо для Акко
Так может Акко как раз этого и не хватало. Теперь оно в премиум сегменте :gigi:
Kosdnepr
Member

Повідомлення

leif: 06.12.2025 21:29от зараз 30% мита+податку влуплять на всі товари з алішечки і з-за кордону в цілому, так хатор різко стане набагато привабливіше :laugh:

з одного боку керманичі не перший раз погрожують і нічого не відбувається, а з іншого боку ситуація у них наразі так собі, можуть і запровадити, якщо зовсім прижме.
Цього разу скоріш за все таки відбудеться, бо це вимога МВФ, і ніби термін на прийняття закону дали до кінця березня.
Geinz21
Member

Повідомлення

7mindfields: 06.12.2025 17:43 operating force: 59±8gf. end force: 50±5gf :lol:
Почти как Cherry Black, только без тактильного отклика :D
Hells Angels
Member

Повідомлення

Patruletz: 06.12.2025 18:30даже не знаю як сформувати питання бо клава не мені, а має йти в подарунок, до 4.5к фул/ткл, тиха, робота/ігри.
з аліка aula f99 pro + замінити свічі на якісь сайленти

Kosdnepr: 07.12.2025 00:55Цього разу скоріш за все таки відбудеться, бо це вимога МВФ

це не вимога, вона подається як вимога, а по факту вони там сказали що популізм будь-ласка не за наш рахунок
але так як оце скажеться на рейтингу то можуть і не ввести
leif
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 07.12.2025 00:55 вимога МВФ
фіг його знає, не візьмусь тут вангувати, адже ситуація імєнно шо 50/50. з одного боку мвф, який висуває ці вимоги, але і геополітична обстанівка така, що вимоги до України мають дещо інший ступінь імперативності. з іншого боку -- удар по рейтингу справді буде неймовірний, як зазначили вище. народ любить алішку і шопінг за кордоном дуже сильно. навіть той, який на цьому не заробляє.

скільки б вони потім не з'їжджали, що "це не ми придумали, нас змусили, викручують руки", всім буде байдуже, винні все одно будуть ті, хто зараз це прийняв.

побачимо скоро. але я про всяк випадок готуюсь морально те, що зараз по ГБ замовляю на 2кв 2026, отримувати вже по "покращеному тарифу" :spy:

Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
StTechnik: 06.12.2025 22:38Теперь оно в премиум сегменте
преміум категорія розпливчаста, в преміум сегменті відносно інших акко так точно :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 32 секунди:
і така ситуація з використанням новелтіс і акцентів у мене все частіше трапляється :laugh: :write:
спойлер
Зображення
для цього сету це ще, до речі, не всі. не влізають в один трей, тому ще окремо лежать, але їх вже для фотки не діставав
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 07.12.2025 12:54і така ситуація з використанням новелтіс і акцентів у мене все частіше трапляється
Недавно на CannonKeys мелькала ну ОЧЕНЬ маленькая клавиатурка (забыл название и найти не могу). Если бы у тебя была такая - то там в принципе 30% любого сета хватит что бы ее одеть :D

Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
leif
Нашел..
https://cannonkeys.com/products/minimi40
:gigi:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
40% лейаут це для англійської і тільки для неї, з кирилицею користуватись не уявляю як, точніше уявляю але це пекельно незручно :horror: тому 40% борд у мене навряд колись з'явиться

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
StTechnik
Так, бачив і цю і взагалі їх не так що дуже багато але цілком вистачає в цьому формфакторі. Регулярно нові виходять

Відправлено через 4 години 38 хвилин 27 секунд:
leif: 07.12.2025 12:54і така ситуація з використанням новелтіс і акцентів у мене все частіше трапляється
дружина розкритикувала білд. те, що я на це раз не використав ніяких кольорових акцентів для цього сету їй сподобалось, але, каже, латунний блокер взагалі не метчиться з сетом. і вона права :learn: треба міняти

Відправлено через 41 хвилину 53 секунди:
о, ну так інша ж справа!
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
ващє норм

Відправлено через 10 хвилин 58 секунд:
хоча... :laugh:

коли латунний блокер не відволікає увагу, тепер здається колір альф і кейсу все-таки пасують один одному не найкращим чином :lamer: :lamer:

треба щось інше спробувати :dontknow:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
треба щось інше спробувати
Это твой основной борд?
LITMANEN
Junior

Повідомлення

Порадьте пліз клаву:
- довжина бажано не більше 41 см. В ідеалі 40, 39 см. Але нам пад має бути. Кнопки home, end, print scr, pageup, Page down також.
- має бути підсвітка, кнопки мають бути прозорі. Щоб підсвітка була не під клавішами, а щоб гарно було видно що за буква. Для роботи в темряві. Якщо підсвітка під клавішами гарно освітлює кнопки то можна і так.
- тихе натискання, щоб при роботі вночі звук не лунав на всю хату.
- для роботи 95 відсотків, ігри майже не цікавлять.
- крутилки, екрани, ргб, спецефекти, свістоперделки, караоке і тп не цікавлять, достатньо навіть одного кольору підсвітки.
- підключення в ідеалі безпровід, або безпровід + usb. В крайньому випадку тільки usb.
- відчуття якості, впевненості, солідності
- бюджет 2-3к гривень.
Дякую
leif
Member

Повідомлення

LITMANEN: 07.12.2025 22:26- відчуття якості, впевненості, солідності
- бюджет 2-3к гривень.
Зображення

а взагалі aula f108 pro

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
StTechnik: 07.12.2025 19:28Это твой основной борд?
ти думаєш у мене є така штука як "основний борд"? :)

Відправлено через 35 хвилин 4 секунди:
ще парочку сетів приміряв на айроні:
GMK Jags + spacebars+ hangul alt. alphas
Зображення
Зображення
GMK Skeletor
Зображення
щоб врешті решт забити :censoured: і повернутись до перевіреного давно варіанту -- Modern Dolch 2, на цей раз теж в найбільш мінімалістичному вигляді, залишвши всі колькорові акценти в коробці:
GMK MoDo2
Зображення
full circle тащемто :rotate:
LITMANEN
Junior

Повідомлення

leif: 07.12.2025 23:11
- бюджет 2-3к гривень.
а взагалі aula f108 pro
Ну тіпа вийшло смішно що за 2-3к хочу преміум? Ок погоджуюсь, але ж я хочу китайців, 3к для китайців це вже недостатньо? Ну у мене була логітек illuminated але вона перестала працювати, платити знову за логітек не бажаю, то ж сподівався отримати від китайців щось солідне за 3к. Дякую за пораду, подивлюся :up:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
ти думаєш у мене є така штука як "основний борд"?
Перефразирую. Борд за которым ты проводишь больше времени. ;)
LITMANEN
Щоб підсвітка була не під клавішами, а щоб гарно було видно що за буква. Для роботи в темряві.
Кабзда глазам, но хозяин - барин. :)
7mindfields
Member

Повідомлення

LITMANEN: 07.12.2025 23:18 сподівався отримати від китайців щось солідне за 3к.
Солідне за $70 (ні)
leif
Member

Повідомлення

LITMANEN: 07.12.2025 23:18Ну тіпа вийшло смішно що за 2-3к хочу преміум?
я без негативу, просто саме комбо "впевненість солідність якість" поруч з бюджетом у 50-70 доларів це :gigi:
LITMANEN: 07.12.2025 23:183к для китайців це вже недостатньо?
достатньо для чого? я вам скинув цілком потужний варіант за ці гроші, ціна/якість за цю ціну ультрапотужна, вибір перевірений, це дуже популярна клавіатура. тому можна сміливо купувати.
LITMANEN
Junior

Повідомлення

leif: 07.12.2025 23:11
- бюджет 2-3к гривень.
а взагалі aula f108 pro
Вона 445 мм, у мене мало місця, то ж вказав 410—415 мм максимум :-P
StTechnik
Member

Повідомлення

aula f108 pro
Она не для тихой работы в кромешной темноте :D
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 07.12.2025 23:21Перефразирую. Борд за которым ты проводишь больше времени.
ні, такого немає. наперекір прогнозам доброзичливців мені досі не облом дошки з колекції в циркуляції тримати, тим паче нові додаються періодично. їх ще не настільки багато в колекції, щоб інколи довше інколи менше, але брати різні покористуватись під настрій, та й навіть продовжую їх перезбирати, коли є час і натхнення, шукаючи ультімейт білд для кожного бербоуну :kbd:

Відправлено через 39 секунд:
StTechnik: 07.12.2025 23:23Она не для тихой работы в кромешной темноте
доведеться докинути кількасот гривень на сайлент світчі, це так

Відправлено через 35 секунд:
LITMANEN: 07.12.2025 23:23Вона 445 мм, у мене мало місця, то ж вказав 410—415 мм максимум
f99 гляньте тоді, мало б як раз влізти
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
та й навіть продовжую їх перезбирати, коли є час і настрій, шукаючи ультімейт білд для кожного бербоуну :kbd:
Истинный самурай. Есть только путь :D
Відповісти