Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Кому треба, то в цього прода є світчі outemu peach magnetic silent. Моніторив ціни, помітно дешевше. 90 шт взяв з купоном за 25 дол.
Фенікс писав що на тао 110 шт 40 дол, в цього 30 виходить

https://a.aliexpress.com/_EynXoTO
feniks_tm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 30.11.2025 13:40 Кому треба, то в цього прода є світчі outemu peach magnetic silent. Моніторив ціни, помітно дешевше. 90 шт взяв з купоном за 25 дол.

Ну от і дочекались, навіть дешево якось :super:. Думав лупануть десь 40 за 90 :rotate:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

feniks_tm: 30.11.2025 14:12
aaleksandrenko: 30.11.2025 13:40 Кому треба, то в цього прода є світчі outemu peach magnetic silent. Моніторив ціни, помітно дешевше. 90 шт взяв з купоном за 25 дол.

Ну от і дочекались, навіть дешево якось :super:. Думав лупануть десь 40 за 90 :rotate:
Думаю разова знижка для розкрутки товару.
Бо це самий новий лот в списку товарів продавця.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Штош, так і не встиг потестити айси на еверглайді, забрали Weikav разом з ними по моїй пораді, бо якось соромно продавати зі стоковими, які я по сто раз перетикав туди-сюди і грався зі змазкою :shuffle: Але все ж файні свічі, упаковка звісно марнотратська, навіщо пластиковий кейс треба було пакувати ще і у товстенну коробку з двох частин - ніпанятна :rotate:
спойлер
Зображення
Зображення
leif: 30.11.2025 11:20 це той, що фр4?
Так, покриття звісно не "преміум" глянець, але наче особливих нарікань по якості нема, але то вже коли колупатиму клаву буде зрозуміло. Дивно, що на частину клав він продає саме глянцевий фр4 із золотими акцентами, а на частину отакий "в крапочку".
спойлер
Зображення
Зображення
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm
Класный диван :up: :D
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik: 30.11.2025 16:05 feniks_tm
Класный диван :up: :D
у кожного своя "фотостудія" :lol:
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 30.11.2025 15:38пластиковий кейс треба було пакувати ще і у товстенну коробку з двох частин
нічосі :eek: по багатому B-)

Відправлено через 58 секунд:
feniks_tm: 30.11.2025 15:38Так, покриття звісно не "преміум" глянець, але наче особливих нарікань по якості нема, але то вже коли колупатиму клаву буде зрозуміло. Дивно, що на частину клав він продає саме глянцевий фр4 із золотими акцентами, а на частину отакий "в крапочку".
ЛГБТ-підсвіточка зате буде потужніше! профіт)
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 30.11.2025 17:13
feniks_tm: 30.11.2025 15:38пластиковий кейс треба було пакувати ще і у товстенну коробку з двох частин
нічосі :eek: по багатому B-)
Привілеї купівлі в офіційному магазі :gigi: кпрепаблік на алі взагалі у вживані зіпки пакує таке враження :lol:
leif
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 30.11.2025 13:40Кому треба, то в цього прода є світчі outemu peach magnetic silent. Моніторив ціни, помітно дешевше. 90 шт взяв з купоном за 25 дол.

цікаво як вони будуть у порівнянні з haimu в яких сайлентність організована без гумових прокладок. наскільки напрягатиме відчуття додатково тертя і оце от все. цікаво було б спробувати хайму хартбіт, порівняти з ТТС фроузенами, як два існуючих підходи до сайлентності (з "гумками" і без)
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

leif: 30.11.2025 17:15
aaleksandrenko: 30.11.2025 13:40Кому треба, то в цього прода є світчі outemu peach magnetic silent. Моніторив ціни, помітно дешевше. 90 шт взяв з купоном за 25 дол.

цікаво як вони будуть у порівнянні з haimu в яких сайлентність організована без гумових прокладок. наскільки напрягатиме відчуття додатково тертя і оце от все. цікаво було б спробувати хайму хартбіт, порівняти з ТТС фроузенами, як два існуючих підходи до сайлентності (з "гумками" і без)
Ось тут я дивився хороший короткий огляд про outemu peach сайлент
За рахунок силікону там точно буде максимальна сайлентність.

А де там додаткове тертя?
Там йдуть дві пластикові направлячі, всередині силіконова вставка. Вона йде не в рівень направляючих, а трохи тонша. Тому не контактує/треться об корпус при натисканні, а труться тільки пластикові направляючі. Силікон просто амортизує в верхній та нижній точці.
спойлер
оу.png
До речі, побачив ще якісь нові хайму схожого плану HAIMU Moonllight Magnetic Switch Silent Tactile Silicone https://www.aliexpress.com/item/1005010450248731.html
Цікавий дизайн. Але інфи що воно таке в інтернеті не знайшов. З виду наче низ світча пустотілий, а стем і магніт як капсула опускається чи що типу того.
leif
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 30.11.2025 17:48А де там додаткове тертя?
Там йдуть дві лпстикові направлячі, всередині силіконова вставка.
аа, my bad, погано подивився як саме зроблена вставкая, я чогось подумав горизонтальна теж є
Востаннє редагувалось 30.11.2025 17:50 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
feniks_tm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 30.11.2025 17:48До речі, побачив ще якісь нові хайму схожого плану HAIMU Moonllight Magnetic Switch Silent Tactile Silicone https://www.aliexpress.com/item/1005010450248731.html
Цікавий дизайн. Але інфи що воно таке в інтернеті не знайшов. З виду наче низ світча пустотілий, а стем і магніт як капсула опускається чи що типу того.
Ще одна варіація на топре. Для тих хто любить тактильність мембрани.
leif
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 30.11.2025 17:48Цікавий дизайн. Але інфи що воно таке в інтернеті не знайшов. З виду наче низ світча пустотілий, а стем і магніт як капсула опускається чи що типу того.
стопами оцього першопроходця (в НЕ світі)
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

leif: 30.11.2025 17:53
aaleksandrenko: 30.11.2025 17:48Цікавий дизайн. Але інфи що воно таке в інтернеті не знайшов. З виду наче низ світча пустотілий, а стем і магніт як капсула опускається чи що типу того.
стопами оцього першопроходця (в НЕ світі)
тепер зрозумів де там силікон))
В класичних йде пружина, а там силіконова напівсфера. Відповідно, буде й сайлент ефект.
Штука цікава, правда ціна 60+ дол вже не дуже цікава :)
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 30.11.2025 11:20 так вони таки дійшли до того, про що я писав недавно і поставили туди фр4 плейт. взагалі, гарний апдейт зробили і клавіатура, імхо, виглядає не тільки суттєво покраще першої версії 60ки а і випущеної пізніше 80ки: прикольна шумоізоляція з грамотним використанням силікону, маунт, кейс нарешті пристойний, світчі стали краще (не топчик, але хоч щось) і навіть геймерський пробіл поставили як VovaII завіщав :learn: :gamer:
Не виключаю своєї передвзятості, але щось слабенько, якщо чесно. Або з записом накосячив (скоріше за все, бо аутро теж паршивої якості). Якось металево-брязкально звучить :weep: Та ж NEO65 Sonic HE, безсумнівно, на голову краще звучить при вдвічі меншій ціні. Стокові свічі там ніякі, правда.
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 30.11.2025 18:42Або з записом накосячив (скоріше за все, бо аутро теж паршивої якості). Якось металево-брязкально звучить
складно сказати, я в принципі досить скептично ставлюсь до записів клавіатур, хіба що можна послухати у блогерів у яких постійні, вивірені і зрозумілі умови запису, і у тебе є такі ж клавіатури як у них були на записах, тобто була можливість співставити те що ти чуєш у себе з тим, що ти чуєш у них і таким нехитрим способом щось зрозуміти взагалі. в іншому випадку дуже багато змінних, щоб робити висновки, тільки якесь зовіссм загальне враження. здається, ще Скотт кейборед зробив огляд вутінгу, трохи пізніше гляну, що він назаписував.
feniks_tm: 30.11.2025 18:42Та ж NEO65 Sonic HE, безсумнівно, на голову краще звучить
якщо брати чисто звуковий аспект, то взагалі не здивуюсь
feniks_tm: 30.11.2025 18:42при вдвічі меншій ціні
а що там є вона на тао чи десь ще на китайських сайтах? бо, якщо тягнути через штати, як я тягаю з квертікейс, то доставочка додає солідно

в будь-якому випадку, все залежить від того, як розглядати НЕ клавіатуру: як єдиний борд в використанні, чи як ігровий контролер. як відомо, я за другий підхід, тому такі аспекти як звук для мене досить вторинні. + я тепер взагалі за сайленти для іграшок :gigi:
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif
Ну, я його тому і притягнув, що він за останній час тестив інші борди, тобто можна більш-менш обʼєктивно порівняти їх між собою. Але, схоже, саме на вутінгу мікрофон вирішив взяти неоплачувану відпустку :lol: Орієнтуватись на відоси можна лише у тому випадку, якщо там же є з чим порівнювати за однакових умов. А от очікувати такий же звук у реальному житті це можна одразу забути :rotate:
Востаннє редагувалось 30.11.2025 20:14 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 30.11.2025 20:13Орієнтуватись на відоси можна лише у тому випадку, якщо там же є з чим порівнювати за умови однакових умов.
так, я до цього ще додаю наявність власного досвіду з клавіатурами, які були записані в тих умовах, що на відео
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 30.11.2025 20:08 а що там є вона на тао чи десь ще на китайських сайтах? бо, якщо тягнути через штати, як я тягаю з квертікейс, то доставочка додає солідно
Не дивився, вутінг теж не безкоштовно везти :rotate: От саме QK чисто на китайських платформах дійсно проблематично знайти, що дивно.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
так, я до цього ще додаю наявність власного досвіду з клавіатурами, які були записані в тих умовах, що на відео
Кстати. Cerakey v 3.
Что они поменяли в третьей версии - они сменили стем крепления в лучшую сторону. Теперь там типа такой конструкции площалки которая крепится по низ кейкапа полностью сделаная из POM (по моему). И это очень повлияло на звук в лучшую сторону. Он теперь такой… благородный полу сайлент. Знаю чоо спорол хрень, но я не знаю как это иначе описать :D
Відповісти