Ах.. точно... сіра п'ятницяStTechnik: ↑ 20.11.2025 19:14 Там скидка на М6 сейчас 10 баксов.
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
Мені набрид постійно кривий переклад, який продавці не розуміють, останнім часом сходу англійською вже пишу їм))
Ах.. точно... сіра п'ятницяStTechnik: ↑ 20.11.2025 19:14 Там скидка на М6 сейчас 10 баксов.
Мені набрид постійно кривий переклад, який продавці не розуміють, останнім часом сходу англійською вже пишу їм))
Ага. Тут дайбоже что бы в понедельник отправили вообще. Но посмотрим. М6 менее чем за 2К грн - по моему норм. в 8к сенсор я не упарывался - взял на обычном 3395. Ей вообще чисто для работы.feniks_tm: ↑ 20.11.2025 19:15Ах.. точно... сіра п'ятниця
Воно не від сенсору залежить, а від контролеру/донглу. Ну і так, суцільне плацебо, навіть для компетітів ігр. Напрочуд, кейхрон навіть спромігся у людські спеки за людські гроші, я здивований (на фоні інших "робочих" мишок).StTechnik: ↑ 20.11.2025 19:20 в 8к сенсор я не упарывался - взял на обычном 3395. Ей вообще чисто для работы.
У меня у друга М3 - он прям очень сильно доволен качеством. Супруге выбрал именно М6 из за второго колеса. Много с широкими таблицами работает - ей удобно будет.я здивований (на фоні інших "робочих" мишок).
Если хочется экранчик как у АК 820 Pro то есть ещё вариант Aula F75 Max, а если хочется с кириллицей которая просвечивается и двумя годами гарантии то есть варианты Hator Skyffall 80 на линейных свитчах без экранчика и Skyfall 80 Pro на линейных сайлент свитчах и с экранчиком.sergey_m: ↑ 19.11.2025 13:52Вау,гляну,дякуюfeniks_tm: ↑ 19.11.2025 13:47 sergey_m
По неодноразовим порівнянням на реддіті (і не тільки), Aula F75 цікавіше за AK820.
Або Aula S75Melofon: ↑ 22.11.2025 13:23 Если хочется экранчик как у АК 820 Pro то есть ещё вариант Aula F75 Max
Та все ж нормально, що ти оце завівся. Це ж не Європа, де вихідний це вихідний день і нікого не колише)
Таки да. Уже завтра поедет. Я не завелся. Просто хотелось чето веселое написать.Та все ж нормально,
Згоден, колір моя повага, шкода що підходить здебільшого під світлі дошкиБарбарис: ↑ 24.11.2025 19:22 7mindfields, ага, вони. Знаю що є, хотів щось навіть до 1.9, але по кольору та стилістиці найбільше сподобались.
В день розпродажу Brutal-ів у cannonkeys буде також 50% знижки на всі аддони до них. Хотів взяти трохи дрібниць та FR4 плейт, але мене завжди манила латунь) мабуть таки не дарма, з такою рекламою доведеться взяти.leif: ↑ 24.11.2025 18:36 TLDR:
якщо подобаються тактильні світчі -- наполегливо рекомендую спробувати їх з мідним або латунним плейтом навіть якщо у вас недорогий бербоун
Барбарис: ↑ 24.11.2025 19:10 переважно живить кавомашину)
Карбон це інша історія ніж латунь і мідь. Найближче карбон до фр4, але якщо фр4 це такий собі підм'ючувач-нейтралізатор в звучанні, то у карбона є чітко виражений ухил в хайпітч. Щодо флексу з карбоном цікаво: з одного боку він твердий і пальці втомлюються ніби довбаєш в товсте скло, але з іншого боку він все одно якось флексить схоже на те як це робить знову ж таки фр4 (бо з точки зору складу матеріалу вони найближчі серед плейтів бо і там і там в основному смола, а потім вже склоткнанина чи вуглецевих волокно)Барбарис: ↑ 24.11.2025 19:10 leif, а як щодо карбону? Хоча для моєї бачу китайці роблять навіть латунні.
Нічого не видно але добре що змащені і змазка зберігалась . Для сайлентів це мастхевБарбарис: ↑ 24.11.2025 19:10 але вживу точно видно змащені.
Покаж фотку в зборіБарбарис: ↑ 24.11.2025 20:46 7mindfields
Так у мене світло-фіолетова, майже лавандова, навіть не далеко від рожевого![]()
Kosdnepr: ↑ 24.11.2025 20:58В день розпродажу Brutal-ів у cannonkeys буде також 50% знижки на всі аддони до них. Хотів взяти трохи дрібниць та FR4 плейт, але мене завжди манила латунь) мабуть таки не дарма, з такою рекламою доведеться взяти.leif: ↑ 24.11.2025 18:36 TLDR:
якщо подобаються тактильні світчі -- наполегливо рекомендую спробувати їх з мідним або латунним плейтом навіть якщо у вас недорогий бербоун