Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

Нє, ну то вже треба книгу друкувати, keeb psycho
feniks_tm
Member

Повідомлення

"У нас уже є каррера вдома" :gigi:
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 18.11.2025 13:51
Нє, ну то вже треба книгу друкувати, keeb psycho
50 відтінків cherry :gigi:

Відправлено через 24 секунди:
feniks_tm: 18.11.2025 14:07
"У нас уже є каррера вдома" :gigi:
Німецька B-) :super:

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Зроблено, до слова, прям дуже круто, це оте німецьке виробництво і німецька якість, які мій батя, дядько та інші дорослі навколо нахвалювали, коли я був малим. Зараз теж чимало крутих німецьких штук роблять, але саме тоді був особливий період

Відправлено через 2 години 3 хвилини 51 секунду:
а ось і дату виготовлення знайшов (прикольно позначено, еге ж?):
спойлер
Зображення
6 березня 1989 року. ще до об'єднання німеччини і на 5 місяців старше за мене :write:

Відправлено через 6 хвилин 42 секунди:
або 06 це не число місяця, а щось інше, тут я не можу бути до кінця впевнений, офк

Відправлено через 8 хвилин 53 секунди:
продавець виявився якийсь реально потужний, бо він заплатив не тільки за доставку з німеччини в Україну, так ще й за доставку по Україні, про що ми з ним не домовлялись. тобто я заплатив 2500 і все. до цього шматок такої машинки в якому була тільки клавіатура я купив за 1500 і то було досить непогано, як мені здавалось. але машинка на рарних черрі світчах так ще й в настільки гарному повінстю робочому стані і навіть з комплектними книжечками, буклетами, інструкціями за 2500 це взагалі круто.

купувати таке на ібей було б сильно складніше і дорожче через те, що машинка нелегка, 7 кг сама по собі без коробки, пакувального матеріалу і тд. та і стан там погірше у тих, які я бачив. ще й же ж ці машинки ніби як бувають не тільки на черрі світчах, а й marquardt 6180 або 6184, що додає додаткових веселощів при покупці
StTechnik
Member

Повідомлення

А тем временем Keychron обновила линейку HE моделей. Теперь они 8к и как я понял - свичи там теперь можно любые. Может и не факт, но как минимум никаких упоминаний о том что подходят только "такие" - нет. Единственное те которые идут в стоке - ну прям совсем "легкие" по пружине.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 19.11.2025 10:21теперь можно любые
тільки такі, як стоять з заводу, принаймні, станом на зараз.
StTechnik: 19.11.2025 10:21упоминаний о том что подходят только "такие" - нет.
на оф. сайті в описі це є, але з приміткою currently. виглядає так, що хочуть подивитись: прокатить ще разок такий підхід чи ні :D якщо будуть бачити, що не прокатіло (с) і різноманітні брати-китайці продовжують віджимати долю ринку -- додадуть сумісність, а якщо і так норм -- то не додадуть.

зазнались там щось, теж мені епл знайшовся :lol: :laugh:

світч використали той, що раніше вже був в їхніх бюджетних лемокей. по спеках і тих півтора оглядах, що можна знайти в інторнетах, світч м'яко кажучи нічого особливого і гірше ніж гати, що стоять в твоїй клавіатурі і справа не лише в пружині, яка просто звичайна коротка пружина.

короче, апдейт полягає в першу чергу в переході на тмр, бо технологія, очевидно, має потужні переваги в цьому сегменті і без неї буде вже складно утримувати позиції. зробили і 8к, від яких так досі і невідомо скільки реально толку, але вже ринковий стандарт для НЕ, тому без цього вже нікуди.
sergey_m
Junior

Повідомлення

Всім привіт! Вибираю на подарунок механічну клаву, 70-75% від розміру стандартної,без цифрового блоку. Знайшов на алі Аjazz AK820pro gift switch black десь 2100грн. Щось можна взяти краще в ці кошти? Ще думаю може краще шукати де самі символи з підсвіткою,а не тільки навколо клавіш? А так ніби гарна клава, у нас вона біля 2800грн по знижці та з укр.гравіровкою.
feniks_tm
Member

Повідомлення

sergey_m
По неодноразовим порівнянням на реддіті (і не тільки), Aula F75 цікавіше за AK820.
sergey_m
Junior

Повідомлення

feniks_tm: 19.11.2025 13:47 sergey_m
По неодноразовим порівнянням на реддіті (і не тільки), Aula F75 цікавіше за AK820.
Вау,гляну,дякую
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 19.11.2025 12:13на оф. сайті в описі це є, але з приміткою currently
Да. Прочитал этот момент. Чет ранее не обратил внимание. Ну в любом случае менять не собирался. В принципе я вообще не собирался менять. На ближайшую перспективу меня все даже больше чем устраивает )
artko
Member

Повідомлення

leif: 19.11.2025 12:13зазнались там щось, теж мені епл знайшовся
вони зараз ще намагаються профукати свою ще одну перевагу - на гіті кейхрона прошивка досі викладена тільки початкова, а лаунчер пропонує оновити до більш свіжої, з новим функционалом. і таку - не викладають...
StTechnik
Member

Повідомлення

artko
лаунчер пропонує оновити до більш свіжої,
Надо посмотреть /обновиться. А кстати если не секрет - что ты меняешь в прошивке?

Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
artko: 19.11.2025 20:02лаунчер пропонує оновити до більш свіжої,
Latest Version: v1.2.1
Last Update: 2025-06-21
Так эта прошивка в Ланчере уже давно. Я ее поставил практически сразу как купил. И свежее у меня в ланчере ничего нет.
artko
Member

Повідомлення

StTechnik: 19.11.2025 20:33А кстати если не секрет - что ты меняешь в прошивке?
я додав можливість керування кольором підсвічювання своїм сервісом (клавіатура працює індікатором мови введення, по кольору завжди бачу, яка обрана зараз), автошифт, зміна профілів при завантаженні иіграшки та автоматичне блокування meta клавіши.
ну, додав трохи можливостей автоматичного керування налаштуваннями.
ще планую, як буде час та натхення (та хоч один "несумісний" свіч) спробувати подебажити, чи дійсно вони несумісні...

а пропонує оновити - бо формально в мене 1.0.0 стоїть, трохи підпиляна особисто.
Geinz21
Member

Повідомлення

Заказал себе на Али Gateron Baby Kangaroo. Повезло выиграть купон на 10 баксов в местном пинболе и по итогу они мне обошлось в 37 баксов. Посмотрим как они, во всяком случае с продаваном пообщался, предложил либо Kangaroo, либо Weightlessness для моей Monsgeek.
StTechnik
Member

Повідомлення

artko
Мне вместе с набором керамических кейкапов положили два свича для пробела (он тяжелый) для некоторых свичей. Один магнитный второй механика. Магнитный я конечно же втулил - и да - он не работает. Могу просто подарить для экспериментов.
leif
Member

Повідомлення

зайшов сьогодні на кенонкейс, бачу анонсували, що знову на чорну п'ятницю будуть брутали віддавати по 100 і 150 баксів за 65% і 1800 форм-фактори відповідно.
згадав, що Kosdnepr свій брутал придбав рік тому. сподіваюсь, таки зібрав його :)

але оце ж вони їх нормально наклепали, що стільки часу не можуть розпродати. або ж наклепали небагато, а просто попит слабенький.

жосткі реалії клавіатурного бізнесу :horror:
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 20.11.2025 11:23 зайшов сьогодні на кенонкейс, бачу анонсували, що знову на чорну п'ятницю будуть брутали віддавати по 100 і 150 баксів за 65% і 1800 форм-фактори відповідно.
згадав, що Kosdnepr свій брутал придбав рік тому. сподіваюсь, таки зібрав його :)

але оце ж вони їх нормально наклепали, що стільки часу не можуть розпродати. або ж наклепали небагато, а просто попит слабенький.

жосткі реалії клавіатурного бізнесу :horror:
Apayado задомінувала більшість виробників, що ж ти хотів
leif
Member

Повідомлення

7mindfields
Розпродажів APAYADO на чорну п'ятницю не знайдеш, такий потужний товар не залежується B-)
StTechnik
Member

Повідомлення

Решил я таки проверить сервис доставки Миста из Китая. Заказал супруге мышку на Keychron с доставкой на китайский склад Миста.
Ну там конечно квест. Во первых 1. Адрес. Это трындец. Не понятно шо куда писать. Где провинция, где район, Половина английской транскрипцией, половина мандаринским. Но Пейпал адрес съел, написал "подтвержденный", что бы это не значило. Доставка по Китаю - 5 баксов. Причем это что бы было понятно - по Китаю - это Из Гуанджоу в Гуанджоу :gigi: Теперь ждем затаив дыхание. Следующий чекпоинт - получить трекинг и дождаться статуса отправлено.
Знаю что вам прям очень интересно (хоть про мышку, а не клавиатуру), поэтому буду держать плотно в курсе :gigi:
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik: 20.11.2025 19:07 Заказал супруге мышку на Keychron с доставкой на китайский склад Миста. ... Доставка по Китаю - 5 баксов
Невже з офіційного сайту)? Якщо так, то підозрюю що переплатили на рівному місці безтолку :rotate: Так, китайська то ще той челендж, але на тому ж тао жодних проблем із заповненням адреси, у міста десь була покрокова інструкція навіть.
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm: 20.11.2025 19:11Невже з офіційного сайту)? Якщо так, то підозрюю що переплатили на рівнмоу місці безтолку
Да, на оф сайте. Там скидка на М6 сейчас 10 баксов.
feniks_tm: 20.11.2025 19:11але на тому ж тао жодних проблем із заповненням адреси, у міста десь була покрокова інструкція навіть.
Ну для Тао - да. Но там не Тао. Плюс у Миста сам адрес по дебильному написан в кабинете. Но в Китае походу так принято. :D
Відповісти