Overсlockers.UA Team на HWBOT

Куратор теми: StingerYar
Бенчмарки и соревновательный оверклокинг
Відповісти
Автор
Повідомлення
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

---Вітаємо в нашому куточку змагального оверклокінгу та бенчмаркінгу!---

Ця тема присвячена команді ентузіастів розгону нашої конференції.
Ми вже стали найсильнішою командою України і продовжуємо нарощувати силу!
Допомагайте просувати нашу команду на головному центрі змагального оверклокінгу HWBOT.
спойлер
HWBOT – єдиний, на сьогоднішній день, світовий центр змагального бенчмаркінгу. Сайт, згодом, став чимось на зразок Steam для PC-геймерів. Багато в чому завдяки HWBOT виробники стали уважніше ставитися до інтересів любителів та майстрів розгону та щедро нагороджувати переможців онлайн-змагань. Бажаним для активної участі у житті HWBOT є знання англійської мови. Ресурс славиться строгою модерацією, нетерпимою до тих, хто лінується вивчати правила додавання результатів у тих чи інших дисциплінах. Прекрасне місце, щоб показати свої здібності до оверклокінгу.
Приєднуйтесь до нашого колективу ентузіастів! Пам'ятайте, вступити до команди можуть усі, хто цього бажає!

Коротка інструкція зі старту:
спойлер
1) Все свавілля відбувається на http://hwbot.org
2) У лівому верхньому куті потрібно вибрати "Register" (не забувайте вказати команду Overсlockers.UA)
3) Обирайте цікаві вам бенчмарки тут: http://hwbot.org/benchmarks
4) Уважно вивчіть правила щодо оформлення та подачі результатів (вони знаходяться поряд з кнопкою завантаження бенчмарку)
5) Починайте експериментувати!
Командні заставки для бенчмаркінгу (обирайте будь-який):
спойлер
HWBOT_wallpaper2(4k).jpg
HWBOT_wallpaper(FHD).jpg
Зображення
Зображення
Зображення
Ну і просто заставки:
спойлер
team-photo-2.jpg
team-photo-1.jpg
team-photo-3.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------Турніри, в яких можна змагатися----------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------Гайдерський розділ---------------------------------------------
спойлер
Йде робота над міні-сайтом команди, незабаром він стане доступним усім бажаючим.
Гайди лежать на Google Drive, поки що (російською):
О мой бог, что творят эти парни или FAQ по бенчмаркингу
Оптимизация настроек BIOS
Выбор и оптимизация ОС для бенчмаркинга
Эффективный прогон бенчмарков и их оптимизация
Зависимость бенчмарков от скорости накопителя
Види охолодження, їх ефективність, грошові витрати та витратні матеріали = coming soon
Джентльменський набір масового бенчінга систем = coming soon
Цікаві рішення для бенчмаркінгу
Файний відеогайд з ізоляції залізяччя для бенчмаркінгу при негативних температурах Автор: Vivi, екстремальний оверклокер ПАР.
Допомога у виборі оперативної пам'яті для бенчмаркінгу. Добірка чіпів DDR3.
Загальні нотатки з платформ, спостереження, особливості, хитрощі
-----------------------------------------Розділ підтримки---------------------------------------------
спойлер
Серйозно налаштованим оверклокерам команда допоможе з ліцензіями на бенчмарки, а також видасть необхідне спорядження для ефективного розгону.
Боїтеся відразу робити full-out на своїй профільній системі? Немає проблем, беріть залізо для експериментів, яке не шкода вбити! (Київ, або пересил)
Практикуйтеся у правильній ізоляції плати для боротьби з конденсатом, апаратному допрацюванню, вольтмодами, правильним твікам системи, прошивки з-під DOS. Може у вас просто є вільний час, і ви хочете принести очки собі та команді.
Зв'язуйтесь із капітаном (StingerYar).

Наразі доступні:
EVGA EPower;
EVGA EVBOT (трохи глючний);
ElmorLabs PMD;
ElmorLabs EVC2SE;
ElmorLabs BenchLab;
Термометри Benetech GM1312, здатні моніторити глибокий мінус;
Купа Armaflex та клячка для ізоляції;
Ліцензії на 3Dmark/VRMark;
Ліцензії на Acronis True Image;
Скажені серверні вентилятори, готові розрубати палець;
Випарник для рідкого азоту Kingpin F1;
Поради від оверклокерів-екстремалів; :gigi:
Востаннє редагувалось 16.09.2024 23:01 користувачем StingerYar, всього редагувалось 160 разів.
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

FoX_UA
в 10-11 классе уже не детки )) Но если заинтересует кого, то почему нет. Правда в их возрасте это проблематично, финансы... )
О, да, там такие уже не детки есть что ё-маё. :-)
Я им часто рассказываю про оверклкинг, про те встречи, на которых я бываю, азот и т.д. Ну, так, предварительно есть человек 10 которым очень интересно, ну, увидим... В пятницу 100% отчитаюсь с фотками. :D

Juv4uk
Ну, звичайно хочу мати вище місце, аніж маю на даний час, проте правда - є правда, третя робота намалювалась (не кожен день звісно, проте додатковий мізерний дохід також буде).
А в ТОП-10 я вже давно: :gigi:
Зображення

Добавлено через 2 минуты 37 секунд:
ukrtel
Я-бы уже :gigi: видеокарту заменил.
Уж очень хочу 960 на 4Гб.
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

я мав на увазi топ5 :lol:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

freedom2686
Спалил контору с КС :gigi:
Тоже было бы интересно посмотреть на результаты подобного мероприятия в школе. Глядишь на HWBOT станешь первым школьным преподавателем оверклокинга (ибо учитель esports по DOTA уже мейнстрим :gigi: ).
Для какого-то мизерного дохода кинь видеокарты на майнинг ETH.
Зачем 960-ю? Дождись уже новых поколений и бери их.

Juv4uk
Кількість подань до будь-якого змагання необмежена.
Andrey2005
Member

Повідомлення

18 место :up: :beer:
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar
Ну, ведь классно. :-) Кстати, у тебя такаго охлада как к моей видухе нету случайно? :-(
У меня в школе нет интернета. :(

Juv4uk
Ну, до 5-го мені ще далеко.

Andrey2005
Я ж говорил, что до конца недели будем 18-е. :super:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

freedom2686
Я могу выделить тебе это на переработку и адаптацию, если желаешь. Есть еще универсальный Deepcool для всяких тюфяков/старья, вроде Radeon 4550/GeForce 220, он твою если и потянет, то с серверным Sunon на максимуме оборотов, который я тебе выслал :gigi:
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar
Не, спс, с моими руками из жо.. я не адаптирую. :-)
Может уже на водичку переходить?
Snegovick
HWBOT OC Team

Повідомлення

freedom2686:Может уже на водичку переходить?
Для постоянной машины можно и на воду, а если бенчить и карточки и систему перебирать постоянно, то вода такого не позволит.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Snegovick
Проточная, или мороженная позволит, в отличии от замкнутого контура + меньше денег тратится (минус радиатор, фитинги, шланги, резервуар, а в первом случае так вообще только водоблока и перехода хватит)
Snegovick
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar
На проточке в КС валиться расточительно. Гринпис не одобрит.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Snegovick
Поэтому я утилизирую батарейки/лампы, фильтрую мусор, и недавно помогал сажать деревья в своем дворе :gigi:
Ню тьо такэ, в надежде, что меня не убьют за ~40-100л/час
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Snegovick:На проточке в КС валиться расточительно. Гринпис не одобрит.
Ну, тада ведро и морозилка льда :) Хотя лед будет тоже не бесплатным (как многие думают ;) )
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Народ, запускаэться ГПУПI , починаэ рахувати i потiм вилuтаэ... як вiдремонтувати ?
win7 x64, gpupi 2.2

Добавлено через 2 минуты 8 секунд:
ось така бiда
Вкладення
Снимок.JPG
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Разобрал только-что видеокарту.
Вентилятор тарахтит только один, и только после 80% оборотов.
А вот графический чип был почти без пасты, она почти вся расползлась по краям.
Потом снял усилительную пластину/она-же радиатор на ВРМ и память. Так вот, под термопрокладкой, на ВРМ и на памяти какая-то липко-жирная субстанция. Что это может быть?
Ещё пару вопросов. Как вы правильно наносите термопасту? Тонким слоем размазываете или капаете каплю в центр и прижимаете?
И может кто знает на барахолке у нас хорошего продавана термопасты и термопрокладок?!
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

под термопрокладкой, на ВРМ и на памяти какая-то липко-жирная субстанция.
Недавно разбирал свою 770, такая же дичь
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Провел наконецто тесты системы для олдскула (пень-4 + 9800). Т.к. спрашивали несколкьо людей то чтоб не писать всем в личку напишу тут
Участники - CeleronD 325, Р4 2800 Prescott, PentiumM 750. Видуха радик 9800, мать ASUS P4P800

проц----/--------память-----/----видео (GPU-RAM)-----/------3DMark03
сотношение архитектур
Cel325 --- 190*19=3610 / 190 2-2-2-6 / 400-333 - 7816
P4 2800 - 156*21=3293 / 196 2-2-2-6 / 400-333 - 7834
P4M750 -- 158*12=1897 / 197 2-2-2-6 / 400-333 - 7796

восемь тыщь
P4 2800 - 172*21=3608 / 214 2-3-3-6 / 400-333 - 7965
P4M750 -- 170*13=2207 / 212 2-3-3-6 / 400-333 - 8008

видуху чуть погнал
Cel325 --- 190*19=3610 / 190 2-2-2-6 / 444-333 - 8222
P4 2800 - 172*21=3614 / 215 2-3-3-6 / 444-333 - 8407
P4M750 -- 170*13=2206/ 212 2-3-3-6 / 444-333 - 8443

Вобщем видно что дотхан уделывает прескотт более чем в полтора раза.

У меня дотхан на 2700 точно гоняет марк, даже 2800 думаю сделаю. Т.е. если ни у кого нет прескота больше 4500МГц то я так понимаю этот олдскул тоже мне гонять? (те тесты что выложены понятное дело не окончательные - там чуть быстрее есть)
Andrey2005
Member

Повідомлення

Pentium M 760-770 имеет смысл искать?
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005:Pentium M 760-770 имеет смысл искать?
Ну, тут какбы вопрос в гонябельности. Вроде по результатам на боте 770-780 гонятся лучше чем 740-750, но как понимаешь это не факт :-/ В шину и у 750-го не упирается (множитель 14, шина у мамки 200 штатная)
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

RomanLV
Есть прескот 4620MHz, если есть материнка хорошая может и больше выжмет, могу выслать
Snegovick
HWBOT OC Team

Повідомлення

SergeyR
Это на азоте? :)
Відповісти