Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Geinz21
Member
leif
разве не Baby Kangaroo хайповыми считаются? Во всяком случае, на реддите их наравне с Gazzew Boba советуют.
разве не Baby Kangaroo хайповыми считаются? Во всяком случае, на реддите их наравне с Gazzew Boba советуют.
-
leif
Member
Geinz21
В залежності від того, що ти розумієш під хайпом
Бейбі кенгу це вже більш давній і визнаний варіант, який встиг обзавестись навіть другою версією.
а тайп ар з'явився не так давно, запропонував оригінальний підхід до тактильно світча, якого раніше особливо не було. Це десь біля року тому і з того часу все ще катається на хвилях хайпу, за моїми суб'єктивними спостереженнями
В залежності від того, що ти розумієш під хайпом
Бейбі кенгу це вже більш давній і визнаний варіант, який встиг обзавестись навіть другою версією.
а тайп ар з'явився не так давно, запропонував оригінальний підхід до тактильно світча, якого раніше особливо не було. Це десь біля року тому і з того часу все ще катається на хвилях хайпу, за моїми суб'єктивними спостереженнями
-
Geinz21
Member
leif
Я в около клавиатурной теме недавно, потому многих нюансов не знаю. Но после своего монсгика возвращаться на даки точно нет желания
Прежде всего, тяжесть нравится, клава не ерзает по столу. Более тихая работа свичей, поскольку у даки корпус так нифигово резонанс передавал от стучания по клавишам. Ну и внешний вид. Про цену уже молчу, на распродаже со свичами 2 года назад где-то в 100 баксов вышло. От рейзера и асуса с их геймерскими шильдиками такого не дождёшься 
Я в около клавиатурной теме недавно, потому многих нюансов не знаю. Но после своего монсгика возвращаться на даки точно нет желания
-
Melofon
Member
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/aula-f1 ... Z6Lsx.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/klavatu ... Zgngg.html
Я только зашел на олх и сразу нашел дешевле, зачем тот али когда реально и на олх можно иногда дешевле найти, я так мышки покупал на олх которые были на более чем на тысячу дешевлк чем на али, типа на али 3300-3600 а на олх 2000-2200грн.
-
leif
Member
Шо там, хтось шось цікаве клавітурне купує сьогодні на алішці?)
Мілкі йелоу про прям дуже дешево бачу, треба, мабуть, закупити запас
Відправлено через 1 годину 16 хвилин 26 секунд:
аа, ці знижки аж до 20 листопада, ну нормально, можна не поспішати, головне потім не провтикати як я з лофрі
Відправлено через 7 хвилин 36 секунд:
але деякі пропозиції ніби як обмежені по часу... курва, на цьому аліекспресі як на вокзалі з напьорсточніком: оп оп, сюди туди кручу, давай купуй, подорожчало подешевшало, майже закінчилось, не встиг, опа, тут дешевше, а ти вже купив дорожче)) жостко, треба вміть в аліекспрес, качать скілл. це я вже по купони і всілякі монети мовчу, я їх взагалі не шарю. бачив, що через фішку ОККО можна пару відсотків знижки вирубити
аа, ці знижки аж до 20 листопада, ну нормально, можна не поспішати, головне потім не провтикати як я з лофрі
але деякі пропозиції ніби як обмежені по часу... курва, на цьому аліекспресі як на вокзалі з напьорсточніком: оп оп, сюди туди кручу, давай купуй, подорожчало подешевшало, майже закінчилось, не встиг, опа, тут дешевше, а ти вже купив дорожче)) жостко, треба вміть в аліекспрес, качать скілл. це я вже по купони і всілякі монети мовчу, я їх взагалі не шарю. бачив, що через фішку ОККО можна пару відсотків знижки вирубити
-
7mindfields
Member
Можу тобі продати два паки 90 і 45шт по ціні аліекспреса, десь 50 було в юзі близько місяця, інші новіleif: ↑ 11.11.2025 11:27 Шо там, хтось шось цікаве клавітурне купує сьогодні на алішці?)
але деякі пропозиції ніби як обмежені по часу... курва, на цьому аліекспресі як на вокзалі з напьорсточніком: оп оп, сюди туди кручу, давай купуй, подорожчало подешевшало, майже закінчилось, не встиг, опа, тут дешевше, а ти вже купив дорожче)) жостко, треба вміть в аліекспрес, качать скілл. це я вже по купони і всілякі монети мовчу, я їх взагалі не шарю. бачив, що через фішку ОККО можна пару відсотків знижки вирубити![]()
-
leif
Member
45 мені ні туди ні сюди) а щодо 90, то на алі 168 грн - 35 шт, якщо по цій же, то це це 90 за 432грн? але ж ще доставка новою поштою від тебе до мене буде як 30% цієї ціни чи біля того7mindfields: ↑ 11.11.2025 11:41Можу тобі продати два паки 90 і 45шт по ціні аліекспреса, десь 50 було в юзі близько місяця, інші нові
-
Барбарис
Member
leif, це лінійні? А з тактильних є якісь цікаві новинки?
-
7mindfields
Member
Також правда, тоді краще тягнути з аліleif: ↑ 11.11.2025 11:4845 мені ні туди ні сюди) а щодо 90, то на алі 168 грн - 35 шт, якщо по цій же, то це це 90 за 432грн? але ж ще доставка новою поштою від тебе до мене буде як 30% цієї ціни чи біля того7mindfields: ↑ 11.11.2025 11:41Можу тобі продати два паки 90 і 45шт по ціні аліекспреса, десь 50 було в юзі близько місяця, інші новія то нікуди не поспішаю, щоб не почекати безкоштовну доставку з алі в радіусі 1 квартал
-
leif
Member
лінійні, так. з тактильних нічого цікавого з великими знижками не помітивБарбарис: ↑ 11.11.2025 11:54leif, це лінійні? А з тактильних є якісь цікаві новинки?
-
Барбарис
Member
leif, ну мені просто панди та дюроки всплили, т1 було б цікаво спробувати.
-
leif
Member
Барбарис
Скільки просять за т1 мінімально на Алі? Бо вони у нас є в фанкейс по 150грн за 10шт, що вже досить недорого. Наскільки дешевше на Алі?
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
А панди які? Оті від ММД?
Якщо вони, то це ж дешман якийсь лютий, у якого від тих самих холі панд саме ім'я і то мабуть тому що вже нема кому по шапці надавати за його нахабне використання
Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Трушні холі панди зараз мінімально по $0.71 за світч + доставка. Тобто 90шт, обійдеться десь $72 з доставкою ну може трохи дешевше якщо не НП шопінг але плсю мінус пару баксів
Скільки просять за т1 мінімально на Алі? Бо вони у нас є в фанкейс по 150грн за 10шт, що вже досить недорого. Наскільки дешевше на Алі?
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
А панди які? Оті від ММД?
Якщо вони, то це ж дешман якийсь лютий, у якого від тих самих холі панд саме ім'я і то мабуть тому що вже нема кому по шапці надавати за його нахабне використання
Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Трушні холі панди зараз мінімально по $0.71 за світч + доставка. Тобто 90шт, обійдеться десь $72 з доставкою ну може трохи дешевше якщо не НП шопінг але плсю мінус пару баксів
-
Барбарис
Member
leif, т1 440 за 30 штук. Панди 2 по 11 баксів за 80, але виробника не пишуть. Треба джеміні запрягти знайти десь скидки.
-
leif
Member
Барбарис
Ну, бачиш, на т1 це взагалі мінімальна знижка у порівнянні з фанкейс
так, це ж ті самі дешман панди. Якщо якісь "панди" і брати то як мінімум від глоріус, все інше викинуті гроші імхо
Відправлено через 45 секунд:
Як же вкурвлює використання цього бренду усіма підряд просто тому що колись був настільки шалений хайп на ОГ інвір ході панди
Ну, бачиш, на т1 це взагалі мінімальна знижка у порівнянні з фанкейс
так, це ж ті самі дешман панди. Якщо якісь "панди" і брати то як мінімум від глоріус, все інше викинуті гроші імхо
Відправлено через 45 секунд:
Як же вкурвлює використання цього бренду усіма підряд просто тому що колись був настільки шалений хайп на ОГ інвір ході панди
-
Барбарис
Member
leif, мабуть затарюсь на фанкейс різними, хоча по звуку мені найбільше т1 зайшли.
-
7mindfields
Member
На фанкіс реально непогані знижки зараз єleif: ↑ 11.11.2025 12:24 Барбарис
Скільки просять за т1 мінімально на Алі? Бо вони у нас є в фанкейс по 150грн за 10шт, що вже досить недорого.
Але я думаю, що мова йшла про durock t1 silent shrimp, а не t1 dark amber
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Якщо треба саме сайлент тактильні - akko silent penguin непогані за свою цінуБарбарис: ↑ 11.11.2025 13:23 leif, мабуть затарюсь на фанкейс різними, хоча по звуку мені найбільше т1 зайшли.
-
Барбарис
Member
7mindfields,
Таких немає.
Є Durock Twilight чи JWK Iced Matcha. А пінгвіни в мене вже є. Для цікавості хочу щось інше тактильне та не обов'язково сайлент. Та й амбери доволі тихі, судячи з ютубу та тестів JWK.
Є Durock Twilight чи JWK Iced Matcha. А пінгвіни в мене вже є. Для цікавості хочу щось інше тактильне та не обов'язково сайлент. Та й амбери доволі тихі, судячи з ютубу та тестів JWK.
-
kairo
Member
Недавно дивився історію механічних клавіатур й там розповідали про stealios, підробку, яку продавав офіційний реселер свічів Zealios. Цікаво, яка ситуація із підробками на Аліку.
-
leif
Member
артефакт під'їхав
верхню панель я вже зняв
з урахуванням того, що в 92му контора вже фактично не працювала, це максимум 91 рік, може, коли розберу, знайду якусь більш точну дату. поки неясно.
- світчі дійсно мають більш тонкий стем і це одразу помітно, але відчуваються і звучать відмінно від того як відчувались вінтаж блеки того ж часу, які я харвестив з вайсів. свої кейкапи поки не приміряв, подивимось
- профіль кейкапів прям цікавий, трохи потицяв -- кайф.
Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
не те щоб я мав щось проти фулл-ПЦ світчів, сам такими користуюсь, але з ними треба просто розуміти що ти купуєш, як будеш його модити, куди поставиш і що це все буде. бо інакше може зовсім не зайти
з урахуванням того, що в 92му контора вже фактично не працювала, це максимум 91 рік, може, коли розберу, знайду якусь більш точну дату. поки неясно.
- світчі дійсно мають більш тонкий стем і це одразу помітно, але відчуваються і звучать відмінно від того як відчувались вінтаж блеки того ж часу, які я харвестив з вайсів. свої кейкапи поки не приміряв, подивимось
- профіль кейкапів прям цікавий, трохи потицяв -- кайф.
Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
саме так. я останнім часом кілька сетів світчів і собі купив у них.7mindfields: ↑ 11.11.2025 13:26На фанкіс реально непогані знижки зараз є
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
обережно, повністю полікарбонатний світч) краще взяти фулл нейлоновий т1Барбарис: ↑ 11.11.2025 13:49JWK Iced Matcha
не те щоб я мав щось проти фулл-ПЦ світчів, сам такими користуюсь, але з ними треба просто розуміти що ти купуєш, як будеш його модити, куди поставиш і що це все буде. бо інакше може зовсім не зайти
-
Барбарис
Member
Я знаю, що це за матеріали, але поняття не маю як це буде в клаві, крім тестів на ютуб. Звісно модити мені мабуть буде ліньleif: ↑ 11.11.2025 21:23обережно, повністю полікарбонатний світч) краще взяти фулл нейлоновий т1Барбарис: ↑ 11.11.2025 13:49JWK Iced Matcha
Ще знайшов на просторах 90 шт. Mode Anthracite, як на мене доволі цікаво.