Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Geinz21
Member

Повідомлення

leif
разве не Baby Kangaroo хайповыми считаются? Во всяком случае, на реддите их наравне с Gazzew Boba советуют.
leif
Member

Повідомлення

Geinz21
В залежності від того, що ти розумієш під хайпом :)

Бейбі кенгу це вже більш давній і визнаний варіант, який встиг обзавестись навіть другою версією.

а тайп ар з'явився не так давно, запропонував оригінальний підхід до тактильно світча, якого раніше особливо не було. Це десь біля року тому і з того часу все ще катається на хвилях хайпу, за моїми суб'єктивними спостереженнями
Geinz21
Member

Повідомлення

leif
Я в около клавиатурной теме недавно, потому многих нюансов не знаю. Но после своего монсгика возвращаться на даки точно нет желания :) Прежде всего, тяжесть нравится, клава не ерзает по столу. Более тихая работа свичей, поскольку у даки корпус так нифигово резонанс передавал от стучания по клавишам. Ну и внешний вид. Про цену уже молчу, на распродаже со свичами 2 года назад где-то в 100 баксов вышло. От рейзера и асуса с их геймерскими шильдиками такого не дождёшься :laugh:
Melofon
Member

Повідомлення

Vlaad13: 08.11.2025 12:25 знайшов тільки за 3.2к або не можу знайти норм продавця :weep:
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/aula-f1 ... Z6Lsx.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/klavatu ... Zgngg.html
Я только зашел на олх и сразу нашел дешевле, зачем тот али когда реально и на олх можно иногда дешевле найти, я так мышки покупал на олх которые были на более чем на тысячу дешевлк чем на али, типа на али 3300-3600 а на олх 2000-2200грн.
leif
Member

Повідомлення

Шо там, хтось шось цікаве клавітурне купує сьогодні на алішці?)

Мілкі йелоу про прям дуже дешево бачу, треба, мабуть, закупити запас :gigi:

Відправлено через 1 годину 16 хвилин 26 секунд:
аа, ці знижки аж до 20 листопада, ну нормально, можна не поспішати, головне потім не провтикати як я з лофрі :lol:

Відправлено через 7 хвилин 36 секунд:
але деякі пропозиції ніби як обмежені по часу... курва, на цьому аліекспресі як на вокзалі з напьорсточніком: оп оп, сюди туди кручу, давай купуй, подорожчало подешевшало, майже закінчилось, не встиг, опа, тут дешевше, а ти вже купив дорожче)) жостко, треба вміть в аліекспрес, качать скілл. це я вже по купони і всілякі монети мовчу, я їх взагалі не шарю. бачив, що через фішку ОККО можна пару відсотків знижки вирубити :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 11.11.2025 11:27 Шо там, хтось шось цікаве клавітурне купує сьогодні на алішці?)

Мілкі йелоу про прям дуже дешево бачу, треба, мабуть, закупити запас :gigi:

Відправлено через 1 годину 16 хвилин 26 секунд:
аа, ці знижки аж до 20 листопада, ну нормально, можна не поспішати, головне потім не провтикати як я з лофрі :lol:

Відправлено через 7 хвилин 36 секунд:
але деякі пропозиції ніби як обмежені по часу... курва, на цьому аліекспресі як на вокзалі з напьорсточніком: оп оп, сюди туди кручу, давай купуй, подорожчало подешевшало, майже закінчилось, не встиг, опа, тут дешевше, а ти вже купив дорожче)) жостко, треба вміть в аліекспрес, качать скілл. це я вже по купони і всілякі монети мовчу, я їх взагалі не шарю. бачив, що через фішку ОККО можна пару відсотків знижки вирубити :lol:
Можу тобі продати два паки 90 і 45шт по ціні аліекспреса, десь 50 було в юзі близько місяця, інші нові
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.11.2025 11:41Можу тобі продати два паки 90 і 45шт по ціні аліекспреса, десь 50 було в юзі близько місяця, інші нові
спойлер
Зображення
45 мені ні туди ні сюди) а щодо 90, то на алі 168 грн - 35 шт, якщо по цій же, то це це 90 за 432грн? але ж ще доставка новою поштою від тебе до мене буде як 30% цієї ціни чи біля того :dontknow: я то нікуди не поспішаю, щоб не почекати безкоштовну доставку з алі в радіусі 1 квартал
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, це лінійні? А з тактильних є якісь цікаві новинки?
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 11.11.2025 11:48
7mindfields: 11.11.2025 11:41Можу тобі продати два паки 90 і 45шт по ціні аліекспреса, десь 50 було в юзі близько місяця, інші нові
спойлер
Зображення
45 мені ні туди ні сюди) а щодо 90, то на алі 168 грн - 35 шт, якщо по цій же, то це це 90 за 432грн? але ж ще доставка новою поштою від тебе до мене буде як 30% цієї ціни чи біля того :dontknow: я то нікуди не поспішаю, щоб не почекати безкоштовну доставку з алі в радіусі 1 квартал
Також правда, тоді краще тягнути з алі
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 11.11.2025 11:54leif, це лінійні? А з тактильних є якісь цікаві новинки?
лінійні, так. з тактильних нічого цікавого з великими знижками не помітив
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, ну мені просто панди та дюроки всплили, т1 було б цікаво спробувати.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис
Скільки просять за т1 мінімально на Алі? Бо вони у нас є в фанкейс по 150грн за 10шт, що вже досить недорого. Наскільки дешевше на Алі?

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
А панди які? Оті від ММД?

Якщо вони, то це ж дешман якийсь лютий, у якого від тих самих холі панд саме ім'я і то мабуть тому що вже нема кому по шапці надавати за його нахабне використання

Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Трушні холі панди зараз мінімально по $0.71 за світч + доставка. Тобто 90шт, обійдеться десь $72 з доставкою ну може трохи дешевше якщо не НП шопінг але плсю мінус пару баксів
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, т1 440 за 30 штук. Панди 2 по 11 баксів за 80, але виробника не пишуть. Треба джеміні запрягти знайти десь скидки.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис
Ну, бачиш, на т1 це взагалі мінімальна знижка у порівнянні з фанкейс

так, це ж ті самі дешман панди. Якщо якісь "панди" і брати то як мінімум від глоріус, все інше викинуті гроші імхо

Відправлено через 45 секунд:
Як же вкурвлює використання цього бренду усіма підряд просто тому що колись був настільки шалений хайп на ОГ інвір ході панди
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, мабуть затарюсь на фанкейс різними, хоча по звуку мені найбільше т1 зайшли.
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 11.11.2025 12:24 Барбарис
Скільки просять за т1 мінімально на Алі? Бо вони у нас є в фанкейс по 150грн за 10шт, що вже досить недорого.
На фанкіс реально непогані знижки зараз є :eek:
Але я думаю, що мова йшла про durock t1 silent shrimp, а не t1 dark amber :think:

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Барбарис: 11.11.2025 13:23 leif, мабуть затарюсь на фанкейс різними, хоча по звуку мені найбільше т1 зайшли.
Якщо треба саме сайлент тактильні - akko silent penguin непогані за свою ціну
Барбарис
Member

Повідомлення

7mindfields, :gigi: Таких немає.
Є Durock Twilight чи JWK Iced Matcha. А пінгвіни в мене вже є. Для цікавості хочу щось інше тактильне та не обов'язково сайлент. Та й амбери доволі тихі, судячи з ютубу та тестів JWK.
kairo
Member

Повідомлення

Недавно дивився історію механічних клавіатур й там розповідали про stealios, підробку, яку продавав офіційний реселер свічів Zealios. Цікаво, яка ситуація із підробками на Аліку.
leif
Member

Повідомлення

артефакт під'їхав :D
спойлер
Зображення
верхню панель я вже зняв

з урахуванням того, що в 92му контора вже фактично не працювала, це максимум 91 рік, може, коли розберу, знайду якусь більш точну дату. поки неясно.

- світчі дійсно мають більш тонкий стем і це одразу помітно, але відчуваються і звучать відмінно від того як відчувались вінтаж блеки того ж часу, які я харвестив з вайсів. свої кейкапи поки не приміряв, подивимось :rotate:
- профіль кейкапів прям цікавий, трохи потицяв -- кайф.

Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
7mindfields: 11.11.2025 13:26На фанкіс реально непогані знижки зараз є
саме так. я останнім часом кілька сетів світчів і собі купив у них.

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
обережно, повністю полікарбонатний світч) краще взяти фулл нейлоновий т1

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
не те щоб я мав щось проти фулл-ПЦ світчів, сам такими користуюсь, але з ними треба просто розуміти що ти купуєш, як будеш його модити, куди поставиш і що це все буде. бо інакше може зовсім не зайти
Барбарис
Member

Повідомлення

leif: 11.11.2025 21:23
обережно, повністю полікарбонатний світч) краще взяти фулл нейлоновий т1

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
не те щоб я мав щось проти фулл-ПЦ світчів, сам такими користуюсь, але з ними треба просто розуміти що ти купуєш, як будеш його модити, куди поставиш і що це все буде. бо інакше може зовсім не зайти
Я знаю, що це за матеріали, але поняття не маю як це буде в клаві, крім тестів на ютуб. Звісно модити мені мабуть буде лінь :gigi:
Ще знайшов на просторах 90 шт. Mode Anthracite, як на мене доволі цікаво.
Відповісти