Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ShaggY
Member
Я пользуюсь вмвар 3.0 и норм, не глючит вообще, хотя возможно от образа зависит.
-
ronemun
Advanced Member
так, для 8 потоків хватить і вмваре плеєра (останній, 5-й, підтримує 8 потоків)
але нема скріпта для Мака, тож прийдеться Віртуалбоксом виставляти 16 потоків (він дозволяє виставити машині у 2 рази більше потоків ніж має процесор ще до загрузки машини). Тай образ готовий на лінуксфорже під віртуалбокс
але нема скріпта для Мака, тож прийдеться Віртуалбоксом виставляти 16 потоків (він дозволяє виставити машині у 2 рази більше потоків ніж має процесор ще до загрузки машини). Тай образ готовий на лінуксфорже під віртуалбокс
-
Шаженла
Member
Опечатка?- FAHBench - тест швидкості відеокарт і процесора на основі ядра 17 (ZETA).
Ошибся, интересное имя однако..._ 17 - імя-ZETA, двіжок: OpenCL 1.2, для карт: АТІ-від 5ххх серій, Нвідія-від 4xxx, Інтел-від 3000). Працює тільки у 7-му клієнті, пишуть, можна і в 6-му, тільки тре настроювати вручну,
Ну первый пост темы просто отличный
Добавлено через 9 минут 55 секунд:
Вопрос, а какие задания на ядре a3 сейчас самые вкусные?
-
ronemun
Advanced Member
ще не давно у 6-му клієнті (і в Ліні, і у Вінді) ловились 75хх (на betateam) і 69хх (на всі інші). bigpackets давно значення не має.
В цих задач середный ППД, на рівні з 80хх задачами. 75хх задачі трохи різняться прибутком, 69хх-ні. Але, нажаль, з сервера для 69хх задач пізніше почали йти 85хх які серйозно спортили очки.
В цих задач середный ППД, на рівні з 80хх задачами. 75хх задачі трохи різняться прибутком, 69хх-ні. Але, нажаль, з сервера для 69хх задач пізніше почали йти 85хх які серйозно спортили очки.
-
Artistus
Digital Artist
Бааалін, у мене зловило завдання 8101 (Run 4, Clone 9, Gen 222) на 16 потоків у VirtualBox. Але щось мені здається, що або ця коробка плужить, бо TPF у мене на цьому 2 год 38 хв. І завдання буде пораховане аж за 11 з копійками діб. Виходить, у мене не буде бонусів в такому разі, чи що? Мусив поставити Лінукс Убунту, бо образ з linuxforge не хтів зв’язуватися з інетом. Візуально інтерфейс відверто плужить, може якісь косяки в самому лінуксі?
Чи може то я задачу зловив не путьову?
Може вставити туди скрипт для 16 ядер, а в налаштунках коробки зробити 8, як і положено?
Чи то все так має бути і мені не світять великі жабенята?
Чи може то я задачу зловив не путьову?
Може вставити туди скрипт для 16 ядер, а в налаштунках коробки зробити 8, як і положено?
Чи то все так має бути і мені не світять великі жабенята?
-
ronemun
Advanced Member
звичайно тре було перезавантажити віртуалку назад у 8 потоків. Також не можна У VirtualBox лишати віртуалку на 16 а клієнт запускати з smp 8 - теж будуть тормоза. Для Core i7 2600k@4600 крок у 8101 десь 45 хв. - тобто все одно не встигаєш. Тре ловити 8102-8105 - вони на третину коротші і теж дуже часто йдуть. Якщо прийде 8101 - викидай. Хоча взагалі є сумнів - у мене 3770к@4700 (аналог 4850-4900 для 2600к) у віртуалбоксі ледве встигає - крок для 8103 чи 8105 - 33хв 45с. Тобто тобі все таки тре нативний лінукс чи Мак - може 4600 хватить.
Щодо скрипта - у новіших версіях Ліня він не діяв - давніше ми розглядали, хлопці щось писали, але кінцевої версії не виклали. SergeyR на 3960к рахує - отже має скрипт. Можна взяти старіший образ (він ІвіБрідж не підтримує) для VMWare - там цей скрипт працює, а VMware player тре 5-ї версії - підтримує 8 потоків. Хоча краще все таки нативно.
Є варіант ловити у віртуалці на 16 потоків (віртуалбокс), а рахувати і здавати у реальній системі - 6-й клієнт дозволяє переносити дані (7-й не знаю, у віндовсі не дає, але якщо зробити віртуалку з основної системи - то може все буде ок - але тре рішити конфлікти з мережевими адресами)
Щодо потоків у віртуалбокс - є команди які в реальному часі змінюють кількість потоків машини, але, очевидно гостьова ОС має підтримувати гаряче підключення - ну і все одно рахувати необхідно на 8 потоках - тож тре вертати назад, і можливо, перегружати клієнт.
..образ з linuxforge не хтів зв’язуватися з інетом
А в настройках марежі віртуалки, режим моста ставив? Образ по замовчуванню настроєний на DHCP. Якщо його нема (у маршрутизаторі чи ще десь) то у мережі віртуалки тре включити режим прямого звязку чи NAT.
Щодо скрипта - у новіших версіях Ліня він не діяв - давніше ми розглядали, хлопці щось писали, але кінцевої версії не виклали. SergeyR на 3960к рахує - отже має скрипт. Можна взяти старіший образ (він ІвіБрідж не підтримує) для VMWare - там цей скрипт працює, а VMware player тре 5-ї версії - підтримує 8 потоків. Хоча краще все таки нативно.
Є варіант ловити у віртуалці на 16 потоків (віртуалбокс), а рахувати і здавати у реальній системі - 6-й клієнт дозволяє переносити дані (7-й не знаю, у віндовсі не дає, але якщо зробити віртуалку з основної системи - то може все буде ок - але тре рішити конфлікти з мережевими адресами)
Щодо потоків у віртуалбокс - є команди які в реальному часі змінюють кількість потоків машини, але, очевидно гостьова ОС має підтримувати гаряче підключення - ну і все одно рахувати необхідно на 8 потоках - тож тре вертати назад, і можливо, перегружати клієнт.
..образ з linuxforge не хтів зв’язуватися з інетом
А в настройках марежі віртуалки, режим моста ставив? Образ по замовчуванню настроєний на DHCP. Якщо його нема (у маршрутизаторі чи ще десь) то у мережі віртуалки тре включити режим прямого звязку чи NAT.
-
ronemun
Advanced Member
команда 101 місце
SergeyR 110.000.000
SergeyR 110.000.000
-
Artistus
Digital Artist
У світлі грядущої події почав готувати святкову картинку для новини на головній.
Невеличкий тізер:
Це попередній дизайн. Остаточний буде в золоті.
Волпейпер зробити з остаточним варіантом, чи ні, шановні колеги?
Невеличкий тізер:
Це попередній дизайн. Остаточний буде в золоті.
Волпейпер зробити з остаточним варіантом, чи ні, шановні колеги?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Artistus
мне нравится
вот только @ чуть круглее\ровнее и будет класс а как будешь золото делать?
обоину по любому надо, на память
мне нравится
вот только @ чуть круглее\ровнее и будет класс а как будешь золото делать?
обоину по любому надо, на память
-
Artistus
Digital Artist
Ну, ця кругла фіндіфлюшка буде золота, типу, як медалька.
А щодо @, то такої вона уже форми у даному шрифті. Якщо зробити ідеально рівно і кругло (що не є проблема), то може вся харизма втратитись...
А щодо @, то такої вона уже форми у даному шрифті. Якщо зробити ідеально рівно і кругло (що не є проблема), то може вся харизма втратитись...
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Artistus
понял , как я понимаю золото с фш будет?
понял , как я понимаю золото с фш будет?
-
ronemun
Advanced Member
а крутитись буде
-
Artistus
Digital Artist
Крутитись не буде, золото буде фотошопівське.
-
Artistus
Digital Artist
ronemun
Наскільки я помітив, то приріст ППД нелінійний в залежності від приросту потужності системи (а відтак швидкості розрахунку).
Наскільки я помітив, то приріст ППД нелінійний в залежності від приросту потужності системи (а відтак швидкості розрахунку).
-
ronemun
Advanced Member
я це врахував
(16*2,9)/(6*4,6)=1,7 отже ППД має бути більше у 2,2 рази (310к), а насправді більше у 2,85 рази, що означає що система швидша у 2 рази - це видно по співвідношенню ТПФ 18.7/9.3. Виходить що частота проців не 2.9 (це номінал) а 3.4 (турбо буст), але всі писали що максимальний турбобуст, який люди фіксували для всіх ядер був 3.1
А може це щось інше - лінукс кращий, кракен і т.п.
Можливо помилка моя, томущо взяв за основу свій комп у віртуалці, хоча втрати у ній десь 5%, а тут виходить всі 10%. Також інші пишуть що ППД таких систем максиму ~340к, а тут 400
(16*2,9)/(6*4,6)=1,7 отже ППД має бути більше у 2,2 рази (310к), а насправді більше у 2,85 рази, що означає що система швидша у 2 рази - це видно по співвідношенню ТПФ 18.7/9.3. Виходить що частота проців не 2.9 (це номінал) а 3.4 (турбо буст), але всі писали що максимальний турбобуст, який люди фіксували для всіх ядер був 3.1
А може це щось інше - лінукс кращий, кракен і т.п.
Можливо помилка моя, томущо взяв за основу свій комп у віртуалці, хоча втрати у ній десь 5%, а тут виходить всі 10%. Також інші пишуть що ППД таких систем максиму ~340к, а тут 400
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
Processor E5-2690 - МАКСИМАЛЬНАЯ ТАКТОВАЯ ЧАСТОТА С ТЕХНОЛОГИЕЙ TURBO BOOST 3,8GHz
Processor E5-2670 - МАКСИМАЛЬНАЯ ТАКТОВАЯ ЧАСТОТА С ТЕХНОЛОГИЕЙ TURBO BOOST 3,3GHz
Вполне возможно если мои два 2670 работают на частоте 3,0 при полной нагрузке всех ядер то 2690 работает на
3,4-3,5 GHz
Processor E5-2690 - МАКСИМАЛЬНАЯ ТАКТОВАЯ ЧАСТОТА С ТЕХНОЛОГИЕЙ TURBO BOOST 3,8GHz
Processor E5-2670 - МАКСИМАЛЬНАЯ ТАКТОВАЯ ЧАСТОТА С ТЕХНОЛОГИЕЙ TURBO BOOST 3,3GHz
Вполне возможно если мои два 2670 работают на частоте 3,0 при полной нагрузке всех ядер то 2690 работает на
3,4-3,5 GHz
-
ShaggY
Member
И если там выставленны настройки для полной производительности, то проц вполне может держать 3,5.. Я уже видел как правда в винде, но тем не менее, при изменении электропитания с "сбалансированый" на "высокая производительность" проц поднял частоту на 100 мегагерц, фигня, но для всех ядер на двух процах, думаю нормально.
И по моуйму, у нас очередной недельный рекорд
И по моуйму, у нас очередной недельный рекорд
-
ronemun
Advanced Member
ShaggY 9,000,000 - прискорення шалене
рекорд за тиждень (календарний)
команда 10,414,620
SergeyR 3,923,611
ShaggY 624,929
Vlad_Chudo 78,571
рекорд за тиждень (календарний)