Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
StTechnik
Member
Адрес биллинга по сути не должен влиять на налог. Т.к. налог взимается по признаку "не пересечение таможенной зоны ЕС".
-
leif
Member
Схиляюсь до цього варіанту
Відправлено через 15 хвилин 47 секунд:
А є у когось зайві 5хв спробувати заради цікавості, чи буде у вас таке ж у них?
Магаз: candykeys.com
Просто додати що завгодно в кошик, ввести адресу німецького складу нп і дані карти.
Платити звісно не треба
-
feniks_tm
Member
Та там і вводити нічого не треба, просто змінити країну білінгу на Україну і TAX зникає.leif: ↑ 24.10.2025 13:34 Просто додати що завгодно в кошик, ввести адресу німецького складу нп і дані карти.
Платити звісно не требапросто глянути чи та4ож відніме податок
-
leif
Member
feniks_tm
Отакий прикол
Отакий прикол
-
StTechnik
Member
Пользуйся пока не прикрыли. Там форма глючит и работает не правильно. Только что проверил.leif: ↑ 24.10.2025 13:39Отакий прикол
-
leif
Member
StTechnik
Так я вже скористався) буду ще, якщо встигну. Там у них не так щоб сильно під мене асортимент, але трохи затаритись можна)
Залишається сподіватись, що глюк не пофіксять поки я все цікаве для себе не загребу
Так я вже скористався) буду ще, якщо встигну. Там у них не так щоб сильно під мене асортимент, але трохи затаритись можна)
Залишається сподіватись, що глюк не пофіксять поки я все цікаве для себе не загребу
-
feniks_tm
Member
Та пішли вони в дупу, я думав NPShopping було довгоfeniks_tm: ↑ 23.10.2025 12:54 Якщо дійсно 10+ робочих, то міст поза конкуренцією зараз.
-
leif
Member
feniks_tm
Це міст? А якого числа приїхало на склад?
Це міст? А якого числа приїхало на склад?
-
feniks_tm
Member
Та ні, ізік (Easyxpress). Для Китаю однозначно тільки міст використовувати, все інше неконкуретне.
-
leif
Member
вирішив спробувати встановити помилково замовлені брусочки з нержавійки в відсіки для батарей в нео ерго, але вони не влізли буквально на півтора-два міліметра(
доведеться підпиляти трохи і тоді стануть. мало би на якийсь мізер але покращити звучання, адже вони важче ніж батарейки. ну а шо, не пропадати ж добру, а бездротове підключення мені все одно не потрібне. я їх ще силіконовим клеєм заллю по колу і внизу - взагалі норм буде
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
так, ладно, пора мити першу пачку світчів з вайсів.
stay tuned, заварюйте чайок
StTechnik, так так, я дивлюсь на тебе
Відправлено через 21 хвилину 30 секунд:
Отже сет #1 з вайсу чи то 91 чи то 92 року я, на жаль, їх поплутав між собою, бо на корпусі то була дата виробництва, а я посподівався, що вона буде і на пцб, але її не виявилось
Крок перший — це розділити світчі двох різних молдів, які були встановлені вперемішку на 1 клаватурі. Виглядають ці два різновиди отак: Чи будуть відчуватися між ними відмінності, я звичайно сказати не можу, це треба повноцінно затестити, але мішати їх між собою я не хочу. Звісно чуваки з Вайс про такі дрібниці 35 років тому взагалі не заморочуватись, але у мене тут інша ситуація
доведеться підпиляти трохи і тоді стануть. мало би на якийсь мізер але покращити звучання, адже вони важче ніж батарейки. ну а шо, не пропадати ж добру, а бездротове підключення мені все одно не потрібне. я їх ще силіконовим клеєм заллю по колу і внизу - взагалі норм буде
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
так, ладно, пора мити першу пачку світчів з вайсів.
stay tuned, заварюйте чайок
StTechnik, так так, я дивлюсь на тебе
Відправлено через 21 хвилину 30 секунд:
Отже сет #1 з вайсу чи то 91 чи то 92 року я, на жаль, їх поплутав між собою, бо на корпусі то була дата виробництва, а я посподівався, що вона буде і на пцб, але її не виявилось
Крок перший — це розділити світчі двох різних молдів, які були встановлені вперемішку на 1 клаватурі. Виглядають ці два різновиди отак: Чи будуть відчуватися між ними відмінності, я звичайно сказати не можу, це треба повноцінно затестити, але мішати їх між собою я не хочу. Звісно чуваки з Вайс про такі дрібниці 35 років тому взагалі не заморочуватись, але у мене тут інша ситуація
-
StTechnik
Member
leif: ↑ 25.10.2025 12:59так так, я дивлюсь на тебе
У меня из важных новостей только пока одна
До приезда керамики пока побуду на этих. Не зря ж ему лежать просто так.
-
leif
Member
-
feniks_tm
Member
Дві серветки, 2 банки і 1 силіконовий килимокleif: ↑ 25.10.2025 13:31 Отже, вийшло 23 світча 1го типу і відповідно 79 світчів другого типу
-
leif
Member
Як виглядає пружина зі світча зробленого як мінімум 91-92р, а то і раніше:
Краше ніж з черрі мх2а, треба сказати 
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Всередині боттом хаузінгу така ситуація: Відправлено через 20 секунд:
feniks_tm
Глаз-алмаз!
Відправлено через 12 хвилин 46 секунд:
Навіть ці 23 світча 1-го типу мали 2 різновиди пружин, тобто цілком можна припустити, що вони теж були з різних партій, але молд 1 тому я вже це сортувати не буду, наркоманія stops here
Не знаю наскільки відмінності видно на фотці, але це так
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Рівень забруднення хаузінгів цих 23шт приблизно наступний: Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Дістаю УЗ-мийку, беру для початку засіб фрош для миття посуду: Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
Сюди б влізло, офк, побільше ніж 23 світча, але як раз для тестової партії норм
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Набрав от стільки води, додав от стільки миючого засобу: Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Трохи перемішав, щоб засіб почав пінитись (фіг знає чи це треба, але нехай буде):
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Всередині боттом хаузінгу така ситуація: Відправлено через 20 секунд:
feniks_tm
Глаз-алмаз!
Відправлено через 12 хвилин 46 секунд:
Навіть ці 23 світча 1-го типу мали 2 різновиди пружин, тобто цілком можна припустити, що вони теж були з різних партій, але молд 1 тому я вже це сортувати не буду, наркоманія stops here
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Рівень забруднення хаузінгів цих 23шт приблизно наступний: Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Дістаю УЗ-мийку, беру для початку засіб фрош для миття посуду: Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
Сюди б влізло, офк, побільше ніж 23 світча, але як раз для тестової партії норм
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Набрав от стільки води, додав от стільки миючого засобу: Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Трохи перемішав, щоб засіб почав пінитись (фіг знає чи це треба, але нехай буде):
-
StTechnik
Member
leif
Я внимательно читаю затаив дыхание
Погружай
Я внимательно читаю затаив дыхание
Погружай
-
leif
Member
-
StTechnik
Member
leif
а вода в которой мылось - помутнела/погрязнела?Так, 6хв минуло, тепер піду промию проточної водою просто в ванній
-
leif
Member
-
StTechnik
Member
leif
Ну по фото черные свичи - понять сложно. Визуально ты видишь эфект мойки? Реально чистые стали?
Ну по фото черные свичи - понять сложно. Визуально ты видишь эфект мойки? Реально чистые стали?
-
leif
Member
StTechnik
Залишки води ще трохи заважають, але спробуй збільшити на цих фотках на хостингу до макс. масштабу. Я бруду не бачу жодного, ідеально чисто.
Відправлено через 54 секунди:
Давай я їх зараз підсушу трохи і ще раз сфоткаю
Відправлено через 54 секунди:
Давай я їх зараз підсушу трохи і ще раз сфоткаю
Востаннє редагувалось 25.10.2025 14:37 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.