Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radicals_V
Member

Повідомлення

Подскажите тип свитчей для механики с более четким откликлом, нежели красные. Красные слишком мягко нажимаются, хотелось бы четкости. И желательно не со звуком печатной машинки, что то потише синих. Или такого не найти? И может полноразмерную игровую клавиатуру с рекомендуемыми свитчами. Спасибо.
StTechnik
Member

Повідомлення

Radicals_V: 23.10.2025 19:54 Подскажите тип свитчей для механики с более четким откликлом, нежели красные. Красные слишком мягко нажимаются, хотелось бы четкости. И желательно не со звуком печатной машинки, что то потише синих. Или такого не найти? И может полноразмерную игровую клавиатуру с рекомендуемыми свитчами. Спасибо.
Ну это как бы тип Тактильные, но они тоже разные бывают. Громче/тише, разные по силе нажатия.
Radicals_V
Member

Повідомлення

Ну вот с большим усилием бы...красные слишком мягкие
SaxOFFoN
Member

Повідомлення

Radicals_V
Гляньте світчі типу TTC Silent Bluish White, Akko Penguin Silent, Kailh Deep Sea Whale Tactile - схоже це саме те що ви хочете. В їх же оглядах та обговореннях 100% згадають і конкурентів та аналогів такої ж концепції)
7mindfields
Member

Повідомлення

Radicals_V: 23.10.2025 20:36 Ну вот с большим усилием бы...красные слишком мягкие
Обираєш які по звуку подобаються і тактильним відчуттям і купуєш комплект якісних важчих спрінгів за 200-300грн, або одразу докуповуєш тільки спрінги на тест (головне не переоцінити себе, мені також дефолтні durock black lotus і gateron milky yellow здалися недостатньо важкими, накупив додаткових важчих спрінгів, і тепер пилом покриваються)

Потрібна допомога у виборі низькопрофільного борду, щось більш менш притомне в бюджеті до 2000грн:
- максимально низьке
- профіль клавіш зверху має бути обовʼязково прямокутний
- tkl + F row
- тільки ножиці/мембрана
- не apple magic keyboard (розумію що це кращий вибір, але одразу було відмовлено)
Особисто для себе би розглянув додатково живі cherry stream tkl і apple magic board (не повноразмірну), якщо в когось є на продаж
maxn
Member

Повідомлення

Radicals_V: 23.10.2025 20:36 Ну вот с большим усилием бы...красные слишком мягкие
Leobog reaper axis в клавиатурах аула такие стоят. я тоже искал на замену красным - мне сильно зашли. :up:
Radicals_V
Member

Повідомлення

maxn: 24.10.2025 10:57
Leobog reaper axis в клавиатурах аула такие стоят. я тоже искал на замену красным - мне сильно зашли. :up:
Сейчас у меня клава Legion K500. А те что вы посоветовали клавиатуры норм по качеству? Пойду гляну на розетку..спасибо!
maxn
Member

Повідомлення

Radicals_V
да, аула за свои деньги очень хороши, гуглите. там есть 75% и 108% и тд.
Покупать только не в розетке, а или с алика, или ту ту перекупов.
leif
Member

Повідомлення

Radicals_V: 23.10.2025 19:54нежели красные
> які світчі?
> червоні!

:laugh:

коли на ринку були тільки черрі, то воно, звісно, мало сенс, але мені довелось продивитись кілька оглядів цього легіону к500, щоб переконатись в тому, про що я і без того здогадувався: ніякі черрі там не стоять. і гатерони також)) так яка тоді пружина стоїть в цих потужних "червоних" світчах? 35гр? 45гр? 55гр? "того ніхто не зна" (с) а принаймні від цього показника треба відштовхуватись, щоб про щось предметно говорити. звісно було б непогано знати ще й довжину пружини, але це я вже зовсім багато прошу)

Відправлено через 11 хвилин 48 секунд:
StTechnik: 23.10.2025 00:00Там кстати у Мист Чина склад в Корее тоже есть. Не Северной
як виявилось склад НП шопінг є також в південній кореї і я вже навіть зробив замовлення в локальному магазині, щоб його затестити. подивимось, що воно таке. місцевий податок 10%. багато це чи мало, офк, залежить від ціни покупки. в делавер то доставляти досить дорого, але без податків до 800 баксів і вартість доставки може виявитись дешевше або приблизно ті ж гроші, що і податки в кореї. ще й подивимось що по термінах буде, адже не думаю, що це буде швидко. скоріше навпаки. тож теж питання що буде швидше: корея-делавер-Україна, чи корея-Україна напряму :write: тут тільки на досвіді можна сказати

Відправлено через 10 хвилин 43 секунди:
а, і щодо доставки з квертікейс в китай. потестив я ще трохи і що там не вбивай -- пише, що в китай доставка недоступна. видно, на китай у них чи якийсь інший сайт чи якийсь інший канал дистибуції. якщо хтось знає як китайці купують кукеї та нео -- маякніть плз. доставка нео80ку в штати -- більше 60 баксів, ну а потім ще в Україну цей брусочок латуні та нержавійки з допами поїде не сильно дешевше. плюс митниця. до ціни яку заплатиш за саму клавіатуру з аксесуарами додається прілічно.

Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
також зробив тут замовлення на кендікейс, німецькому клавіатурному магазині. і зовсім ВНЄЗАПНО для себе після того, як я вбив українську білінг адресу, німецький податок з ціни було забрано :eek: що це за фішка така? я не маю багато досвіду з ЕС-магазинами, але це щось новеньке. чи це вже всі шарять і тільки я не в курсі? :laugh:

Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
StTechnik: 23.10.2025 17:37на склад в NJ
падажі, а чому в нью джерсі, а не делавер? в нью джерсі хіба не присутній податок на продаж? невеликий але тим не менш

Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
StTechnik: 23.10.2025 11:43Свичи себе про запас для Q3HE
:spy:

ти сумніваєшся в надійсності цих світчів? це ж магнітні світчі, вийти з ладу для них це треба реально постаратись. тим паче це гати і гати не бюджетні. імхо, набагато більш імовірно, що тобі швидше остаточно набридне ця клавіатура ніж світчі почнуть відмовляти :)
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 24.10.2025 12:31також зробив тут замовлення на кендікейс, німецькому клавіатурному магазині. і зовсім ВНЄЗАПНО для себе після того, як я вбив українську білінг адресу, німецький податок з ціни було забрано що це за фішка така? я не маю багато досвіду з ЕС-магазинами, але це щось новеньке. чи це вже всі шарять і тільки я не в курсі?
Ну тут все просто. Внутри ЕС платится VAT в 19 или 20% (точно не помню). Если ты указываешь доставку на территорию ЕС - то ты условно "платишь" этот VAT. Если у тебя адрес получения за территорией ЕС - из цены VAT убирается. Проблема в том, что напрямую в Украину из европы сейчас мало кто доставляет. Раньше я возил спокойно напрямую в Украину - и была доставка и Укрпочта, и DHL и UPS даже. Сейчас же по понятным причинам - платим VAT и обеспечиваем работой склады Миста и НП :D А, и Биллинг адрес там не причем. Решает только Шиппинг адрес. Могу прям даже картинками показать. У меня биллинг адрес - ВСЕГДА Украина. И ВАТ всегда включается.

На счет Делавера. Никогда им не пользовался, т.к. отправка всегда идет из НьюДжерси и поэтому + время еще. Из Китая - Кореи вообще пофик Делавер или нет.
Делавер работает (по моему) если ты покупаешь в США где то в Калифорнии. Где высокий налог. Я точно не помню дословно эту всю схему по США, но мне ни разу не было необходимости использовать Делавер как точку из за какого то изменения цены в магазине.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 24.10.2025 12:45Если у тебя адрес получения за территорией ЕС
це я знаю, але адреса отримання -- німецьке відділення НП шопінг

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
StTechnik: 24.10.2025 12:45На счет Делавера. Никогда им не пользовался, т.к. отправка всегда идет из НьюДжерси и поэтому + время еще. Из Китая - Кореи вообще пофик Делавер или нет.
Делавер работает (по моему) если ты покупаешь в США где то в Калифорнии. Где высокий налог. Я точно не помню дословно эту всю схему по США, но мне ни разу не было необходимости использовать Делавер как точку из за какого то изменения цены в магазине.
в нью джерсі 6.625% податок на продаж, якщо ти доставляєш туди -- то їх платиш, якщо доставляєш в делавер то не платиш.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 24.10.2025 12:41що тобі швидше остаточно набридне ця клавіатура ніж світчі почнуть відмовляти
Тышо! Она не может надоесть. :-) Она банально вот така як треба. Ничего лишнего, ничего экстра особенного. Спокойный люкс как говорят :-) Ей только "одежду" кейкапы меняй когда вид поднадоест - и она снова свежая и радует глаз. Тебе прям 100 раз спасибо, что подтолкнул к приобретению. :beer:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 24.10.2025 12:45У меня биллинг адрес - ВСЕГДА Украина. И ВАТ всегда включается.
так отож. а тут податок висів висів на чекаут-сторінці, а як тільки я ввів білінг-адресу сторінка оновилась і -26 євро як з куща. приємно)
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik: 24.10.2025 12:49
leif: 24.10.2025 12:41що тобі швидше остаточно набридне ця клавіатура ніж світчі почнуть відмовляти
Тышо! Она не может надоесть. :-) Она банально вот така як треба. Ничего лишнего, ничего экстра особенного. Спокойный люкс как говорят :-)
При всій повазі, але кейхрон це просто масмаркет для людей, яким набрид "геймерський" масмаркет. Тобто воно *значно* краще за умовний рузер, але нічого вау там нема. Люксом там точно не пахне :lol:
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm: 24.10.2025 12:53Тобто воно *значно* краще за умовний рузер, але нічого вау там нема. Люксом там точно не пахне
Тут вопрос лишь в том - что ты конкретно хочешь от девайса и насколько девайс эти потребности закрывает. В моем случае оно более чем закрывает. Как по качеству, так и по ощущениям. Свичи нормальные, кейс прочный и надежный, ПО не глючит, звук - не раздражает. Слово "люкс" использовалось фигурально, без смысла что это Шанель в мире клавиатур.

Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
leif: 24.10.2025 12:50
StTechnik: 24.10.2025 12:45У меня биллинг адрес - ВСЕГДА Украина. И ВАТ всегда включается.
так отож. а тут податок висів висів на чекаут-сторінці, а як тільки я ввів білінг-адресу сторінка оновилась і -26 євро як з куща. приємно)
Смотри.. Простой пример.
Магазин - Нидерланды.
Первый скрин - некий товар на витрине - там просто видна цена с налогом и без.
спойлер
1.jpg
Второй скрин - я его покупаю на склад Чехии и биллинг стоит Украина - ВАТ присутствует. 21% на минуточку.
спойлер
Screenshot 2025-10-24 125547.jpg
На третьем скрине - я меняю страну на Мексику, но биллинг оставляю Украина. И - БАЦ - ВАТ уходит и цена товара меняется на "чистую".
спойлер
3.jpg
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik: 24.10.2025 13:11 Свичи нормальные, кейс прочный и надежный, ПО не глючит, звук - не раздражает.
Ну так, вони саме про "нормальну стабільність" і "стабільну нормальність" :laugh: Великий вибір і варіативніть у "готовому до споживання" вигляді.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
Так у мене випадок коли магазин в Німеччині, доставка в Німеччину, а податок віднявся. Я тому і здивувався і написав про це, бо я був переконаний, що так працює лише коли доставляєш в Україну
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 24.10.2025 13:14 StTechnik
Так у мене випадок коли магазин в Німеччині, доставка в Німеччину, а податок віднявся. Я тому і є дивувався і написав про це, бо я був переконаний, що так працює лише коли доставляєш в Україну
Может модуль оплаты на сайте писали наши выпускники академии Шаг. Курс PHP за 50 часов.
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 24.10.2025 13:14 StTechnik
Так у мене випадок коли магазин в Німеччині, доставка в Німеччину, а податок віднявся. Я тому і є дивувався і написав про це, бо я був переконаний, що так працює лише коли доставляєш в Україну
Якщо чесно, то схоже на якийсь баг автоматики платіжки. Я б дізнався що до чого у підтримки, ну або ловити халяву, поки не побачили :rotate:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
Хєхє
Оплата через Link у них, хто писав не знаю)
Відповісти