Тест повинен мати нормалізовані по шуму показники температур. Так тестять ВСІ крім нашого форуму.Vlaad13: ↑ 15.07.2025 12:20Тепер вам зрозуміло як повинен був виглядати цей тест?
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
daesz
Member
-
luckygamerks
Member
Тихо, тихо, а то тут пару місцевих експертів зараз почнуть палки через ноги ломати і губи дути, що ви нічого не розумієте =)daesz: ↑ 15.07.2025 16:10Тест повинен мати нормалізовані по шуму показники температур. Так тестять ВСІ крім нашого форуму.Vlaad13: ↑ 15.07.2025 12:20Тепер вам зрозуміло як повинен був виглядати цей тест?
-
daesz
Member
luckygamerks: ↑ 15.07.2025 16:31Тихо, тихо, а то тут пару місцевих експертів зараз почнуть палки через ноги ломати і губи дути, що ви нічого не розумієте =)daesz: ↑ 15.07.2025 16:10
Тест повинен мати нормалізовані по шуму показники температур. Так тестять ВСІ крім нашого форуму.
Мені важко зрозуміти хто буде дивитись на показники шуму при різних обертах при виборі ВК, водянки чи навіть звичайних пропелерів. Ці товари вибирають саме за показниками нормалізованих по шуму показників температури (ну чи тиску/потоку у випадку звичайних пропелерів)
-
luckygamerks
Member
Чи є зараз 5-ти відсотковий діючий промокод на Click, чи ще десь якісь адекватні промокоди на відео карту?
-
Vlaad13
Member
Цікаво тоді - чому ви ніколи не писали на головній що тести - не тести, тестер нічого не розуміє і що все треба переробляти. А зараз мені це пишете?
-
daesz
Member
Бо я ніколи не заходжу в тему огляду водянки на нашому форумі. Мені не цікавий АІО як продукт від слова зовсім і результати їх тестування тим більше. Хіба що це огляд водянки від асуса - тоді я захожу глянути на цінуVlaad13: ↑ 15.07.2025 16:42 Цікаво тоді - чому ви ніколи не писали на головній що тести - не тести, тестер нічого не розуміє і що все треба переробляти. А зараз мені це пишете?
-
ilcattivo
Member
Промокод не знаю, але можу дати натяк: у них на сайті немає захисту від повторних запитів. Тобто ви можете спробувати підібрати правильний код вручну (або не вручну), кількість спроб необмежена. Удачіluckygamerks: ↑ 15.07.2025 16:42 Чи є зараз 5-ти відсотковий діючий промокод на Click, чи ще десь якісь адекватні промокоди на відео карту?
-
GreenMile
Member
Якщо вже буквоїдствувати, то нормалізація за дБА - це теж "ну такоє", тому що десь може бути більшим шум від підшипників, десь від повітря, і маємо що і там, і там 40дБА, але одна карта буде більш акустично комфортною, ніж інша.l-m: ↑ 14.07.2025 14:26 Ніякого сенсу в цьому немає, адже різні кулери по різному охолоджують та по різному шумлять на однакових обертах.
Треба тестувати при однаковому рівні шуму (Noise Normalised), що зроблено. Хоча й рівень - 40 дБа - вибрано зависокий.
Але тут згадується одна стара цитата з башорга: "я живу поруч з аеропортом, де кожні 10 хвилин сідають і злітають літаки, навіщо мені ваша безшумна пральна машина?" (с)
І, хоча я вже не живу поряд з а/п Жуляни, а в спальному районі, я не можу уявити, коли б мені шум від відяхи перебив фоновий (це при тому, що у мене дешманський вантуз).
Короч, користь від погоні за дБА - дещо перебільшена, окрім тих поодиноких випадків, про які тут писали аля "я граю ночами, поки рідні сплять в цій же кімнаті". Хоча це мені теж важко уявити, бо у мене колись дівчина ночами грала ВОВ - ходили в рейди, поки я спав, то більш за все мене задовбувала клавіатура, безкінечні кліки мишою і скрипи стільця, а не шум від вентилів ПК.
-
Vlaad13
Member
а як же крики: Бішоп ресни - гівно ти тупеGreenMile: ↑ 15.07.2025 19:13Якщо вже буквоїдствувати, то нормалізація за дБА - це теж "ну такоє", тому що десь може бути більшим шум від підшипників, десь від повітря, і маємо що і там, і там 40дБА, але одна карта буде більш акустично комфортною, ніж інша.l-m: ↑ 14.07.2025 14:26 Ніякого сенсу в цьому немає, адже різні кулери по різному охолоджують та по різному шумлять на однакових обертах.
Треба тестувати при однаковому рівні шуму (Noise Normalised), що зроблено. Хоча й рівень - 40 дБа - вибрано зависокий.
Але тут згадується одна стара цитата з башорга: "я живу поруч з аеропортом, де кожні 10 хвилин сідають і злітають літаки, навіщо мені ваша безшумна пральна машина?" (с)
І, хоча я вже не живу поряд з а/п Жуляни, а в спальному районі, я не можу уявити, коли б мені шум від відяхи перебив фоновий (це при тому, що у мене дешманський вантуз).
Короч, користь від погоні за дБА - дещо перебільшена, окрім тих поодиноких випадків, про які тут писали аля "я граю ночами, поки рідні сплять в цій же кімнаті". Хоча це мені теж важко уявити, бо у мене колись дівчина ночами грала ВОВ - ходили в рейди, поки я спав, то більш за все мене задовбувала клавіатура, безкінечні кліки мишою і скрипи стільця, а не шум від вентилів ПК.
-
GreenMile
Member
Вночі без голосу, через чат, бо там такі ж навіжені грали: у всіх або діти сплять, або чоловік/дружина/батьки тощоVlaad13: ↑ 15.07.2025 19:32а як же крики: Бішоп ресни - гівно ти тупеGreenMile: ↑ 15.07.2025 19:13 Якщо вже буквоїдствувати, то нормалізація за дБА - це теж "ну такоє", тому що десь може бути більшим шум від підшипників, десь від повітря, і маємо що і там, і там 40дБА, але одна карта буде більш акустично комфортною, ніж інша.
Короч, користь від погоні за дБА - дещо перебільшена, окрім тих поодиноких випадків, про які тут писали аля "я граю ночами, поки рідні сплять в цій же кімнаті". Хоча це мені теж важко уявити, бо у мене колись дівчина ночами грала ВОВ - ходили в рейди, поки я спав, то більш за все мене задовбувала клавіатура, безкінечні кліки мишою і скрипи стільця, а не шум від вентилів ПК.![]()
-
Striker
Member
Два задрота в сім'ї - горе. В мене, коли дружина проходила трилогію Mass Effect, то мені доводилося мити посуд і прибирати. 
-
Геральт
Member
Striker
В кожного своя рольовка
В кожного своя рольовка
-
YoDA_91
Member
https://comfy.ua/ua/videokarta-gigabyte ... -16gd.html
Единственная сейчас модель из 5070ti с адекватным сроком оплат частями. Насколько хороша эта карточка, кто-нибудь в курсе?
Единственная сейчас модель из 5070ti с адекватным сроком оплат частями. Насколько хороша эта карточка, кто-нибудь в курсе?
-
Cherniga
Member
та неадекватною ціноюYoDA_91: ↑ 16.07.2025 12:47 с адекватным сроком оплат частями
-
Vlaad13
Member
гігу краще не брати напевноYoDA_91: ↑ 16.07.2025 12:47 https://comfy.ua/ua/videokarta-gigabyte ... -16gd.html
-
YoDA_91
Member
https://hard.rozetka.com.ua/asus-rog-st ... 497015899/Cherniga: ↑ 16.07.2025 12:57та неадекватною ціноюYoDA_91: ↑ 16.07.2025 12:47 с адекватным сроком оплат частями
Стрикс по цене не лучше будет
-
Геральт
Member
За ті гроші майже дві 9070XT вийде 
-
VladimirV
Member
Аудиторія цієї гри вже пенсіонери. А те що там нове то якесь лайно, яке саме в себе грає.Vlaad13: ↑ 15.07.2025 19:32а як же крики: Бішоп ресни - гівно ти тупе
Немає зараз гри, заради якої ночами не сплять або праймлять з самого ранку
-
YoDA_91
Member
Майже, ага - https://comfy.ua/videokarta-asus-tuf-ga ... aming.html
Отправлено спустя 50 секунд:
Какие нюансы есть у Gigabyte-овских карт?Vlaad13: ↑ 16.07.2025 19:17гігу краще не брати напевноYoDA_91: ↑ 16.07.2025 12:47 https://comfy.ua/ua/videokarta-gigabyte ... -16gd.html
-
man1242
Member
Ну що можу сказати, 58фпс у вуконзі без рт з длсс на якість
58фпс

- спойлер