Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Vlaad13: 15.07.2025 12:20Тепер вам зрозуміло як повинен був виглядати цей тест?
Тест повинен мати нормалізовані по шуму показники температур. Так тестять ВСІ крім нашого форуму.
luckygamerks
Member

daesz: 15.07.2025 16:10
Vlaad13: 15.07.2025 12:20Тепер вам зрозуміло як повинен був виглядати цей тест?
Тест повинен мати нормалізовані по шуму показники температур. Так тестять ВСІ крім нашого форуму.
Тихо, тихо, а то тут пару місцевих експертів зараз почнуть палки через ноги ломати і губи дути, що ви нічого не розумієте =)
daesz
Member

luckygamerks: 15.07.2025 16:31
daesz: 15.07.2025 16:10
Тихо, тихо, а то тут пару місцевих експертів зараз почнуть палки через ноги ломати і губи дути, що ви нічого не розумієте =)
:gigi:
Мені важко зрозуміти хто буде дивитись на показники шуму при різних обертах при виборі ВК, водянки чи навіть звичайних пропелерів. Ці товари вибирають саме за показниками нормалізованих по шуму показників температури (ну чи тиску/потоку у випадку звичайних пропелерів) :insane:
luckygamerks
Member

Чи є зараз 5-ти відсотковий діючий промокод на Click, чи ще десь якісь адекватні промокоди на відео карту?
Vlaad13
Member

Цікаво тоді - чому ви ніколи не писали на головній що тести - не тести, тестер нічого не розуміє і що все треба переробляти. А зараз мені це пишете?
daesz
Member

Vlaad13: 15.07.2025 16:42 Цікаво тоді - чому ви ніколи не писали на головній що тести - не тести, тестер нічого не розуміє і що все треба переробляти. А зараз мені це пишете?
Бо я ніколи не заходжу в тему огляду водянки на нашому форумі. Мені не цікавий АІО як продукт від слова зовсім і результати їх тестування тим більше. Хіба що це огляд водянки від асуса - тоді я захожу глянути на ціну :lol:
ilcattivo
Member

luckygamerks: 15.07.2025 16:42 Чи є зараз 5-ти відсотковий діючий промокод на Click, чи ще десь якісь адекватні промокоди на відео карту?
Промокод не знаю, але можу дати натяк: у них на сайті немає захисту від повторних запитів. Тобто ви можете спробувати підібрати правильний код вручну (або не вручну), кількість спроб необмежена. Удачі :super:
GreenMile
Member

l-m: 14.07.2025 14:26 Ніякого сенсу в цьому немає, адже різні кулери по різному охолоджують та по різному шумлять на однакових обертах.
Треба тестувати при однаковому рівні шуму (Noise Normalised), що зроблено. Хоча й рівень - 40 дБа - вибрано зависокий.
Якщо вже буквоїдствувати, то нормалізація за дБА - це теж "ну такоє", тому що десь може бути більшим шум від підшипників, десь від повітря, і маємо що і там, і там 40дБА, але одна карта буде більш акустично комфортною, ніж інша.
Але тут згадується одна стара цитата з башорга: "я живу поруч з аеропортом, де кожні 10 хвилин сідають і злітають літаки, навіщо мені ваша безшумна пральна машина?" (с)
І, хоча я вже не живу поряд з а/п Жуляни, а в спальному районі, я не можу уявити, коли б мені шум від відяхи перебив фоновий (це при тому, що у мене дешманський вантуз).
Короч, користь від погоні за дБА - дещо перебільшена, окрім тих поодиноких випадків, про які тут писали аля "я граю ночами, поки рідні сплять в цій же кімнаті". Хоча це мені теж важко уявити, бо у мене колись дівчина ночами грала ВОВ - ходили в рейди, поки я спав, то більш за все мене задовбувала клавіатура, безкінечні кліки мишою і скрипи стільця, а не шум від вентилів ПК.
Vlaad13
Member

GreenMile: 15.07.2025 19:13
l-m: 14.07.2025 14:26 Ніякого сенсу в цьому немає, адже різні кулери по різному охолоджують та по різному шумлять на однакових обертах.
Треба тестувати при однаковому рівні шуму (Noise Normalised), що зроблено. Хоча й рівень - 40 дБа - вибрано зависокий.
Якщо вже буквоїдствувати, то нормалізація за дБА - це теж "ну такоє", тому що десь може бути більшим шум від підшипників, десь від повітря, і маємо що і там, і там 40дБА, але одна карта буде більш акустично комфортною, ніж інша.
Але тут згадується одна стара цитата з башорга: "я живу поруч з аеропортом, де кожні 10 хвилин сідають і злітають літаки, навіщо мені ваша безшумна пральна машина?" (с)
І, хоча я вже не живу поряд з а/п Жуляни, а в спальному районі, я не можу уявити, коли б мені шум від відяхи перебив фоновий (це при тому, що у мене дешманський вантуз).
Короч, користь від погоні за дБА - дещо перебільшена, окрім тих поодиноких випадків, про які тут писали аля "я граю ночами, поки рідні сплять в цій же кімнаті". Хоча це мені теж важко уявити, бо у мене колись дівчина ночами грала ВОВ - ходили в рейди, поки я спав, то більш за все мене задовбувала клавіатура, безкінечні кліки мишою і скрипи стільця, а не шум від вентилів ПК.
а як же крики: Бішоп ресни - гівно ти тупе :laugh:
GreenMile
Member

Vlaad13: 15.07.2025 19:32
GreenMile: 15.07.2025 19:13 Якщо вже буквоїдствувати, то нормалізація за дБА - це теж "ну такоє", тому що десь може бути більшим шум від підшипників, десь від повітря, і маємо що і там, і там 40дБА, але одна карта буде більш акустично комфортною, ніж інша.
а як же крики: Бішоп ресни - гівно ти тупе :laugh:
Вночі без голосу, через чат, бо там такі ж навіжені грали: у всіх або діти сплять, або чоловік/дружина/батьки тощо :D
Striker
Member

Два задрота в сім'ї - горе. В мене, коли дружина проходила трилогію Mass Effect, то мені доводилося мити посуд і прибирати. :gigi:
Геральт
Member

Striker
В кожного своя рольовка :)
YoDA_91
Member

https://comfy.ua/ua/videokarta-gigabyte ... -16gd.html

Единственная сейчас модель из 5070ti с адекватным сроком оплат частями. Насколько хороша эта карточка, кто-нибудь в курсе?
Cherniga
Member

YoDA_91: 16.07.2025 12:47 с адекватным сроком оплат частями
та неадекватною ціною
Vlaad13
Member

YoDA_91: 16.07.2025 12:47 https://comfy.ua/ua/videokarta-gigabyte ... -16gd.html

Единственная сейчас модель из 5070ti с адекватным сроком оплат частями. Насколько хороша эта карточка, кто-нибудь в курсе?
гігу краще не брати напевно
YoDA_91
Member

Cherniga: 16.07.2025 12:57
YoDA_91: 16.07.2025 12:47 с адекватным сроком оплат частями
та неадекватною ціною
https://hard.rozetka.com.ua/asus-rog-st ... 497015899/

Стрикс по цене не лучше будет
Геральт
Member

За ті гроші майже дві 9070XT вийде :D
VladimirV
Member

Vlaad13: 15.07.2025 19:32а як же крики: Бішоп ресни - гівно ти тупе
Аудиторія цієї гри вже пенсіонери. А те що там нове то якесь лайно, яке саме в себе грає.
Немає зараз гри, заради якої ночами не сплять або праймлять з самого ранку :dontknow:
YoDA_91
Member

Геральт: 16.07.2025 19:51 За ті гроші майже дві 9070XT вийде :D
Майже, ага - https://comfy.ua/videokarta-asus-tuf-ga ... aming.html

Отправлено спустя 50 секунд:
Vlaad13: 16.07.2025 19:17
YoDA_91: 16.07.2025 12:47 https://comfy.ua/ua/videokarta-gigabyte ... -16gd.html

гігу краще не брати напевно
Какие нюансы есть у Gigabyte-овских карт?
man1242
Member

Ну що можу сказати, 58фпс у вуконзі без рт з длсс на якість :lol: :lol: 58фпс :laugh:
спойлер
Изображение
Зараз як раз додадуть ще 50% пам`яті та усе потягне :D
Ответить