Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Sanьka
Member
Это просто радиаторы.DuckRider: ↑ 10.06.2021 18:09Разве монарх не радиаторы для водного охлаждения памяти?
Да, на них можно докупить ещё и одноименный водоблок, но это по желанию.
Востаннє редагувалось 10.06.2021 18:34 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
_clawfinger_
Member
Я просто угорав з новини, МСІ вирішило поглузувати з геймерів.MSI возвращает на рынок GeForce GT 730
-
Феном Феномыч
Member
Если для работы, может и да. А для пострелушек такое себеleif: ↑ 10.06.2021 17:02навіть якщо з митом до нас приперти цей кіт, цілком норм ціна буде за настільки жирну пам'ять. якби зараз купував пам'ять то так би і зробив
-
_clawfinger_
Member
Sanьka так бачив варіант від асуса давно. Просто народ так чекав знижених цін на відеокарту, ну ось й дочекався))
-
Sanьka
Member
я буквальнол пару недель назад продавал пять ГТ210 от Инно3Д. Даже не знаю это складские запасы чьи то или ихеще проимзводят._clawfinger_: ↑ 10.06.2021 18:37Sanьka так бачив варіант від асуса давно.
-
Феном Феномыч
Member
Посрашиваиь на форуме, кто возитDarkJoney: ↑ 10.06.2021 18:11 Мужики, как такой выцепить?
-
Sanьka
Member
вообще то оно пошло. До адекватных цен еще как до марса, но тенденция на снижение цен._clawfinger_: ↑ 10.06.2021 18:37 ну ось й дочекався))
-
leif
Member
я свої домінатори взяв на барахолці в ідеальному стані, навіть наліпки прозорі з радіаторів ніхто не знімав, від нових не відрізнити. а по ціні вийшло щось 400 баксів за 4х16гб з такими ж чіпами які стоять в тих білих Gskill tridentZ, що по посиланню вище, на той час на початку 2019 взагалі топові чіпи на ринкуWakeMe: ↑ 10.06.2021 17:24Я первый кит, который у нас продаётся, хотел купить, а потом прикинул что оно не даст того прироста и близко, по сравнению с тем, сколько надо доплатить к своему бомжацкому киту
по різниці в продуктивності я сперечатись не буду, але по моїх власних спостереженнях воно по-різному буває:
viewtopic.php?p=2879148#p2879148
viewtopic.php?p=2927584#p2927584
ось тут, наприклад, я сумніваюсь, що лише проц дав такий значний відрив від результатів в тестлабі, адже та сама архітектура і взагалі "упор в відеокарту" (с), імхо вирішила саме налаштована пам'ять. тести, звичайно, я нормальні не робив лише на своїй системі з розгоном і без, але по таких от різних кавалках інфи і порівняннях різних резульататів викладених в інеті та на форумі з моєю картою (або і картою і процем), помічав що різниця іноді не 3-5% а доходить до 10%, а інколи і трохи більше (особливо там де фпс відносно високий).
тим не менш, звичайно, погоджуюсь, що класна пам'ять це більше про ЧСВ ніж про раціональність і реальний приріст продуктивності
-
анти__бот
Member
Ох и занесло меня 
-
leif
Member
анти__бот
і як воно там?
і як воно там?
-
анти__бот
Member
leif
Достаточно напряжённый участок, и на заставе воровство есть
я даже не знаю как они могут носить бу носки 
Достаточно напряжённый участок, и на заставе воровство есть
-
leif
Member
анти__бот: ↑ 10.06.2021 18:58на заставе воровство есть
- спойлер

-
анти__бот
Member
leif
А на вид все такие белые и пушистые
Кст где там Грин якс, мне нужен его совет по поводу часов которых не жалко и в которых есть подсветка, ну и желательно дешевле
А на вид все такие белые и пушистые
Кст где там Грин якс, мне нужен его совет по поводу часов которых не жалко и в которых есть подсветка, ну и желательно дешевле
-
walkietalkie
Member
не украли - а протерял. Армия же. Даже стоячие могут увестианти__бот: ↑ 10.06.2021 18:58и на заставе воровство есть
-
анти__бот
Member
walkietalkie
Потерял только в форме грубой
Да страшные люди, после них нужно будет снова приобщается к нормальной культуре, а то здешний первобытный строй плохо влияет на голову.
Потерял только в форме грубой
Да страшные люди, после них нужно будет снова приобщается к нормальной культуре, а то здешний первобытный строй плохо влияет на голову.
-
walkietalkie
Member
анти__бот
Подальше от службы - поближе к кухне. Там, глядишь, как придёшь - а тут ртх3000 по 100$ отдают
Подальше от службы - поближе к кухне. Там, глядишь, как придёшь - а тут ртх3000 по 100$ отдают
-
Феном Феномыч
Member
анти__бот
Хорошо что исподнее не воруют.
Шотландская армия при сильном ветре выглядит гораздо более устрашающе.
Хорошо что исподнее не воруют.
Шотландская армия при сильном ветре выглядит гораздо более устрашающе.
-
DuckRider
Member
Чёт пока не заметил еёSanьka: ↑ 10.06.2021 18:41вообще то оно пошло. До адекватных цен еще как до марса, но тенденция на снижение цен._clawfinger_: ↑ 10.06.2021 18:37 ну ось й дочекався))
Скорее наоборот
-
Dark-seer
Member
анти__бот
Держись там, сколько тебе осталось?
Держись там, сколько тебе осталось?