Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
odessitmws
Member
нее 4к там близки к реальности, легко можно увидеть пузырьки которые на 4к мониторе занимают ровно 1 пиксельGoToHell: ↑ 20.11.2021 20:144к слегка похож на фхд
-
quadrotony
Member
Сашок знову в манясвіт нирнув 
-
7mindfields
Member
Мужики, подскажите, к кому из форумчан лучше обратиться, чтобы притащить что-то из-за бугра?
-
odessitmws
Member
с какого именно бугра?7mindfields: ↑ 20.11.2021 21:35чтобы притащить что-то из-за бугра?
-
quadrotony
Member
Нема такої інфи, тільки бачу що якщо usb 2.0 то вище 100 мбіт не стрибнути, навіть якщо адаптер 3.0, це правда?pixels: ↑ 20.11.2021 19:02 quadrotony
Пошукай інфу, які під самсунги підходять. Щоб не дарма купляти
-
7mindfields
Member
Амазон, яйца, официальный сайт леновоodessitmws: ↑ 20.11.2021 21:43с какого именно бугра?7mindfields: ↑ 20.11.2021 21:35чтобы притащить что-то из-за бугра?
-
pixels
Member
В мене біля 240-280мбіт якщо заміряти додатком в lg. Адаптер Cable Matters USB Ethernet Adapterquadrotony: ↑ 20.11.2021 21:52Нема такої інфи, тільки бачу що якщо usb 2.0 то вище 100 мбіт не стрибнути, навіть якщо адаптер 3.0, це правда?pixels: ↑ 20.11.2021 19:02 quadrotony
-
odessitmws
Member
так тебе не нужен никто, самому можно7mindfields: ↑ 20.11.2021 21:54Амазон, яйца,
https://npshopping.com/ru/
-
7mindfields
Member
Ну а если все же?odessitmws: ↑ 20.11.2021 22:01так тебе не нужен никто, самому можно7mindfields: ↑ 20.11.2021 21:54Амазон, яйца,
https://npshopping.com/ru/
-
pixels
Member
Якось такquadrotony: ↑ 20.11.2021 21:52Нема такої інфи, тільки бачу що якщо usb 2.0 то вище 100 мбіт не стрибнути, навіть якщо адаптер 3.0, це правда?pixels: ↑ 20.11.2021 19:02 quadrotony
-
DimaNeroda
Member
-
DarkJoney
Member
7mindfields
Так а что там тащить? Валютную карту можно даже виртуально открыть в привате, у меня их вообще три только долларовых, ее в paypal, регаешься на мисте, получаешь адрес в нужной тебе стране, заказываешь, оплачиваешь, оно приходит на мист, оформляешь доставку в Украину, через неделю-две у тебя. ???? ПРОФИТ. Где не paypal плачу в лоб укрсибом.
Я сейчас себе и друзьям кучку барахла с F1 Store привез, взял адрес у миста в UK, скормил магазину формулы, 4 дня ехало к мисту, 6 фунтов кг, и через неделю мы ходим в фирменных футболках команды Ред Булл. Амазон и ибей вообще без проблем, яйца, кажется, тоже.
Так а что там тащить? Валютную карту можно даже виртуально открыть в привате, у меня их вообще три только долларовых, ее в paypal, регаешься на мисте, получаешь адрес в нужной тебе стране, заказываешь, оплачиваешь, оно приходит на мист, оформляешь доставку в Украину, через неделю-две у тебя. ???? ПРОФИТ. Где не paypal плачу в лоб укрсибом.
Я сейчас себе и друзьям кучку барахла с F1 Store привез, взял адрес у миста в UK, скормил магазину формулы, 4 дня ехало к мисту, 6 фунтов кг, и через неделю мы ходим в фирменных футболках команды Ред Булл. Амазон и ибей вообще без проблем, яйца, кажется, тоже.
-
Sanьka
Member
Ну раз так , то возьми и помоги 7mindfieldsDarkJoney: ↑ 21.11.2021 00:59Я сейчас себе и друзьям кучку барахла с F1 Store привез, взял адрес у миста в UK, скормил магазину формулы,
Отправлено спустя 1 час 1 минуту 29 секунд:
pixels
Скачал гемини
Только глючный он (может битый файл)

Попробуй аватар или Варкрафт.
Кстати у Гемини бытрейд выше того что ты писал

-
quadrotony
Member
дивно що коли включаю смарт тіві з підключенням до ноута по HDMI показує підказка на тіві що він працює в режимі 1366х768
рідний його режим 1920х1080
а режим на ноуті 2560х1440
чому так погіршує HDMI кабель, чи так має бути?
рідний його режим 1920х1080
а режим на ноуті 2560х1440
чому так погіршує HDMI кабель, чи так має бути?
Последний раз редактировалось quadrotony 21.11.2021 11:57, всего редактировалось 1 раз.
-
анти__бот
Member
Sanьka
+
+
-
quadrotony
Member
pixels
з адаптером більше сотки дотягує до 117 навіть але speedtest до кінця не прохоить і крашиться, тобто викидує з браузера в головне меню смарт тіві
о до 148
поміняв місцями порт з мишкою, краші наче зникли
Отправлено спустя 12 минут 27 секунд:
з адаптером не працює 176.103.130.130 DNS
як рекламу тепер блочити

Отправлено спустя 22 минуты 53 секунды:
в вебмрду роутера заніс в файрволл ці сайти
всеодно на rezka.ag реклама лишилась...
у кого є список більший, в мене не всі значить
googleads.g.doubleclick.net
adclick.g.doubleclick.net
ad.lgappstv.com
smartclip.net
smartclip.com
yumenetworks.com
smartshare.lgtvsdp.com
ibis.lgappstv.com
ad.doubleclick.net
google-analytics.com
s2mdn.net
srv224.com
з адаптером більше сотки дотягує до 117 навіть але speedtest до кінця не прохоить і крашиться, тобто викидує з браузера в головне меню смарт тіві
о до 148
поміняв місцями порт з мишкою, краші наче зникли
Отправлено спустя 12 минут 27 секунд:
з адаптером не працює 176.103.130.130 DNS
як рекламу тепер блочити
Отправлено спустя 22 минуты 53 секунды:
в вебмрду роутера заніс в файрволл ці сайти
всеодно на rezka.ag реклама лишилась...
у кого є список більший, в мене не всі значить
googleads.g.doubleclick.net
adclick.g.doubleclick.net
ad.lgappstv.com
smartclip.net
smartclip.com
yumenetworks.com
smartshare.lgtvsdp.com
ibis.lgappstv.com
ad.doubleclick.net
google-analytics.com
s2mdn.net
srv224.com
-
анти__бот
Member
ну все нужно делать сеть через пи-хол
-
Dark-seer
Member
Летали в польшу погулять на 4 дня, билеты аж по 12евро, красивое...
-
pixels
Member
Sanьka
Поклацав геміні та Аватара на та, що під'єднан на порт 100мбіт по лану.
Геміні гальмує постійно, як тільки пожвавлюється рух в кадрі. Аватар краще, але інколи півсекундні гальма є.
На оледі скоріш за все на 100 буде теж саме. Коли ще адаптера не було, оба тв програвали однакова
Відправлено через 6 хвилин 1 секунду:
quadrotony
Так з адаптером там взагалі ніяких налаштувань. вимкнув і забув. Не знаю як на самсунзі але на лижі реклами є тільки в деяких додатках, якими я не користуюсь.
Якщо хоч швидкість зросла - і те добре.
Поклацав геміні та Аватара на та, що під'єднан на порт 100мбіт по лану.
Геміні гальмує постійно, як тільки пожвавлюється рух в кадрі. Аватар краще, але інколи півсекундні гальма є.
На оледі скоріш за все на 100 буде теж саме. Коли ще адаптера не було, оба тв програвали однакова
Відправлено через 6 хвилин 1 секунду:
quadrotony
Так з адаптером там взагалі ніяких налаштувань. вимкнув і забув. Не знаю як на самсунзі але на лижі реклами є тільки в деяких додатках, якими я не користуюсь.
Якщо хоч швидкість зросла - і те добре.
-
quadrotony
Member
Включив фільм
було норм перші 5 хв потім почало грузити
з того ж сайту
значить справа в процесорі смарт тіві?
це норма може для цієї моделі = слабкий проц що не тягне фуллХД???
було норм перші 5 хв потім почало грузити
з того ж сайту
значить справа в процесорі смарт тіві?
це норма може для цієї моделі = слабкий проц що не тягне фуллХД???