Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Stanley
Member

aaleksandrenko: 21.01.2026 15:46Ви можете відмовитись якщо сума не влаштує і відправити на перерахування митних платежів і потім надати документи. Але це може зайняти десь місяць.
А где такая процедура описана? У меня осенью тоже возникла ситуация, но информации по перерасчёту нигде не нашёл
aaleksandrenko
Member

Stanley: 22.01.2026 15:19
aaleksandrenko: 21.01.2026 15:46Ви можете відмовитись якщо сума не влаштує і відправити на перерахування митних платежів і потім надати документи. Але це може зайняти десь місяць.
А где такая процедура описана? У меня осенью тоже возникла ситуация, но информации по перерасчёту нигде не нашёл
У мене особисто один раз так було роки 2 назад. Чи зараз так само точно не скажу.
Sachem
Member

Купил уже не один фонарь Wurkkos. Слали без проблем. Всегда покупал комплекты с аккумами. Почему PowerBank на основе 21700 не хотят слать? Отслеживаю уже давно, не шлют принципиально.
luckygamerks
Member

Люди підкажіть будь ласка як замовити цей товар https://www.lenovo.com/us/en/p/laptops/ ... 83f00005us
У Херсон.
Можу його замовити за пів ціни.
Під кажіть будь ласка як і чим замовляти?
Які максимальні витрати? Податки, доставка та інше? Чи можна на чомусь зекономити , але так що б нічого не втратити
tablestikus
Member

luckygamerks
через склади міста або нової пошти, розмитнення буде.
3Dfx
Member

Stanley: 22.01.2026 15:19
Митний кодекс. Брокеру треба надати додаткову інформацію: Скрін з особистого кабінету де фігурує ціна товару, скрін оплати і скрін списання коштів.
Барбарис
Member

Павер можуть не слати через позицію конкретного магазину або ціну зверх якогось ліміту. Деякі дорогі товари чи ножі, наприклад, не відправлять на певні адреси. Магазин Саймона Конвоя на алі відправляє лише одну позицію, здається, але на болота без проблем. В той же час з його сайту можна замовити все ще й дешевше.
Stanley
Member

3Dfx: 27.01.2026 08:05Митний кодекс. Брокеру треба надати додаткову інформацію: Скрін з особистого кабінету де фігурує ціна товару, скрін оплати і скрін списання коштів.
Это на этапе попадания на таможню. А если уже получаешь и не согласен? Я на почте так спросил, они вообще не при делах и ничего не знают
3Dfx
Member

Stanley: 27.01.2026 11:51
3Dfx: 27.01.2026 08:05Митний кодекс. Брокеру треба надати додаткову інформацію: Скрін з особистого кабінету де фігурує ціна товару, скрін оплати і скрін списання коштів.
Это на этапе попадания на таможню. А если уже получаешь и не согласен? Я на почте так спросил, они вообще не при делах и ничего не знают
В сенсі при отриманні? Тобто тобі розмитнили, списали гроші і вже видають? Тоді лише оскаржується в судовому порядку.
luckygamerks
Member

tablestikus: 26.01.2026 08:43 luckygamerks
через склади міста або нової пошти, розмитнення буде.
Я вам скажу навіть з урахуванням митних платежів виходить вигідно, тут більше питання як правильно зробити і який максимум може вийти при першопочатковій ціні продукту 950$ (з врахуванням митних платежів та доставки). Як правильно замовити, чи потрібна страховка (я так розумію потрібна) і т.д.
Барбарис
Member

Хтось купував на таобао чи tao.hooos? Міст хоче ціну доставки по Китаю + треба обрати правильний варіант товару. Важко китайською розібратись, ще й в мобільній версії чогось нічого не обирається. Чи є в нас ресурси типу superbuy?
Piter Cantrope
Member

Як довго треба не купувати на аліекспрес щоб з'явився welcome offer?
Я востаннє брав проц восени 24. Зайшов вчора, а там welcome offer. І ще якась акція "візьми 3 шт доставка безплатно" на всякі дрібниці, і на кожен товар в тій акції поширюється той welcome offer.
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 30.01.2026 10:54 Як довго треба не купувати на аліекспрес щоб з'явився welcome offer?
Я востаннє брав проц восени 24. Зайшов вчора, а там welcome offer. І ще якась акція "візьми 3 шт доставка безплатно" на всякі дрібниці, і на кожен товар в тій акції поширюється той welcome offer.
не знаю, я досить регулярно там купую
aaleksandrenko
Member

Piter Cantrope: 30.01.2026 10:54 Як довго треба не купувати на аліекспрес щоб з'явився welcome offer?
Ви напевно говорите по категорію групових замовлень. Там можна замовити від 3 товарів чи більше з безкоштовною доставкою. Там бувають товари трохи дешевше чим окремо купувати. Плюс на розпродажах автоматичні знижки в районі 2 долари за замовлення від 15. Вам просто велком оффер дає цю знижку не чекаючи розпродажів.
Piter Cantrope
Member

aaleksandrenko
Саме так, ота акція на 3 товари. Я вже скористався вчора. Там дорогих речей нема, так всякі дрібниці.
Типу мультметр, який зараз висить по 18$ (наскільки я розумію, то заманушна ціна, щоб потім перекреслити), в нас на OLX по 500грн, я замовив за $5.90. І ця знижка, вона на кожен товар.
Бо наскільки я розумію, якщо один раз щось купити, навіть одиничний товар, то цей welcome offer зникає. А в тій акції "бери мінімум 3" воно поширюється на всі. Зручно десь колись всяке барахло купити. Я так вчора і зробив. Через рік зайду знову затаритись)
Барбарис
Member

Piter Cantrope, там 3, 6, 9 і т. д. Воно не через рік, а постійно. Навіть є окрема вкладка, лиш товари міняються. Тільки є момент, що часто такі дешеві товари бувають зовсім дешеві та не відповідають дорожчим. Звісно не тему, але теж вистачає продавцівнайобщиків.
І не тільки дешеві, залежить від пошуку та покупок. У мене там і фляги титанові, і ноктуа-кіти, і корпуси(мідь, титан) для ліхтариків.
Klon
CG graphikos fan

Барбарис
воно там якось позначається іконкою = гугліте на основній алі , бачите цю іконку - клацаете і переходить на цю сторінці з "три халяви доставки" , бо на цій сторінці нема пошуку , тільки скрол з тим шо ви дивились...

Ну це знизка на доставку, а ще є сторінка з знижкою по грошам = там знижка йде від ціни товару.

Заманівають як могуть :laugh:
Барбарис
Member

Klon, ??? Я знаю. І я не про доставку, а пропозиції комплектів.
acm_fan
HWBOT OC Team

Welcome это для новорегов, логично вроде бы? Если покупки были, но светится Welcome - авторизация нужна (всего-то).
Купи 3 и получи доставку бесплатную это Choice история которой сто лет уже, алик даже аватар поменял, и кнопку добавил (в мобильном приложении), но в 2026 находятся те, кто открывает для себя Америку :dontknow:
Реальные (жирные) скидки по этой схеме работают в первые три дня месяца - Choice Day.
https://aliexpert.com.ua/promos/choice-aliexpress/
Чтобы в той рубрике появилось не разное рандом-барахло, а +- интересное - нужна активность (добавления в корзину/закладки, просмотры страниц с товарами), чтобы платформа "поняла" что именно попадает в сферу интереса отдельно взятого аккаунта.
Piter Cantrope
Member

Та я розумію, що Америку відкрив тільки собі. :shuffle: Я за увесь час тільки 4 рази щось купував з того аліекспрес, перші 2 рази ще 11 років тому коли був студентом.
Моє питання стосувалось не стільки тої акції, і того welcome offer, бо вони самі по собі зрозумілі, скільки їх разом.
От для прикладу.
Мені показувало упс отакого типу за $4.5. Якщо зайти зараз, то вони по $7-9. Не знаю чи то регулярна ціна, чи як.
Те, що ціна була, $4.5 висвічувалось як welcome offer. І справа в тому, що по тій акції choice day можна було додати скільки-завгодно дрібничок, і всі вони коштували по ціні як welcome offer. Той же модуль intel ax210, і все інше.

А якщо б я просто купив щось одне, то наскільки розумію, перший товар би пішов по тій зниженій ціні, а решта вже по "звичайній". А через choice day вони всі пішли по зниженій.
Ну і в мене акаунт вже був, просто неактивний більше року, тому мабуть той welcome offer і тригернувся. Там писало щось типу "welcome offer for return buyers".
Ответить