Провальні проекти та найбільші розчарування серед ігор на ПС

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
I should go

Frostbite 2 еще и в Mirror’s Edge 2 и в Medal of Honor 2 и Dead Space 3
Eurofighter
Member

Mirror’s Edge 2
Medal of Honor 2

Поки що в розробці і не відомо коли зявляться на світ, особливо перша.
Brieareos
Member

На мой взгляд БФ3 и МВ3 одинаково унылое говно только вот сингл у МВ гораздо веселее чем у БФ. Второй даже до половины не прошел. Откровенно говоря жалко 280 гривен за БФ3 и 130 грн за МВ3. Досих пор чувствую себя лохом купившим это гуано, играю с наслаждением в МВ первую часть.

Rage а чего вы ожидали от игры сделанную на движке дум3? Хорошая игруля и пострелять и погонять....
Евгений Ujin
Junior

Eurofighter:RA
:facepalm: , якщо у вас в голові три "извилины" до чого тут я?
П.С. коментувати твій в***р я не буду, тИ хоча б профіль заповни м***Г :laugh:

П.С.2 В тому то і діло, що по цій грі (по танкам) їх справжньому вигляду та ттх судять лише такі як ти, не освідченні бовдури.

Если вы думаете что в БФ 3 техника больше отвечает реальной,то я вам сочуствую :lol:
nochnik89
Member

HighVoltageLP: и Dead Space 3
откуда инфа ?
Гдето читал что события в этой части будут разворачиваться на заснеженной планете .Фростбайт должен хорошо справиться с этой задачей .
Имхо 1 и 2 части очень хороши ..3-я думаю не подкачает
EvGaS
Member

Спелл Форс 2 :facepalm:
(этого тут никто не опровергнет что она отстОййй) :rotate:
Eurofighter
Member

Если вы думаете что в БФ 3 техника больше отвечает реальной,то я вам сочуствую
trollface, де я вказував на реалізм БФ3-го?!?
RA
Member

Eurofighter:
:lol: Дитино, ти хочаб зброю в руках тримав?
Я пропоную тобі вибачитись за твої різкі слова у мій адрес!
ПС. Навчися писати без помилок :lamer:
Eurofighter
Member

RA
:laugh: якщо я дитина то ти мабуть вже людина похилого віку. З якого такого перепугу я повинен вибачатися перед кимось за констатацію фактів?
ПС. Навчися писати без помилок

Раджу слідкувати за собою, а не за кимось.
RA
Member

Eurofighter
Констатація фактів у даному випадку - це твій дятячий вік, нахабність, примітивність та до того ж неграмотність!
Шкода, що підростаюче покоління деградує замість того щоб еволюціонувати у всіх напрямках...
Причина того- це відірваність від реальност та сидіння у свому віртуальному світі.
У дитинстві - усі грали у футбол, хокей, трошки хуліганили, а тепер дітей не видно: усі не вилазять із віртуального світу! У столиці - наслідки ще набагато гірші, судячи із поведінки Eurofighter
Шаженла
Member

RA
У дитинстві - усі грали у футбол, хокей, трошки хуліганили, а тепер дітей не видно: усі не вилазять із віртуального світу! У столиці - наслідки ще набагато гірші, судячи із поведінки Eurofighter
Тогда что лучше пить пивасик на улице или сидеть дома и на проблемы не нарываться :-/
Eurofighter
Member

RA:Eurofighter
Констатація фактів у даному випадку - це твій дятячий вік, нахабність, примітивність та до того ж неграмотність!
Шкода, що підростаюче покоління деградує замість того щоб еволюціонувати у всіх напрямках...
Причина того- це відірваність від реальност та сидіння у свому віртуальному світі.
:facepalm:
Android
Bot

Eurofighter Устное замечание, следите, пожалуйста, за словами - наставили вы звездочек ******* или нет не влияет на содержание поста.
RA
Member

Продовжуємо тему по ділу
Eurofighter
Member

Android
Вас зрозумів, буду більш стриманіше висловлюватися.
Евгений Ujin
Junior

Eurofighter:
Вы просто не можете обосновать свои обвинения в сторону этой игры.Вы намекнули на реализм WoT,но не можете дать конкретный ответ,касательно этой игры "что и чем конретно не соответствует?"(Озвученной вами темы я нигде не нашел,никто из знакомых о ней не слышал).
Если вам не нравятся игры военной тематики,это не значит что игра плохая.

Здесь я полностью согласен с "RA",если вы высказали свое мнение косательно чего либо,то должны по крайней мери обосновать сказаные вами слова,в данном случае ваши слова ветер.

P.S. Просьба общаться адекватно.
Kolik
Junior

Eurofighter:Epic Fail of the year MW3 :facepalm: ;
WOT гра на так собі(гра у всіх співвідношеннях дешева аркада з неправильними моделями танків, убогість звуків...зроблена аби як);
.
Танки більш менш відповідають реальним моделям, дешева це так,тут Донат НЕ рулить так сильно як в 90% всіх онлайн ігор, купіть собі норамальну звукову карту,чого вы чикали?це все таки гра.Танки одна з кращих ігор в які я грав, ця гра відбила в мене охоту грати у щось інше, після того як я став грати в танки,почав цікавитися історією, відвідувати військові музеї, дивитися фільми про першу світову і таке інше, мені це стало цікаво .Найгірші ігри року це Батла 3, МW 3, так як їх скільки чекали а вони не виправдали надій. :up:
Stanley
Member

найбольший fail - BF3 и Duke Nukem :puke:
более-менее из последнего понравились Alice - Madness Returns, Fable 3, Skyrim, F1 2011, Rage
всё остальные новинки тоже полное г****, но так как не ждал, то пофигу :)
BO$$
Member

F.E.A.R. 3 меня разочаровал, как поклонника данной серии, из атмосферной игры сделали непонятный среднестатистический шутер, вообщем не ахти. Многие жалуются на Рейдж, игра как игра, из того что вышло в 2011 году, игра вполне достойная, хоть и однообразная.
Gagarin-ace
Member

да, из того что в последнее время огорчило - дюк, так же осадок неприятный от блек опс. бф3 напрягала игра, из-за того что играл на повышенной сложности, часто респаунился.
мв3 как то пролетела даже не заметил, отдельные моменты помню, но в кучу связать не могу
Ответить