Новости
Последние статьи и обзоры
Провальні проекти та найбільші розчарування серед ігор на ПС
-
HighVoltageLP
I should go
Frostbite 2 еще и в Mirror’s Edge 2 и в Medal of Honor 2 и Dead Space 3
-
Eurofighter
Member
Mirror’s Edge 2
Medal of Honor 2
Поки що в розробці і не відомо коли зявляться на світ, особливо перша.
Medal of Honor 2
Поки що в розробці і не відомо коли зявляться на світ, особливо перша.
-
Brieareos
Member
На мой взгляд БФ3 и МВ3 одинаково унылое говно только вот сингл у МВ гораздо веселее чем у БФ. Второй даже до половины не прошел. Откровенно говоря жалко 280 гривен за БФ3 и 130 грн за МВ3. Досих пор чувствую себя лохом купившим это гуано, играю с наслаждением в МВ первую часть.
Rage а чего вы ожидали от игры сделанную на движке дум3? Хорошая игруля и пострелять и погонять....
Rage а чего вы ожидали от игры сделанную на движке дум3? Хорошая игруля и пострелять и погонять....
-
Евгений Ujin
Junior
Eurofighter:RA
, якщо у вас в голові три "извилины" до чого тут я?
П.С. коментувати твій в***р я не буду, тИ хоча б профіль заповни м***Г
П.С.2 В тому то і діло, що по цій грі (по танкам) їх справжньому вигляду та ттх судять лише такі як ти, не освідченні бовдури.
Если вы думаете что в БФ 3 техника больше отвечает реальной,то я вам сочуствую
-
nochnik89
Member
откуда инфа ?HighVoltageLP: и Dead Space 3
Гдето читал что события в этой части будут разворачиваться на заснеженной планете .Фростбайт должен хорошо справиться с этой задачей .
Имхо 1 и 2 части очень хороши ..3-я думаю не подкачает
-
EvGaS
Member
Спелл Форс 2 
(этого тут никто не опровергнет что она отстОййй)
(этого тут никто не опровергнет что она отстОййй)
-
Eurofighter
Member
trollface, де я вказував на реалізм БФ3-го?!?Если вы думаете что в БФ 3 техника больше отвечает реальной,то я вам сочуствую
-
RA
Member
Eurofighter:trollface, де я вказував на реалізм БФ3-го?!?Если вы думаете что в БФ 3 техника больше отвечает реальной,то я вам сочуствую
Я пропоную тобі вибачитись за твої різкі слова у мій адрес!
ПС. Навчися писати без помилок
-
Eurofighter
Member
RA
якщо я дитина то ти мабуть вже людина похилого віку. З якого такого перепугу я повинен вибачатися перед кимось за констатацію фактів?
Раджу слідкувати за собою, а не за кимось.
ПС. Навчися писати без помилок
Раджу слідкувати за собою, а не за кимось.
-
RA
Member
Eurofighter
Констатація фактів у даному випадку - це твій дятячий вік, нахабність, примітивність та до того ж неграмотність!
Шкода, що підростаюче покоління деградує замість того щоб еволюціонувати у всіх напрямках...
Причина того- це відірваність від реальност та сидіння у свому віртуальному світі.
У дитинстві - усі грали у футбол, хокей, трошки хуліганили, а тепер дітей не видно: усі не вилазять із віртуального світу! У столиці - наслідки ще набагато гірші, судячи із поведінки Eurofighter
Констатація фактів у даному випадку - це твій дятячий вік, нахабність, примітивність та до того ж неграмотність!
Шкода, що підростаюче покоління деградує замість того щоб еволюціонувати у всіх напрямках...
Причина того- це відірваність від реальност та сидіння у свому віртуальному світі.
У дитинстві - усі грали у футбол, хокей, трошки хуліганили, а тепер дітей не видно: усі не вилазять із віртуального світу! У столиці - наслідки ще набагато гірші, судячи із поведінки Eurofighter
-
Шаженла
Member
RA

Тогда что лучше пить пивасик на улице или сидеть дома и на проблемы не нарыватьсяУ дитинстві - усі грали у футбол, хокей, трошки хуліганили, а тепер дітей не видно: усі не вилазять із віртуального світу! У столиці - наслідки ще набагато гірші, судячи із поведінки Eurofighter
-
Eurofighter
Member
RA:Eurofighter
-
Android
Bot
Eurofighter Устное замечание, следите, пожалуйста, за словами - наставили вы звездочек ******* или нет не влияет на содержание поста.
-
RA
Member
Продовжуємо тему по ділу
-
Eurofighter
Member
Android
Вас зрозумів, буду більш стриманіше висловлюватися.
Вас зрозумів, буду більш стриманіше висловлюватися.
-
Евгений Ujin
Junior
Вы просто не можете обосновать свои обвинения в сторону этой игры.Вы намекнули на реализм WoT,но не можете дать конкретный ответ,касательно этой игры "что и чем конретно не соответствует?"(Озвученной вами темы я нигде не нашел,никто из знакомых о ней не слышал).Eurofighter:trollface, де я вказував на реалізм БФ3-го?!?Если вы думаете что в БФ 3 техника больше отвечает реальной,то я вам сочуствую
Если вам не нравятся игры военной тематики,это не значит что игра плохая.
Здесь я полностью согласен с "RA",если вы высказали свое мнение косательно чего либо,то должны по крайней мери обосновать сказаные вами слова,в данном случае ваши слова ветер.
P.S. Просьба общаться адекватно.
-
Kolik
Junior
Танки більш менш відповідають реальним моделям, дешева це так,тут Донат НЕ рулить так сильно як в 90% всіх онлайн ігор, купіть собі норамальну звукову карту,чого вы чикали?це все таки гра.Танки одна з кращих ігор в які я грав, ця гра відбила в мене охоту грати у щось інше, після того як я став грати в танки,почав цікавитися історією, відвідувати військові музеї, дивитися фільми про першу світову і таке інше, мені це стало цікаво .Найгірші ігри року це Батла 3, МW 3, так як їх скільки чекали а вони не виправдали надій.Eurofighter:Epic Fail of the year MW3;
WOT гра на так собі(гра у всіх співвідношеннях дешева аркада з неправильними моделями танків, убогість звуків...зроблена аби як);
.
-
Stanley
Member
найбольший fail - BF3 и Duke Nukem
более-менее из последнего понравились Alice - Madness Returns, Fable 3, Skyrim, F1 2011, Rage
всё остальные новинки тоже полное г****, но так как не ждал, то пофигу
более-менее из последнего понравились Alice - Madness Returns, Fable 3, Skyrim, F1 2011, Rage
всё остальные новинки тоже полное г****, но так как не ждал, то пофигу
-
BO$$
Member
F.E.A.R. 3 меня разочаровал, как поклонника данной серии, из атмосферной игры сделали непонятный среднестатистический шутер, вообщем не ахти. Многие жалуются на Рейдж, игра как игра, из того что вышло в 2011 году, игра вполне достойная, хоть и однообразная.
-
Gagarin-ace
Member
да, из того что в последнее время огорчило - дюк, так же осадок неприятный от блек опс. бф3 напрягала игра, из-за того что играл на повышенной сложности, часто респаунился.
мв3 как то пролетела даже не заметил, отдельные моменты помню, но в кучу связать не могу
мв3 как то пролетела даже не заметил, отдельные моменты помню, но в кучу связать не могу