причому така бага не тільки в стімовській версії а і в тій шо в віндовому геймпасі
Новини
Останні статті і огляди
У Steam триває літній розпродаж із великими знижками
-
S0N1C
Member
XXXshadyXXX
причому така бага не тільки в стімовській версії а і в тій шо в віндовому геймпасі
-
Kassatka
Member
На InZoi теж корейці жодної знижки не зробили. Незважаючи, що гра сильно втратила в актуальності та популярності й узагалі вважається халтурою та провалом.Sailor Popeye: ↑ 26.06.2026 09:26 Які корейці жадні, на Crimson Desert не зробили навіть символічних -10%
Ну я от відмітив, наприклад, що Crusader Kings 2 повна полекція всього 2600 грн., хоча раніше навіть по знижці була в районі 5 тис. грн., ну понад 4 тис. в кращому випадку. І Civilization VII теж 2600, хоча на старті була 7000 грн., здається (з меншою кількістю контенту, ніж зараз). Купувати їх звісно не буду, десь принаймні до кінця війни.arme: ↑ 26.06.2026 11:45 Повна лажа а не розпродаж...
Фрейм не анонсували, сатісфакторі без нормальної знижки. Розчарування
Узагалі, починаючи з початку цього року й до середини наступного, а може й до кінця його, практично ніяких ігор не купуватиму, не той фінансовий стан. Купив лише DLC до Age of Mythology (бо це супер топ-гра сучасності) та до Diablo 4 (бо її хрін спіратиш, і Діабло 3 та 4 - це єдине, що мені зайшло з ігор з величезним сюжетом), мабуть ще щось із супер-крутих інді-ігор в справді хорошому жанрі куплю на релізі, як мінімум ZeroSpace.
(Поки у батьків певні доробальні фінансові трати наступний рік, поки я не поверну їм борг близько 30 тис. за 8К-телевізор і поки не назбираю на гідну для 8К відеокарту, хоча б б/в RX 7900 XTX.)
-
Геральт
Member
Привернула увагу Heroes of Might and Magic: Olden Era. Але
- дочасний доступ
- росіянці розробляли
Не брав через ru за відсутності ua
- дочасний доступ
- росіянці розробляли
Гра - типова сонька. Наявний сюжет, досить простий ігролад. Гра варта проходження. Чи варта вона тих грошей? Тут вже кожний сам собі вирішує. Імхо, краще на ті гроші UNCHARTED взятиglumak: ↑ 26.06.2026 22:38 Думаю може стареньку Days Gone взяти, наче патч ремастеред з поліпшеними текстурками був. Хто грав, гра варта того?
Не брав через ru за відсутності ua
-
thunder_blade
Member
Єхх хотів ЛТОУ2 але..... Мабуть по чекає 
-
Graveworm
Member
-
VovaII
Member
А що це?
-
Graveworm
Member
VovaII
Мабут ласт оф асс
Мабут ласт оф асс
-
XXXshadyXXX
Member
Та всё, отправил запрос на возврат средств, клоуныS0N1C: ↑ 27.06.2026 01:22причому така бага не тільки в стімовській версії а і в тій шо в віндовому геймпасі
-
Rex
Member
Геральт
Непогано, але треба доробляти. Не можу сказати, що прямо "Вау". Поки відклав.
Дуже одноманітні бої в місіях - умовно є герой з армією, є одна робоча тактика білда, і всі бої повторюються за тією самою схемою. Трішки дивні місії в кампанії.
Придбав її ще у момент виходу. Пограв в кампанію десь годин 10.Привернула увагу Heroes of Might and Magic: Olden Era.
Непогано, але треба доробляти. Не можу сказати, що прямо "Вау". Поки відклав.
Дуже одноманітні бої в місіях - умовно є герой з армією, є одна робоча тактика білда, і всі бої повторюються за тією самою схемою. Трішки дивні місії в кампанії.
-
Alkodvrz
Junior
-
Filabatya
Member
Alkodvrz
там доповнення через рік, треба ще почекати) теж маю але ще не грав
там доповнення через рік, треба ще почекати) теж маю але ще не грав
-
VovaII
Member
Колись наче грав у Dark Messiah Might and Magic. Одна з небагатьох такого жанру, що повністю пройшов.
https://store.steampowered.com/app/2100 ... ht__Magic/
Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Ще таке знайшов: https://store.steampowered.com/app/2970 ... D_Edition/
Хай буде. Під настрій, у будь-який момент можна запустить.
https://store.steampowered.com/app/2100 ... ht__Magic/
Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Ще таке знайшов: https://store.steampowered.com/app/2970 ... D_Edition/
Хай буде. Під настрій, у будь-який момент можна запустить.
-
Filabatya
Member
XXXshadyXXX
якщо зміну сенси на мишці, я ще міняю режимами самої мишки, то зміну графічних налаштувань я вже не прощу, хай би хоч не збивались, як поставив, я би вже і не заходив) вертаю
якщо зміну сенси на мишці, я ще міняю режимами самої мишки, то зміну графічних налаштувань я вже не прощу, хай би хоч не збивались, як поставив, я би вже і не заходив) вертаю
- спойлер
- Але графоній знатний проти попередньої, на яку натрапив за вашою порадою наче

та й ракетою по москаликам на старті гри, ехх мрія кожного адекватного українця