У Steam триває літній розпродаж із великими знижками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
S0N1C
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
причому така бага не тільки в стімовській версії а і в тій шо в віндовому геймпасі :facepalm:
Kassatka
Member

Повідомлення

Sailor Popeye: 26.06.2026 09:26 Які корейці жадні, на Crimson Desert не зробили навіть символічних -10%
На InZoi теж корейці жодної знижки не зробили. Незважаючи, що гра сильно втратила в актуальності та популярності й узагалі вважається халтурою та провалом.
arme: 26.06.2026 11:45 Повна лажа а не розпродаж...
Фрейм не анонсували, сатісфакторі без нормальної знижки. Розчарування
Ну я от відмітив, наприклад, що Crusader Kings 2 повна полекція всього 2600 грн., хоча раніше навіть по знижці була в районі 5 тис. грн., ну понад 4 тис. в кращому випадку. І Civilization VII теж 2600, хоча на старті була 7000 грн., здається (з меншою кількістю контенту, ніж зараз). Купувати їх звісно не буду, десь принаймні до кінця війни.
Узагалі, починаючи з початку цього року й до середини наступного, а може й до кінця його, практично ніяких ігор не купуватиму, не той фінансовий стан. Купив лише DLC до Age of Mythology (бо це супер топ-гра сучасності) та до Diablo 4 (бо її хрін спіратиш, і Діабло 3 та 4 - це єдине, що мені зайшло з ігор з величезним сюжетом), мабуть ще щось із супер-крутих інді-ігор в справді хорошому жанрі куплю на релізі, як мінімум ZeroSpace.
(Поки у батьків певні доробальні фінансові трати наступний рік, поки я не поверну їм борг близько 30 тис. за 8К-телевізор і поки не назбираю на гідну для 8К відеокарту, хоча б б/в RX 7900 XTX.)
Геральт
Member

Повідомлення

Привернула увагу Heroes of Might and Magic: Olden Era. Але
- дочасний доступ
- росіянці розробляли
glumak: 26.06.2026 22:38 Думаю може стареньку Days Gone взяти, наче патч ремастеред з поліпшеними текстурками був. Хто грав, гра варта того?
Гра - типова сонька. Наявний сюжет, досить простий ігролад. Гра варта проходження. Чи варта вона тих грошей? Тут вже кожний сам собі вирішує. Імхо, краще на ті гроші UNCHARTED взяти
Не брав через ru за відсутності ua
thunder_blade
Member

Повідомлення

Єхх хотів ЛТОУ2 але..... Мабуть по чекає :shuffle:
Graveworm
Member

Повідомлення

Kassatka: 27.06.2026 02:28поверну їм борг за 8К-телевізор

:laugh:
Graveworm
Member

Повідомлення

VovaII
Мабут ласт оф асс
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

S0N1C: 27.06.2026 01:22причому така бага не тільки в стімовській версії а і в тій шо в віндовому геймпасі
Та всё, отправил запрос на возврат средств, клоуны :facepalm:
Rex
Member

Повідомлення

Геральт
Привернула увагу Heroes of Might and Magic: Olden Era.
Придбав її ще у момент виходу. Пограв в кампанію десь годин 10.
Непогано, але треба доробляти. Не можу сказати, що прямо "Вау". Поки відклав.
Дуже одноманітні бої в місіях - умовно є герой з армією, є одна робоча тактика білда, і всі бої повторюються за тією самою схемою. Трішки дивні місії в кампанії.
Alkodvrz
Junior

Повідомлення

ProBoynick: 26.06.2026 10:02 Взяв Відьмака))
Дякую вам. Також придбав :) :super:
Ще і ніколи не грав. ))
Filabatya
Member

Повідомлення

Alkodvrz
там доповнення через рік, треба ще почекати) теж маю але ще не грав :gigi:
VovaII
Member

Повідомлення

Колись наче грав у Dark Messiah Might and Magic. Одна з небагатьох такого жанру, що повністю пройшов.
https://store.steampowered.com/app/2100 ... ht__Magic/

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Ще таке знайшов: https://store.steampowered.com/app/2970 ... D_Edition/

Хай буде. Під настрій, у будь-який момент можна запустить.
Filabatya
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
якщо зміну сенси на мишці, я ще міняю режимами самої мишки, то зміну графічних налаштувань я вже не прощу, хай би хоч не збивались, як поставив, я би вже і не заходив) вертаю :shuffle:
спойлер
Але графоній знатний проти попередньої, на яку натрапив за вашою порадою наче :up:
та й ракетою по москаликам на старті гри, ехх мрія кожного адекватного українця :super:
Відповісти