цікаво хто мінусує?Kirakishou: ↑ 23.06.2026 16:31 taras_csЯ майже не граю в звичайні ігри. Вже дуже давно, з часів Sega Mega Drive мене майже перестали цікавити ігри. Але за деякими виключеннями, звісно. А коли у мене з’явилися гроші на нормальне залізо, я почав грати в форумні баталії AMD vs NVIDIA. Це середина 2000-х. У кого краща фільтрація текстур та згладжування. З того часу мене майже зовсім переставили цікавити ігри, цікавіше було встановити гру та показувати на форумі, як твоя відеокарта з нею справляється. Але в 2010-х я пограв в Alice: Madness Returns і ця гра повернула мені саме ті відчуття, коли я вечорами сидів з братом перед старим чорно-білим телевізором на підлозі і кайфував від ігор для Sega Mega Drive, саме ті відчуття. Потім пограв в Nier: Automata та Star Wars Jedi: Fallen Order. Потім в одній конференції мені порекомендували пограти в гача-гру, де була одна із мої улюблених сейю (це японські акторки, які озвучують аніме та ігри). І я просто підсів на цей вид ігор. Мені завжди подобалися дорослі аніме-жінки з улюбленими сейю. В звичайних іграх їх майже немає. Саме тому я граю в гача-смітники.taras_cs: ↑ 23.06.2026 15:15На драйвер AMD я розраховую лише в іграх з антічітами, в решті ігор я хочу мати останні версії ліб, для йього є Optiscaler Client
вмене приблизно теж саме стосовно поста
але чому гача?