В це дійсно важко повірити,бо здоровий глузд в цьому випадку відсутній від слова зовсім.Kassatka: ↑ 14.06.2026 23:39А так лише словами описувати, що така-то швидкодія гри зафіксована у 8K і не кожен повірить на слово, що дійсно гру запускали на конфігу з 8К, якщо на компі RX 6800 та проц 2021 року. А так зразу був би пруф конфігу з боку самого Steam.
Новости
Последние статьи и обзоры
Відеокарти Radeon RX 9070 XT та RX 9060 XT нарешті з’явилися у статистиці Steam
-
Yurius
Member
-
dead_rat
Member
Краще такSanьka: ↑ 15.06.2026 06:12О, у тебе 8К дисплей, а я й не знавKassatka: ↑ 15.06.2026 00:37Ти ж знаєш
Хлопці у нього дисплей 8к![]()
-
капітошка
Junior
+/- так було на протязі останніх 25 роківБарбарис: ↑ 14.06.2026 19:22 Древності. А на час останньої в мене були 1060 та 1080Ті, теж були невеликі косяки. А в багатьох друзів 580 працювали без проблем та мали кращу картинку, ніж моя 1066. А на 2 з 3 останніх поколінь в мене поки жодного косяка. І, наприклад, Gears 5 на 1080Ті ніяк не міг запустити(так намахався, що коли вирішив проблему не хотілось грати. Так і не пограв.) Тому це сумнівне твердження.
ок, якщо як Ви кажите усе гуд, то чого частка радеонив ~1-2% від сили зараз?

-
Геральт
Member
Ні, не 1-2%.капітошка: ↑ 15.06.2026 10:09 частка радеонив ~1-2% від сили зараз?
Ну і ще з цікавинок:
- спойлер
-
Барбарис
Member
капітошка,
А те що все гуд з програмним забезпеченням впливає на частку ринку?
Точніше як в твоїй голові низька частка ринку підтверджує проблеми з пз/драйверами?
І де ти був останні роки, що не бачив причину низької частки - рейтресінг, патчтрейсінг та інші промені, длсс у зелених?
І низька у них лише частка на геймерському ринку.
Точніше як в твоїй голові низька частка ринку підтверджує проблеми з пз/драйверами?
І де ти був останні роки, що не бачив причину низької частки - рейтресінг, патчтрейсінг та інші промені, длсс у зелених?
-
капітошка
Junior
Барбарис: ↑ 15.06.2026 10:39 капітошка,![]()
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... s-its-leadГеральт: ↑ 15.06.2026 10:24Ні, не 1-2%.капітошка: ↑ 15.06.2026 10:09 частка радеонив ~1-2% від сили зараз?
Ну і ще з цікавинок:
- спойлер
-
Геральт
Member
капітошка
June 6, 2025
AMD's share declined to approximately 8%
зараз?
-
Аціо
Member
Ні Нвідія не враховує свої SOC у Гамінг дівайс прибуток, в них окремо.Miaszhell: ↑ 15.06.2026 08:24Нинтендо свич 2 который миллионными тиражами продаются у Нвидия в какую статистику попадает? И да, 75-90% на излёте поколения консолей, когда цены на консоли ещё дополнительно растут. Охотно верю! Доля SOC точно сильно ниже 75%. 50%? 30%?Аціо: ↑ 14.06.2026 23:50
Я ж вам пояснював вже - у продажі "ігрові" АМД враховує SOC від консолей, які складають від 75% до 90%.
Отож по продажам навіть менший відсоток вийде. Адже від 10% до 25% з 3.9млрд. Не хочу тут нікого засмучувати, але це навіть менше ніж люди вказують.
До того ще врахувати що масові картки це 5060 та 5070 у НВ мають меншу націнку - через більш дорогу пам'ять, і тоді вже може стати зовсім сумно стосовно кількості реалізованої АМД.
Ще раз - ШІ стверджує що 75%, Гугл що 50%, окремі ресурси що до 90%. Але є нюанс Гугл не враховує здорожчення нового чіпа для Соні, та не враховує що останні 2+ роки АМД глобально закрила цю інформацію, особисто я роблю висновок що це щоб дурити інвесторів та статистику. Бо як приклад заявили що так продаж впав на 40%, націнка зросла на 50% за нові SOC, але мене не так легко надурити, адже 16млн+ за останній рік реалізовано ПС5, а за пікові роки 23-24 придбали по 20млн. От я і спитав Гугл бота - чого він мені бреше, він так кумедно виправдовується за "40%" у вакуумі.
Усвідомте як бот всіх здав.
- спойлер
- Я розумію ваше невдоволення. Ви абсолютно праві в тому, що помітили це протиріччя. Справа не в брехні AMD, а в тому, що я заплутав вас, змішавши докупи фінансові показники за різні періоди та терміни.Ось де саме я припустився помилок у попередніх відповідях, і як цифри виглядають насправді, якщо прибрати всі маніпуляції які в мене заклали...
Геральт
Люди зауважують за десктоп карти, без мобайл та усього вбудованого рудименту.
А ти коли вказуєш на 23% частки АМД то в загалом.
-
Барбарис
Member
капітошка, в тебе проблеми з читанням чи розумінням прочитаного?
-
капітошка
Junior
що саме?Барбарис: ↑ 15.06.2026 12:01 капітошка, в тебе проблеми з читанням чи розумінням прочитаного?
на мою думку частка радеонів завжди така мало тому що з іграми на них не так гарно як на нвідії, по апаратній частині питань немає,
якщо я помиляюся, і з радеонами усе ок, поясніть будь ласка чому амд свідомо зливає ринок карт на користь нвідії, задираючи ціни і не пропонує кращі альтернативи ціна/продуктивність тим більш червоних карт просто меньше і якщо навіть є бажання то купити нову минулого покоління буде проблемою, я так і не зміг знайти нову 6700хт за адекватні гроші у 2023 і взяв 3060.
-
капітошка
Junior
а що мінилося за рік?
доля амд по вк тільки знизилась,
там присутнє останнє покоління 9хххх.
Відправлено через 50 секунд:
до чого ціна, мова про частку ринкаFilabatya: ↑ 15.06.2026 12:45 капітошка
Ви ціни на 5060ті 16 5070ті і 5080 коли останній раз бачили, рік тому?
ніби на амд карти ціни адекватні
-
Patruletz
Member
9070хт за 45к у топ виконанні чи rtx 5080 за 65 у посередньому?капітошка: ↑ 15.06.2026 12:48до чого ціна, мова про частку ринка
продажі як би й впливають на те що появиться у статистиках
-
Геральт
Member
Відеокарти Radeon RX 9070 XT та RX 9060 XT нарешті з’явилися у статистиці Steam
«Зелені» відеоадаптери за підсумками травня використовувало 72,42% геймерів
-
Гедоніст
Member
Бабколізофіли, вони такі) Доводити щось немає сенсу, тому що вони ось "тут" - бачать, а ось "тут" - вже не бачать)))
-
dead_rat
Member
Ти маєш молитися на покупців Радеонів, бо без них ціни на твої Джифорси будуть примножуватися в рази швидшеГедоніст: ↑ 15.06.2026 13:37 Бабколізофіли, вони такі) Доводити щось немає сенсу, тому що вони ось "тут" - бачать, а ось "тут" - вже не бачать)))
-
Hells Angels
Member
да вони і так виросли нормально, без участі радеонівdead_rat: ↑ 15.06.2026 13:45бо без них ціни на твої Джифорси будуть примножуватися в рази швидше
-
Гедоніст
Member
Та не сприймайте все так близько до серця:) Але я не згоден з вашим твердженням. З урахуванням так званої "кон'юктури ринку", яка склалась на даний момент, "заслуга" бабкилізи надмінімальна. Ну тому сенсі, що, умовно, ціна була рік назад 2500, а зараз 4500 за 5090 - то тут фактор конкуренції повпливав на рівні чуть нижчому ніж нуль:) Може трохи сумбурно доніс свою мислю, надіюсь зрозуміли)dead_rat: ↑ 15.06.2026 13:45Ти маєш молитися на покупців Радеонів, бо без них ціни на твої Джифорси будуть примножуватися в рази швидше
-
Барбарис
Member
капітошка, я ж чітко написав, що доля мала через фішки зелених. Ти ж не можеш дати відповідь за своє твердження - яким чином низькі продажі підтверджують погані драйвери. Пишу, що доля амд в десктопі мала, кидаєш посилання, яке це підтверджує? Навіщо? Що це мало повідомити і кому?
Це типу записався в дядькадженсабабкилізофіли?Гедоніст: ↑ 15.06.2026 13:37 Бабколізофіли, вони такі) Доводити щось немає сенсу, тому що вони ось "тут" - бачать, а ось "тут" - вже не бачать)))
-
Alonzo
Member
у мене вдома статистика 50\50