Обсяги постачання OLED-моніторів за підсумками минулого року зросли на 92%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Геральт: 27.03.2026 10:06Ви не уважно читали тред
згоден, не уважно, вибачаюсь. але від оледа за 500$ у вас буде текстовий інсульт
Геральт
Member

FirstTDM
Це робочо-домашній мон. Для всього. Три входи і всі задіяні. І його заміна буде в наст. випадках:
- вмер FHD, на його місце цей, а на міце цього щось інше
- вмер цей (але, сподіваюсь, буде не скоро)
Просто міняти, бо щось нове вийшло "з покращеними хар-ками" - таке собі

500$ за шикарний олед на 3-5 років, це не те, що потрібно. Бо це вдвічі, а то й втричі дорочже IPS (залежить від строку служби). Так тут ще й пишуть, що 500 замало під мої сценарії
З пропозицією почекати до 2030 цілком згоден, так і роблю :-/
walkman3000: 27.03.2026 11:04 але від оледа за 500$ у вас буде текстовий інсульт
Ну от...
Последний раз редактировалось Геральт 27.03.2026 11:12, всего редактировалось 1 раз.
walkman3000
Member

FirstTDM: 27.03.2026 11:00на сегодня за $500 можно взять 27' QHD шикарный OLED с расчетным сроком качественной работы 3-5 лет
вот только текст на нем будет болью
FirstTDM
Member

walkman3000: 27.03.2026 11:12вот только текст на нем будет болью
Ну... такое... на 4K 32" все проблемы с качеством шрифтов успешно решены для 99% юзеров...

Про 27" много не скажу - глянул мельком: картинка шикарная, шрифты я бы оценил на 7/10 - немного подшаманить с размерами и масштабом и можно работать без боли... у большинства получается вполне хорошо, хотя, конечно, если попадается софт без настройки размеров/масштаба интерфейса, то могут быть раздражающие проблемы...
walkman3000
Member

іпс на мінілед. коли вийде шось типу ліквід ретіна з макбукпро на 27" це буде ідеальний вибір, для мене точно
StTechnik
Member

Да чо вы пристали к человеку? Ну сидит человек по 12 часов за экселом и вордом не выключая экрана уже 6 лет - ну пусть сидит. Зачем ему олед? То от лукавого 😆
Reinmar
Member

Коменти яд) Вперше дізнався, що термін життя будь-якого моніка 3-5 років, потім кольори "втечуть". А для якісного експіріенсу треба напевно 2 рази на рік змінювати і кожного тижня калібрувати B-)
FirstTDM
Member

Reinmar: 27.03.2026 11:44Вперше дізнався, що термін життя будь-якого моніка 3-5 років, потім кольори "втечуть"
Спросите у любого профи - как изменится цветопередача монитора если 3-5 лет ничего не менять в настройках и не калибровать - узнаете много интересного B-)
walkman3000
Member

FirstTDM: 27.03.2026 11:52
Reinmar: 27.03.2026 11:44Вперше дізнався, що термін життя будь-якого моніка 3-5 років, потім кольори "втечуть"
Спросите у любого профи - как изменится цветопередача монитора если 3-5 лет ничего не менять в настройках и не калибровать - узнаете много интересного B-)
а потом спросите его сколько он стоит и чем отличается от игрового за 250$ :lol:
FirstTDM
Member

walkman3000: 27.03.2026 11:58а потом спросите его сколько он стоит и чем отличается от игрового за 250$
И опять согласен! B-)

Только вот и в "игровом мониторе" неизбежно плывут цвета и тускнеет подсветка - калибровать, конечно, не обязательно, но перенастраивать просто необходимо... чудес не бывает...
tablestikus
Member

beeeeeeee: 27.03.2026 01:03
tablestikus: 26.03.2026 22:27То ти вигадав
Зачем мне это? Я не продаю мониторы.
Я просто читаю отзывы перед тем как покупать.
Вот, по-быстрому нагуглил, чтобы ты не рассказывал, что я придумал.
спойлер
Изображение

Изображение
а ти відео дивився що вигорання це можна побачити тіки після обробки фото спеціальними фільтрами в фотожопі чи повірив якійсь парашній помийці яку читав?

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
walkman3000: 27.03.2026 11:12
FirstTDM: 27.03.2026 11:00на сегодня за $500 можно взять 27' QHD шикарный OLED с расчетным сроком качественной работы 3-5 лет
вот только текст на нем будет болью
Яка біль? Проблеми з текстом ще в минулому поколінні пофіксили.
beeeeeeee
Member

tablestikus: 27.03.2026 12:28чи повірив якійсь парашній помийці
Ну не то, чтобы это был единственный отзыв во всём интернете, но если кому и верить, то уж точно не агрессивно настроенным людям, которые принимают отзывы о технике которой они пользуются на свой счет и устраивают интернет баталии.
tablestikus
Member

beeeeeeee: 27.03.2026 12:45
tablestikus: 27.03.2026 12:28чи повірив якійсь парашній помийці
Ну не то, чтобы это был единственный отзыв во всём интернете, но если кому и верить, то уж точно не агрессивно настроенным людям, которые принимают отзывы о технике которой они пользуются на свой счет и устраивают интернет баталии.
Ютуб-канал на який ссилається та параша за два роки стрес-роботи без засобів безпеки не отримала вигорання що можна помітити оком, але ти васхітілся.
Але ти схоже так і не зміг подивитися, і несеш далі бред щодо вигорання.
walkman3000
Member

tablestikus: 27.03.2026 12:28Проблеми з текстом ще в минулому поколінні пофіксили
у який спосіб? HiDPI робить її менш помітною, але саму проблему не вирішує і є процент людей які бачать ореоли. те, що комусь норм це добре, але треба враховувати той процент кому це заважає бо проблема є
beeeeeeee
Member

tablestikus :laugh: Хорошо-хорошо. Не переживай так.
Геральт
Member

Взяв перший ліпший:
спойлер
Изображение
alumem
Member

walkman3000: 27.03.2026 11:20коли вийде шось типу ліквід ретіна з макбукпро на 27"
Очень странно, что эту нишу еще не начали доить.
Я бы тоже такой купил, причем мне даже на air экран нравится.
beeeeeeee
Member

Геральт: 27.03.2026 15:43Взяв перший ліпший:
Бери этот. Там просто очистку будешь проводить и будет топчик.
спойлер
И главное побольше оптимизма, как у этого человека
Изображение
нельзя сразу себя так настраивать.
walkman3000
Member

Геральт: 27.03.2026 15:43Взяв перший ліпший:
спойлер
це актуально для будь-якого оледу і це нормально
alumem: 27.03.2026 15:53Очень странно, что эту нишу еще не начали доить.
Я бы тоже такой купил, причем мне даже на air экран нравится.
ну просто в те же деньги большинство возьмет олед. я думал сони чето порешает со своей линейкой игровых мониторов, учитывая опыт с лед телевизорами, но они наклепали оверпрайсед мусор. посмотрим на новые линейки c 2000+ зонами, может не придется подключать LD только в HDR :gigi:
Геральт
Member

walkman3000
Ризик вигоряння монітору - це нормально? :rotate: Маркетологи не дарма їдять свій хліб.
Ну в того хоч "ризик", в лижі вище - "схильність до" :-/
Ответить