Стабильность в чем? В стабильно низком фпс? В стабильно мыльной графике без возможности минимальных настроек? В стабильно ограниченном наборе игр и в стабильной зависимости от платформы? В стибальном отсутствии подключать любую периферии без геморроя? В стабильно ограниченном наборе софта и сетевых возможностях?MVE: ↑ 22.03.2026 13:23На пк завжди так було. Хочете стабільності - купуйте консолі
Новини
Останні статті і огляди
Crimson Desert офіційно не підтримує графіку Intel Arc. Розробники радять повернути гроші
-
Dremjke
Member
-
MurzikVasilovich
Junior
Енергоспоживання простою фіксиця в BIOS вмиканням PCIe Active State Power Management (ASPM) в режим L1Georgin: ↑ 20.03.2026 15:43 У Вас була карта серії Arc? У мене була AsRock Arc A580 Challenger (продав її пару місяців тому разом з усією AM4-платформою) і можу сказати, що про якісь жахливі проблеми з драйверами і продуктивністю досі розказують лише ті,
у кого цих карт ніколи не було, вони не в темі і живуть історіями півторарічної давнини.
У моєму випадку мінусів було рівно 2 - досить велике енергоспоживання у простої і неможливість нормально пограти у стару гру Shogo: Mobile Armor Division.
В мережі повно гайдів на цюб тему + сайт Інтел там є стаття на цю тему. Все гуглиця за 5хв.
У мене 12 Вт у простої вся плата (b580) жере.
Гадаю Шого скоріш за все фіксиця d7vk
Це я так написав бо може комусь буде корисне.
-
hotamee
Junior
Коли таке було на ПК? В цьому і є його перевага, що ти копив 1 раз гру в 2008році і можеш грати хоч через 10, хоч через 20років на новій збірці.MVE: ↑ 22.03.2026 13:23 На пк завжди так було. Хочете стабільності - купуйте консолі
-
man1242
Member
Двобій валізScoffer: ↑ 20.03.2026 14:58хуанг заніс валізи, ліза занесла валізи, бу тан зажлобивсяyariksom: ↑ 20.03.2026 14:55Цікаво, це проблеми гри чи драйверів інтела?
Відправлено через 42 секунди:з ними інтел це більшість графіки як такої, шось там 60+%Yalg: ↑ 20.03.2026 14:57С ними интел это большинство ноутов.
-
Georgin
Member
MurzikVasilovich
Ні, на A-серії це проблему не вирішує. Просто замість 45Вт стає 35Вт + глюки через ASPM.
Можливо на B-серії все по іншому, але я "перелопатив" весь інтернет але так і не зміг примусити відеопам'ять на A-серії знизити частоти - вона завжди працювала на максимальних.
Ні, на A-серії це проблему не вирішує. Просто замість 45Вт стає 35Вт + глюки через ASPM.
Можливо на B-серії все по іншому, але я "перелопатив" весь інтернет але так і не зміг примусити відеопам'ять на A-серії знизити частоти - вона завжди працювала на максимальних.
-
XXXshadyXXX
Member
Именно, вот купил ты хит Metal Gear Solid 4 на ПК в 2008 году и можешь играть... Хотя погоди, не купил. Ладно, ну вот купил ты мего хит Gears of War 2 на ПК, хотя... Блин опять мимоhotamee: ↑ 23.03.2026 01:25Коли таке було на ПК? В цьому і є його перевага, що ти копив 1 раз гру в 2008році і можеш грати хоч через 10, хоч через 20років на новій збірці.MVE: ↑ 22.03.2026 13:23 На пк завжди так було. Хочете стабільності - купуйте консолі